Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week (6 Okt – 12 Okt)

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Het is weer zondag, en daarom tijd voor de top 5 ideabooks van deze week! Hier zien we welke ideabooks jullie in de afgelopen week het best, mooist, meest interessant vonden om te zien en te lezen en als je wat gemist hebt kun je hier de highlights van de week zien!

5. Keukenflair | Muurstickers voor de keuken

 Keuken door K&L Wall Art
K&L Wall Art

Wandtattoo + Name Chefkoch

K&L Wall Art

Op plaats vijf staat een altijd populair onderwerp: muurstickers! Hier hebben we laten zien wat er allemaal met muurstickers mogelijk is in de keuken: van elegantie tot humor tot een individuele boodschap. Met muurstickers als deze kun je zonder met behang of nieuwe tegels aan de slag te hoeven een snelle opkikker geven aan je keukenmuur of -kastjes.

4. Interieurontwerp in Rotterdam: Oud van buiten, jong van binnen

  door dgj
dgj

Der Architect

dgj
dgj
dgj

In dit ideabook hebben we een grondig renovatieproject laten zien van een monumentale woning in Kralingen, Rotterdam. DGJ Architects & Landscapes hebben hier het interieur en de tuin grondig vernieuwd, gemoderniseerd en op een bijzondere manier en met behoud van de monumentale elementen een fantastisch resultaat geleverd.

3. 127 Jaar Le Corbusier!

  door homify

Afgelopen maandag was het niet alleen de Internationale Dag van de Architectuur, maar ook 127 jaar geleden dat de beroemde architect Le Corbusier geboren werd. Om dit dubbele jubileum te vieren hebben we hier 6 stijliconen die door deze ontwerper uitgevoerd zijn laten zien. Zijn schitterende, moderne en futuristische designs hebben nog steeds een enorme invloed op hedendaags design en architectuur, en zoals we aan het Philipspaviljoen hier kunnen zien was Le Corbusier zijn tijd vooruit.

1. De Badkamer | Spiegeltje, spiegeltje…  

Ten slotte, op de eerste plaats, hebben jullie kunnen genieten van de verrassende en mooie mogelijkheden op het gebied van badkamerspiegels. In tegenstelling tot wat velen misschien denken hoeft een badkamerspiegel absoluut niet de standaard, eenvoudige medicijnkast-met-spiegeldeur te zijn, en kan zoals we hier hebben gezien, de badkamer opgefleurd, aangevuld en in stijl gebracht worden op vele verschillende manieren. In deze afbeelding bijvoorbeeld heeft de ontwerper laten zien hoe een brocante badkamer er bijvoorbeeld uit kan zien!

Bekijk deze populaire ideabooks nog eens, of laat je voor het eerst inspireren door de gegarandeerd fantastische beelden! Of bekijk hier de vorige top 5 en blijf op de hoogte van de interieurtrends die door jullie zelf worden bepaald!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!