Een schitterende prefab vakantiewoning

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een schitterende prefab vakantiewoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Huizen door NOEM
Loading admin actions …

Prefab klinkt soms een beetje goedkoop en bijna een synoniem voor ‘niet mooi’. Maar er zijn op homify meerdere projecten te zien waaruit blijkt dat prefab ook heel erg mooi kan zijn. Dat geldt ook zeker voor de schitterende prefab vakantiewoning die we nu gaan bekijken. En onder de Spaanse zon lijkt dit huis natuurlijk nog mooier. Pas wel op, je krijgt na het zien van deze beelden ongetwijfeld zin in een heerlijke vakantie. De fraaie woning is gebouwd en geplaatst door de experts van de bouwonderneming Noem.

Eigentijdse stacaravan

 Huizen door NOEM

We hadden je al voorbereid dat dit een prefab project is. En alleen doordat je dat weet, kun je zien dat dit eigenlijk een eigentijdse variant van de stacaravan is. Maar dit is dan wel een exemplaar dat een stuk luxer is uitgevoerd dan de meeste van zijn soortgenoten. Zeker met een eigen zwembad is dit een zeer aangename vakantiewoning om heerlijk te kunnen genieten.

In de werkplaats

  door NOEM

Prefab is een (Engelstalige) afkorting van wat we in het Nederlands prefabricatie noemen. In een werkplaats of in een fabriek wordt een woning al grotendeels in elkaar gezet, zodat op de locatie zelf de woning alleen nog maar geplaatst hoeft te worden. Een handige manier van bouwen, want binnen ben je niet afhankelijk van weersomstandigheden en licht of donker. Er kan hier met gemak door een heel leger aan ambachtslieden aan het bouwwerk gewerkt worden. Zodra het huis klaar is, kan het met gemak op een dieplader naar de definitieve bestemming verplaatst worden.

De plaatsing

  door NOEM

We zien hier de plaatsing van de woning. Zolang je de beschikking over een grote en mobiele kraan hebt, eigenlijk een fluitje van een cent. Het enige wat op de locatie zelf voorbereid hoeft te worden, is de fundering. Een ander bijkomend voordeel is dat je de woning eventueel ook naar een andere locatie zou kunnen verplaatsen.

Landelijk, Mediterraans en modern

 Huizen door NOEM

De woning zelf heeft een heel hip en modern uiterlijk gekregen, maar de omgeving is uitgesproken landelijk en Mediterraans te noemen. Vanwege de ligging in een glooiend landschap is een verhoogde fundering gemaakt. De mooie grote blokken natuursteen zorgen dat de omgeving er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Fantastische binnenruimte

 Eetkamer door NOEM

Misschien zag de buitenkant er al wel leuk uit, voor het echte fantastische effect moet je binnen zijn. Neem nou de binnenruimte waarin de keuken en eetkamer zijn ondergebracht. Een heerlijk fris en hip eclectisch interieur waarin zowel moderne, minimalistische, landelijke als industriële elementen terug te vinden zijn. En het laat ook gelijk zien dat dit huis prima geschikt is voor permanente vestiging.

Verrassing in de tafel

 Eetkamer door NOEM

Het meest leuke en verrassende element in de gecombineerde keuken en eetkamer, is de tafel. Na het eten kan die namelijk in een handomdraai omgetoverd worden in een groot biljart. Heel erg leuk om op een avond dat het weer buiten wat minder aangenaam is, lekker te gaan spelen.

Stijlvol

 Huizen door NOEM

De woning is vooral ook heel erg stijlvol te noemen. Dit leuke doorkijkje naar de slaapkamer laat dat heel erg goed zien. En vooral ook als je de omgeving in gedachten neemt, dan is de combinatie van al die elementen zo ontzettend leuk.

Heldere badkamer

 Badkamer door NOEM

Niets in dit huis wekt de indruk dat je met een goedkope stacaravan te maken hebt. En deze heldere badkamer al helemaal niet. Er is meer dan voldoende ruimte en door de witte kleuren heb je hier een heerlijke omgeving om je heerlijk op te kunnen frissen.

Had je nog wat vooroordelen over prefab? We hopen dat die na het zien van dit mooie project verdwenen zijn. Als je meer over dit type woningen wilt weten, dan is het zeker aan te raden om dit huis te bekijken.

Wat vind jij van een prefab woning? We horen jouw mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!