Surprise! Drie huizen met een geweldige verrassing

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Surprise! Drie huizen met een geweldige verrassing

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Woonkamer door ソルト建築設計事務所, Modern
Loading admin actions …

Don’t judge a book by it’s cover. Oftewel, oordeel niet te snel puur op de buitenkant. Dat geldt voor mensen maar zeker ook voor huizen. Veel huizen voldoen aan de verwachtingen en zijn binnen zoals je het van buiten zou verwachten. Maar gelukkig zijn er mensen die van gek houden en je weten te verrassen als je eenmaal door de voordeur bent gewandeld. Vandaag nemen we je mee naar drie inspirerende huizen die van de buitenkant niet afwijken van de standaard, maar binnen toch wel een geweldige verrassing voor jou in petto hebben.

Sobere voorkant

Dit huis is een typisch sober Duits familie huis. Een keurige garage, twee netjes aangeharkte perken en verder sobere kleuren. Duitsers kennen we niet bij uitstek als ware levensgenieters en dus is de verrassing die we straks in de achtertuin aantreffen des te opvallender.

Zwembad

 Huizen door homify, Modern

Hoewel het huis dus aan de voorkant zeer sober overkomt, is het aan de achterkant wel anders. Een ruim terras met barbecue, diverse zitplekken en het nodige groen. Maar de absolute blikvanger is natuurlijk het ruime en luxe zwembad. Daaromheen is nog een riant zit- en liggedeelte gecreëerd. Dit alles geeft het geheel een luxe uitstraling, alsof je een klein resort in je achtertuin hebt. Meer fraaie en luxe zwembaden kan je trouwens hier bekijken.

Simpel wit

 Huizen door LEVEL Architects, Modern
LEVEL Architects

​SLIDE HOUSE

LEVEL Architects

Dit simpele witte en vooral functionele huis staat in de Japanse stad Tokio. Op het eerste gezicht valt er niet zo veel spannends te beleven. Maar je raadt het al, ook hier binnen treffen we een bijzondere verrassing. Want naast functionaliteit houden Japanners ook wel van een beetje gekkigheid en plezier. Het resultaat zie je op de volgende foto.

Pas op, hier kom ik!

 Woonkamer door LEVEL Architects, Modern
LEVEL Architects

​SLIDE HOUSE

LEVEL Architects

Waarom zou je de trap aflopen, als je er ook vanaf kan glijden. In dit geweldige huis van drie verdiepingen zijn alle etages met elkaar verbonden door middel van een glijbaan. Dus naar boven kan je lopen, een beetje beweging kan natuurlijk geen kwaad. Maar een beetje lol zeker ook niet en dus kan je van verdieping naar verdieping roetsjen. En niet alleen kinderen passen in deze glijbaan, ook de ouders mogen meespelen. In dit Ideabook lees je meer over het stimulerende en speelse kinderkamers.

Moderne blokkendoos

Deze moderne blokkendoos van beton is weinig avontuurlijk en al helemaal niet natuurlijk. Al verraadt de beplanting links al een klein beetje wat de verassing in het huis is. Groter kan het contrast haast niet zijn, maar dat maakt het allemaal natuurlijk nog leuker.

Hé, een boom

Natuur is erg belangrijk in de Japanse architectuur. En dat wordt op dit plaatje op fraaie wijze duidelijk. Een boom midden in de woonkamer, hoe geweldig is dat. Niet alleen contrasteert het prachtig bij al het strakke wit, het geeft het huis letterlijk en vergelijk een fijne natuurlijke uitstraling.

Wil je nou ook zo'n bijzonder huis? Deze professionals kunnen je daar zeker bij helpen.

Welke verrassing vind jij het groots en vooral leukst? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!