Oost-west thuis best: leven in een een Hollandse villa | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Oost-west thuis best: leven in een een Hollandse villa

Stoa. Stoa.
East West Villa Moderne zwembaden van 123DV Moderne Villa's Modern
Loading admin actions …

Wat is er nu fijner dan de Hollandse huiselijkheid? In deze villa wordt deze sfeer tot grote hoogten opgevoerd. We nemen je mee naar een moderne, sexy vormgeven villa. Een villa waar in privacy op één staat op de voet gevolgd door een hedendaag wooncomfort. De woning is met veel passie gerealiseerd door 123DV: de expert op het gebied van Villa´s. Het gaat hen niet alleen om het bouwen van mooie panden, maar juist om de ervaring en het plezier dat de eindgebruiker (de toekomstige bewoners) van het gebouw hebben. Door goed te luisteren naar de opdrachtgevers komen ze steeds tot het ideale ontwerp dat precies past bij de wensen en behoeften van de klant. Ze begrijpen dat een woning een representatie is van iemands identiteit, daarom is het ook zo belangrijk dat alle details kloppen. Vandaag nemen we je mee door een van hun mooie projecten: een Hollandse villa met een prachtig uitzicht over de omgeving. Kom met ons mee voor een wandeling door het huis en doe de nodige inspiratie op!

Ingebed

De villa ligt volkomen in gebed in de omgeving. Als modern bouwwerk steekt het natuurlijk op een bijzondere wijze af bij de omgeving. Een fris gazon leidt ons naar het witte bouwwerk met de strakke lijnen, we zijn erg benieuwd hoe het er binnen uitziet en welke luxe we erin zullen aantreffen. De bomen en de struiken rond de villa vormen het decor waarin deze hoofdpersoon zijn rol met een grote charme speelt. Wat een uitzicht moet je binnen hebben door de grote raampartijen! Laten we het huis eens van de andere kant gaan bekijken.

De tuin

Bij een excellente villa hoort natuurlijk een even hoogstaande tuin. In dit geval is er gekozen voor een strakke inrichting met schitterende waterpartij. Aan weerskanten hiervan zien we een gazon dat voor het nodige groen zorgt in deze buitenruimte. Villa en tuin zijn volkomen op elkaar toegesneden en vormen zo een visuele eenheid. Aan weerskanten van het water zien we tuinmeubilair staan, hier kun je als bewoner genieten van de ruimte en de rust.

Strak

Bij binnenkomst valt het ons direct op dat er ook binnen gekozen is voor een strakke vormgeving, waarbij de architectuur uit de twintigste eeuw, die abstract en functioneel was, een grote inspiratiebron geweest lijkt te zijn. Een zeer bijzondere toevoeging aan het interieur is de abstracte, zwarte haard, dit blok contrasteert sterk met al die witte oppervlakken. Als je zelf iets meer wilt dan witte muren, bekijk dan het mooie werk van Pure & Original. In de wand achter de haard zien we mooi openingen waardoor er een mooie transparantie ontstaat, het massieve van de wand wordt zo gecompenseerd. Let ook op de natuurlijke licht inval die door het raam in het plafond het interieur binnendringt. Dit is werkelijk een droomvilla. 

Badkamer

Het blijkt een villa vol verrassingen te zijn. Kijk bijvoorbeeld naar deze bijzondere douche: het rood en wit vormen een modern interieur met een frisse look, precies datgene wat je in een hedendaagse villa hoopt te vinden. De indeling is efficiënt als het gaat om het gebruik van de woonruimte. Wat een juiste combinatie van kleur en vormgeving kan bereiken!

Binnenbad

We zijn aangekomen bij de trots van de villa en de droom van vele mensen. Wonen in een villa is één ding, in een villa met zwembad wonen is een ander. Het kleurenpalet van de ruimte bestaat voornamelijk uit antraciet en een toets van natuurlijk groen, zoals de planten naast het bad. Een zwembad binnen geeft je veel mogelijkheden om binnen te recreëren en te genieten van het heilzame warme water als het buiten koud is. De sfeervolle verlichting aan de wand en onder water maakt de ambiance in deze ruimte compleet. Meer ideeën voor een zwembad vind je hier!

Keuken

In deze keuken vinden we een futuristische, minimalistische ontwerptrant die het Japanse minimalisme in gedachten roept. De wanden en het keukenblok vormen een geheel. Wit en zwart vormen het binaire kleurenschema dat in deze keuken toegepast is. Kun jij het je voorstellen om op dit keukeneiland de heerlijkste maaltijden te bereiden. Een eiland als dit maakt het mogelijk om met meerdere mensen taken in de keuken te verrichten zonder elkaar in de weg te lopen, dat is natuurlijk erg handig als je met meerdere koks het een diner voor vrienden aan het voorbereiden bent. Deze keuken is de grote verrassing van het huis en uniek in zijn soort. Meer ideeën voor je keuken vind je hier!

Oost en West

Oost West, thuis best is een Nederlands spreekwoord dat in deze villa op meerdere manieren gestalte krijgt. Natuurlijk in de huiselijkheid en comfort dat er in deze Hollandse villa te vinden is. Daarnaast kristalliseert het spreekwoord zich ook uit in de sfeervolle objecten in het huis. In deze kamer zien we namelijk enkele voorbeelden van Aziatisch design dat in dit westerse huis het Verre Oosten representeert. De lichtheid die we vinden in het interieur van deze Hollandse villa zien we ook terug in de oosterse vazen. Zo wordt een wereldwijs interieur gecreëerd waarin de bewoners zich helemaal op hun gemak voelen.  

Tot zover de rondleiding door de villa. Hopelijk heb je veel inspiratie opgedaan. Veel plezier met de inrichting van je woning! 

Superleuk: een tafel in de hal met opbergruimte!

Waar staat jouw droomvilla? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!