Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Je schoen zetten: moderne open haarden

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Nu Sinterklaas weer in het land is en het vooruitzicht op de koude winter dichterbij komt lijkt het ons een goed idee eens te kijken naar open haarden! Of je nu een schoorsteen bezit of niet, deze moderne open haarden zijn in ieder huis perfect geschikt om warmte en gezelligheid in huis te creëren en natuurlijk om in stijl je schoen bij te kunnen zetten! Om je met deze winterse producten te helpen geven we je hier een aantal prachtige ideeën voor haarden in moderne stijl: weg met de antieke open haarden, en verwelkom de stijlvolle, eigentijdse gashaarden!

Brandstof

 Woonkamer door Faber haarden
Faber haarden

Faber Aspect Premium C L

Faber haarden

Eén van de homify experts op het gebied van warmte en gezelligheid is Faber, dat gespecialiseerd is in elektrische verwarming en sfeerhaarden en zowel gashaarden, elektrische haarden, houtkachels en meer in modern design produceert. Gashaarden zijn een fantastisch idee voor wie een echt vuur in de woonkamer of bijvoorbeeld de slaapkamer wil, maar geen schoorsteen heeft of niet met houtblokken aan de slag wil. Heel gemakkelijk aan en uit te schakelen heeft een gashaard ook geen last van ophopend as en onaangename rook terwijl de echte vlammen de sfeer en warmte van een traditionele open haard bieden.

Functie

 Woonkamer door Faber haarden
Faber haarden

Faber Duet Premium L

Faber haarden

Hier zien we een voorbeeld van de stijl van deze serie gashaarden van Faber, waarbij er minimaal ruimte gebruikt wordt met een maximum aan sfeer, zelfs in een ruimte zonder schoorsteen of directe afvoer naar buiten. Hoewel een gashaard geen hout of andere brandstof nodig heeft om te branden kun je hier zien hoe er met sierhout het effect van een traditionele open haard gecreëerd wordt en dat zonder op te branden! Naast indrukwekkend decoratief maken deze haarden ook gebruik van een innovatief systeem dat tot 70% energie kan besparen! Met de Step Burner® Ecoboost, een revolutionair systeem dat door Faber ontwikkeld is, is het vuur zowel regelbaar als energiezuinig waardoor een gashaard als deze ook geen grote kosten over de lange termijn spreidt. Een ander groot voordeel van de Step Burner is dat de vlammen gereguleerd kunnen worden: van een geconcentreerd klein vuurtje tot een breed knappend haardvuur, net wat nodig of gewenst is!

Ruimte

 Woonkamer door Faber haarden
Faber haarden

Faber Aspect Premium ST L

Faber haarden

Het unieke van deze gashaarden, wat we hierboven al deels hebben kunnen zien, zijn de vele mogelijkheden waarop het in de ruimte geplaatst kan worden. Hier zien we een heel originele manier, waarin de haard tegelijk functioneert als ruimteverdeler waarbij het vuur en de warmte van beide kanten genoten kan worden.

Decoratie

 Woonkamer door Faber haarden
Faber haarden

Faber Aspect Premium RD XL

Faber haarden

Dankzij het systeem, dat een afvoer aan de zijkant van de haard plaatst, kan het vuur zelfs compleet vrij in de ruimte vormgegeven worden, zoals hier, waar de haard maar aan één van de korte zijden is ingesloten. Daarnaast is hier de open haard als decoratief element zo geplaatst dat het een eenheid vormt met de tafel. Zo kun je zelfs bij het werken of eten van dichtbij van de sfeer en warmte van de haard genieten.

Stijl

 Woonkamer door Faber haarden
Faber haarden

Faber Aspect Premium ST XL

Faber haarden

Hier is een andere bijzondere integratie van de haard in het interieur te zien, waarbij de haard weer deel is van een ruimteverdeler, maar dat ook plaats biedt voor boeken, decoratie of simpelweg een gevoel van ruimte en licht. Zonder het blikveld te storen, en met behoud van de open, ruimtelijke stijl van dit moderne interieur heeft de haard een centrale plaats gekregen waardoor het optimaal de warmte, gezelligheid en het licht door de kamer kan verspreiden.

Als deel van de Glen Dimplex Group wereldwijd heeft Faber ruime ervaring met het verwarmen van vele huizen, appartementen en allerlei andere ruimten. Dat het warmte met stijl en gemak kan leveren hebben we hierboven gezien en Faber vormt dan ook een waardig deel van de homify community. Bekijk hier nog meer stijlvolle ideeën voor een gashaard in jouw huis en ga de feestdagen met comfort en warmte tegemoet!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!