Badkamer kiezen? Laat je sterrenbeeld beslissen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Badkamer kiezen? Laat je sterrenbeeld beslissen

TILL BEHNE TILL BEHNE
Rustieke badkamers van Art of Bath Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Ben je toe aan een nieuwe badkamer maar heb je geen idee wat jouw stijl is en wat je moet kiezen? Je kan je natuurlijk van alles laten influisteren door een badkamerspecialist. Maar waarom zou je? Het staat al lang geschreven in de sterren. Daarom in dit Ideabook een overzicht met jouw ideale badkamer. Volgens je sterrenbeeld althans.

Schorpioen: sterk en gedurfd

De Schorpioen staat bekend om zijn uitgesproken en sterke karakter. Daarom houden zij van sterke ontwerpen met gedurfde lijnen. Maar tegelijkertijd zijn Schorpioenen wispelturig en kan hun smaak veranderen. Daarvoor moet in het ontwerp ruimte zijn.

Ram: eenvoudig en praktisch

De Ram is vaak een wat ongeorganiseerd type en dus is het in zijn badkamer van belang dat alles simpel en praktisch is. Deze moderne badkamer met neutrale kleuren is dan ook ideaal, zowel in gebruik als in het onderhoud.

Stier: kwaliteit en duurzaamheid

Mensen met dit sterrenbeeld hechten veel waarde aan huiselijkheid en gezelligheid. Ze zullen dan ook veel aandacht besteden aan het inrichten van hun badkamer. Dit doen ze het liefst met kwalitatief goede materialen die ook nog eens duurzaam zijn. Er zijn wel twee type stieren te onderscheiden. De een houdt meer van verfijnd, de ander van iets meer rustiek. Een overeenkomst is dan weer dat beide types houden van praktisch en comfortabel.

Tweeling: kinderlijke vrolijkheid

Veel Tweelingen hebben een kinderlijke energie in zich en dat komt tot uiting in hun zeer variabele smaak. Qua kleuren houden ze van pasteltinten, in dit geval blauw en groen. Ook is de Tweeling een verzamelaar en dus moet er genoeg bergruimte zijn voor alle kleine spulletjes.

Kreeft: romantisch

The Broadway, SW19 - Extension & Bathroom Renovation Klassieke badkamers van Grand Design London Ltd Klassiek
Grand Design London Ltd

The Broadway, SW19 – Extension & Bathroom Renovation

Grand Design London Ltd

De Kreeft is een echt familiemens. Ze verzamelen dan ook graag objecten om zich heen die ze herinneren aan familie. In deze badkamer hangt een romantische sfeer met klassieke en antieke meubels, niet zelden zijn dat erfstukken uit de familie.

Leeuw: weelderig en luxe

Leeuwen zijn sterke en gepassioneerde persoonlijkheden, in sommige gevallen zelfs een tikkeltje ijdel. De Leeuw houdt van luxe en ziet dat graag in de badkamer terug. Dus een luxe afwerking, goede materialen zoals marmer en hier en daar wat design.

Maagd: praktisch, maar verfijnd

De Maagd is een georganiseerd en opgeruimd type, dus dat heeft ook zijn weerslag op de badkamer. Deze moet praktisch zijn, maar toch verfijnd. We zien een minimalistische badkamer met voldoende bergruimte om de boel netjes te houden.

Weegschaal: elegante kunstenaar

Klassieke badkamers van SANCHIS Klassiek

De Weegschaal heeft de neiging erg artistiek te zijn. Ze zijn gevoelig, dromerig en staan bekend om hun verfijnde smaak. Met een sterk gevoel voor esthetiek, streeft een Weegschaal naar harmonie en elegantie. Een badkamer met pastelkleuren of neutrale tinten en florale patronen is dan ook geen uitzondering. Ook zien we klassieke meubels met zachte en ronde contouren. Deze badkamer is niet alleen een plaats waar ze hun tanden poetsen: het is een verlengstuk van hun creatieve verlangen naar schoonheid.

Boogschutter: avonturier

De Boogschutter is gemaakt voor avontuur. Hij gaat graag op reis om nieuwe ervaringen op te doen en plekken te ontdekken. Van die reizen neemt hij dan aandenkens mee. De Boogschutter is geen huiselijk type, maar is er liever van weg. Belangrijk in deze badkamer is een open ruimte en ramen voor veel lichtinval. Voor de rest is de badkamer vooral modern met een aantal etnische invloeden.

Steenbok: comfortabel, maar gematigd

De Steenbok is bij uitstek het sterrenbeeld van knus en huiselijkheid. Hij is nog meer een huismus dan andere sterrenbeelden en wil een warme en liefdevolle omgeving voor het hele gezin. Deze moet echter praktisch en klassiek zijn, zonder buitensporige elementen. Denk daarbij aan een klassieke badkamer met een ouderwetse touch. Voeg daar nog wat sobere kleuren en functionele esthetiek aan toe, maar geen onnodige versieringen. Een kleine ruimte kan ideaal zijn, want dat zorgt voor gezelligheid en warmte – ideaal voor de Steenbok.

Waterman: modern en gedurfd

De Waterman houdt van modern en gedurfd. Niets lijkt futuristisch en kleurrijk genoeg. Hoe meer hoe beter. Wat je krijgt is een levendige badkamer met heldere kleuren en ongebruikelijke combinaties. Een eclectische mix van stijlen, vormen en kleuren die verre van saai is.

Vissen: eigentijdse zachtheid

Vissen zijn dromerig en romantisch en hebben een natuurlijke lichtheid en rust over zich. En dat willen ze ook terugzien in hun badkamer. Deze badkamer is eigentijds en heeft een beetje een oosters zen rust, waar Vissen absoluut in tot hun recht komen.

En? Heb je op basis van je sterrenbeeld je absolute droombadkamer gevonden? Dat is mooi! Zo niet, kan je hier nog even verder zoeken. Deze professionals kunnen je bij die zoektocht helpen. En als je ook nog een nieuwe keuken nodig hebt, kan je sterrenbeeld je daar ook bij helpen. Lees dit Ideabook maar eens aandachtig.

Wat is jouw sterrenbeeld en ziet je badkamer er inderdaad zo uit als hierboven beschreven? Laat hieronder een comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!