Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Keukenflair | Muurstickers voor de keuken

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Muurstickers kennen we natuurlijk al een poosje en het zijn dan ook fantastische, zelfklevende oplossingen voor een grote, kale muur of een kinderkamer met een thema. Snelle, verwijderbare stickers zijn een slimme en leuke oplossing voor het opfleuren van een muur waar je geen gaten in wilt of kunt boren voor wandplanken of schilderijen en zijn ook een originele manier om een saaie garderobekast helemaal eigen te maken. Maar, vergeet ook de andere kamers in huis niet: de keuken bijvoorbeeld. Of je nu een thema volgt, een ongebruikte muur sfeer wilt geven of een standaardkeuken in een huurwoning wilt opleuken: de stickers die we je vandaag presenteren helpen je gegarandeerd!

Mat/glans

 Keuken door Diane Berry Kitchens
Diane Berry Kitchens

MR & MRS HARRISON'S KITCHEN

Diane Berry Kitchens

Niet zozeer een muursticker als wel zelfklevende folie kun je een interessant patroon van matte figuren op een glanzende stalen of spiegelende wand aanbrengen. Met behoud van alle voordelen van gladde panelen als hier kun je met folie een elegante decoratie toevoegen die je keuken net dat beetje extra stijl geeft.

Tegelstickers

Waar veel keukens, vooral in oudere huurwoningen, grote vlakken van hebben zijn saaie, witte tegels. Vaak kun of wil je deze niet verwijderen maar wil je toch je keuken wat individualiteit en karakter meegeven. Zonder hierbij de muur te beschadigen kun je met tegelstickers als deze mooie, traditionele patronen aan je muur aanbrengen die de keuken doet lijken alsof het uit authentiek en antiek tegelwerk bestaat. Met vele kleuren, stijlen en patronen helpt Wandakzente je de keuken volledig naar jouw stijl in te richten.

Humor aan de muur

 Muren & vloeren door Leylahs-Kunstwerke
Leylahs-Kunstwerke

Banksy – Parachute Rat (schwarz)

Leylahs-Kunstwerke

Omdat wandstickers allerlei mogelijke vormen en thema's aan kunnen nemen kun je op een simpele manier wat humor en plezier in je keuken aanbrengen. Wat dacht je van een aanval van muizen als deze die in onverwachte hoeken kunnen opduiken zonder de hygiëne van de keuken werkelijk aan te tasten?

Geletterd

Behalve afbeeldingen, decoratieve vormen en kleur kun je met muurstickers ook heel goed letters op de muur aanbrengen zonder getalenteerd te hoeven zijn met de verfkwast. Of het nu een tegeltjeswijsheid is, de namen van je kleinkinderen of een woordgrap: met een tekst aan de muur is je keuken nooit saai. En het voordeel van muurstickers is dat ze eenvoudig te verwijderen en vervangen zijn: wat dacht je van een spreuk-van-de-week aan de keukenmuur?

Natuurlijk

Hier zien we een voorbeeld van hoe een muursticker op bijzondere manier een thema kan voortzetten. In deze moderne keuken dat met veel hout een mooi eenvoudig en natuurlijke stijl uitstraalt maakt het silhouet van een boom aan de muur het thema af in de verwijzing naar de oorsprong van het natuurlijke materiaal. Het serene zwart-witte contrast vormt zo ook een mooie overgang van de keuken naar de woonkamer terwijl kleine details zoals het oranje kussen in de keuken voor warmte en sfeer zorgen.

Persoonlijk

 Keuken door K&L Wall Art
K&L Wall Art

Wandtattoo + Name Chefkoch

K&L Wall Art

Ten slotte zien we hier een muursticker-op-bestelling dat bij K&L Wall Art in Duitsland gepersonaliseerd kan worden. Adverteer zo je kooktalenten aan je familie, of bestel een origineel cadeau voor vrienden dat in iedere kleur en met iedere tekst het centrum van alle aandacht wordt.

Met muurstickers als deze kun je zonder met behang of nieuwe tegels aan de slag te hoeven een snelle opkikker geven aan je keukenmuur of -kastjes. Kijk verder bij Wandakzente om nog meer tegelstickers en patronen te bekijken, of overweeg een sticker dat een gehele muur in stijl brengt en lees hier meer over vliesbehang.

Welke van deze stickers zou jij in de keuken willen hebben? Deel je voorkeur hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!