Top 5 van de week: je huis schoon in 3 uur en interieurmissers

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Mon Rêve, reitsema & partners architecten bna reitsema & partners architecten bna Landelijke huizen
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak allemaal door. Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel: je hele huis brandschoon in 3 uur! Misschien heb je al een goede schoonmaakroutine of zelfs een schoonmaker; toch kan het zeker geen kwaad om dit artikel nog eens goed door te nemen, je steekt er zeker wat van op! En geef toe, jij wil toch ook zo snel mogelijk klaar zijn met schoonmaken? 

Lees ook de andere artikelen, over interieurmissers en prachtige tuinen, maar ook over een fantastisch boshuisje in Gelderland en geweldige veranda's.

Waar wacht je nog op? Lees lekker verder en geniet van je zondag!

Brandschoon in 3 uur

We werken allemaal hard en zijn daarnaast ook verantwoordelijk voor de interieurverzorging, lees: het schoonhouden van onze woning. Hoe geweldig zou het zijn als je huis altijd fantastisch schoon en stofvrij blijft? Jammer genoeg is het leven ook daarin bijzonder hard: er zal altijd viezigheid en stof zijn, het verzamelt zich nu eenmaal sneller dan ons lief is. Maar genoeg drama, gelukkig zijn er ook oplossingen.. en bij homify zitten we daar gelukkig niet om verlegen. Deze oplossing brengt je binnen 3 uur een brandschoon huis! 

Lees het artikel en ga aan de slag! 

Vermijd dit in je interieur

Let je bij het inrichten van je huis eigenlijk wel voldoende op? Of loop jij al snel in de valkuil van de missers? Doe je na het inrichten eigenlijk nog wel voldoende om de schoonheid van de ruimte te bewaren? Wanneer het antwoord op deze vragen negatief is dan is er mogelijk reden tot ongerustheid. 

Een stijlvol ingerichte ruimte vraagt om het vermijden van de bekende beginnersfouten. De ruimte vraagt ook om voldoende nazorg, zodat deze ook na die tijd zijn charme te behoud. Er kunnen veel redenen zijn waarom we niet in staat zijn om een ruimte stijlvol in te richten, of om comfort na het inrichten te behouden. Gezondheidsredenen, drukte op werk en onverwachte gebeurtenissen kunnen natuurlijk niet altijd vermeden worden. Maar wij weten raad!

Lees mee en kom er snel achter wat deze standaard missers zijn en hoe je ze op simpele wijze kunt vermijden.

Droomtuinen

De tuinen van nu weerspiegelen veel meer de trends en de individuele wensen van de eigenaren en krijgen net zo veel aandacht als het interieur in onze woningen. Daardoor kan de vormgeving ook veel strakker zijn dan vroeger. Tuinen met strakke lijnen, passend bij de architectuur van het huis, een dakterras met een schitterend uitzicht en kleine oases midden in een stedelijke omgevingen; dit zien we allemaal steeds meer.

Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar we gaan er vanuit dat je minstens 1 van deze tuinen fantastisch zult vinden! Bekijk ze alle 7 in dit artikel

Prachtige veranda's

Langzaam leven en maximaal genieten, is de nieuwste trend! Steeds meer mensen willen terug naar een rustige levensstijl. Eten uit eigen tuin, vrienden ontvangen en buiten koken. Veranda's passen hier prima bij. Ze worden ook steeds populairder en dat is niet zo vreemd want het is een prachtige aanvulling op een huis. Bij mooi weer biedt een veranda schaduw en op koudere dagen juist beschutting.

Wij hebben de allermooiste veranda's voor je op een rijtje gezet, zodat ook jij inspiratie kan opdoen!

Boshuisje in Gelderland

We mochten een kijkje nemen in een pittoresk houten huisje, midden een Gelders bos, in het idyllische dorpje Epse. Dit is niet zomaar een huisje in het bos – Mon Rêve (Frans voor “mijn droom”) is een honderd jaar oude woning die door de architecten van reitsema & partners is omgetoverd tot een sprookjesachtige combinatie van eeuwenoud en eigentijds ontwerp. 

Ben je nieuwsgierig geworden? In dit artikel zie  je alle kanten van dit huisje en ontdek je de spectaculaire bijzonderheden van dit huis…

Heb je wat opgestoken van het eerste artikel? Doe je nu minder lang over schoonmaken? We horen het graag van je!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine