De indrukwekkende transformatie van een klein appartement

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De indrukwekkende transformatie van een klein appartement

Stoa. Stoa.
 Woonkamer door homify,
Loading admin actions …

Verhuizen is soms  lastig, maar toch vaak erg leuk, zeker als je de nieuwe woning compleet gaat strippen om er vervolgens een supermooi interieur in te realiseren. Vandaag gaan we je zo´n project laten zien. De volledige herziening van dit pand maakt een verschil van dag en nacht, want het was versleten en nodig toe aan een update. Het is nu echt een topwoning geworden dankzij de vakkundige handen van Common Ground. Ben je al nieuwsgierig geworden ? Kijk dan snel met ons mee naar de resultaten.

Oude staat

  door homify,

Donker, versleten en ongezellig: zo kunnen we deze keuken wel beschrijven. De witte wanden zijn bedekt met een grijze waas die vrij lelijk oogt. Daarbij vinden we de violet tegels allesbehalve modern. Het kleine raam laat nauwelijks daglicht in de keuken toe, waardoor het koken hier bepaald geen feestje was. En wat denk je van de TL-buis op het plafond, onvoorstelbaar toch! Het was tijd voor een grote metamorfose! Kijk snel hieronder naar de resultaten. Meer mooie voorbeelden voor je keuken vind je hier

Andere hoek

 Woonkamer door homify,

Wij zijn erg onder de indruk van de resultaten. De keuken van vroeger is in deze nieuwe vorm niet meer te herkennen. Alle versleten kasten zijn verwijderd en vervangen door strakke, moderne meubels. Het ontwerp van de keuken heeft een U-vorm waardoor je nu niet meer de hele tijd met je rug naar de kamer staat. Dit ziet er niet alleen anders uit, maar de keuken en het koken heeft nu een geheel andere vibe. Het hout in de kamer zorgt voor de nodige warme en past precies bij de stenen muur: echt een eye-catcher. Mooie spots in het plafond zorgen voor een optimale verlichting waardoor de ambiance relaxter en relaxter wordt.

Praktisch

 Eetkamer door homify,

De grijze kasten passen perfect bij het totale ontwerp van het pand en vormen een mooi contrast met de witte muurkasten. Let ook op het handige werkblad. De U-vorm is superpraktisch bij het koken met meerdere koks, bijvoorbeeld als dit je hobby is. Deze keuken noemen we helder, vriendelijk en eenvoudig. Alle moderne woonwensen van de bewoners zijn er in aanwezig. Koken wordt zo weer leuk!

Oude woonkamer

  door homify,

We zien op deze foto dat de oude kamer er ook behoorlijk slecht aan toe was. Deze foto is een stille getuigen van de toestand waarin de woning zich bevond. Let eens op de vuile muur onder het al even vuile raam. Als we deze woning zien vinden we het erg dapper van de nieuwe bewoners dat ze het project aangedurfd hebben. Met de hulp van een expert is dat een stuk makkelijker. Voor meer mooie woonkamerideeën kun hier terecht. 

Nieuw leven

 Studeerkamer/kantoor door homify,

Het nieuwe raam laat de kamer baden in het daglicht. Dat werkt een stuk lekkerder op de laptop! Een mooie luxaflex van hout geeft een oosterse twist aan de kamer. En let eens op die zwarte stoelen! Ziet er toch helemaal top uit! Voor het raam is een werkbank gemaakt waardoor er geen bureau in de kamer geplaatst hoefde te worden dat woonruimte in beslag zou nemen. Deze woonkamer heeft nu een moderne look met in de hoofdrol een houten wandbekleding. 

Oude slaapkamer

 Slaapkamer door homify,

We worden echt vrolijk van deze slaapkamer. De woonruimte is beperkt, maar vanwege de sfeervolle look voel je je er toch erg op je gemak. De slaapkamer is voor veel mensen de plek waar ze ook overdag (meestal in het weekeinde) even willen relaxen, dat kan in deze slaapkamer optimaal. Gelukkig hadden de bewoners ideeën en de middelen om deze ruimte om te toveren tot een fijne plek om helemaal tot rust te komen. De spotjes, de airco en het daglicht dat door het raam naar binnen stroomt zorgen voor de juiste ambiance. 

Badkamer

 Badkamer door homify,

De badkamer werd volledig gerenoveerd. Een lichte sfeer verwelkomt ons en zorgt dat we ons kunnen ontspannen. Het wit op de muren en het eenvoudige sanitair geeft de kamer een extra ruimtelijke aanblik, terwijl de antracietkleurige vloertegels en de lambrisering zorgen voor een moderne, temperamentvolle look. En wat vind je van het houten plafond? Wij zijn fan! Het bad is ook voorzien van een douche, dus er is geen reden om ook maar iets van luxe te hoeven missen. Het eindresultaat is een harmonieus design dat de badkamer een frisse touch geeft. Wij blijven nog heel even om te relaxen, maar we nemen je daarna graag mee naar een ander mooi project: 7 heerlijke woonkamers om van te smullen!

Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!