Een minimalistisch droomhuis met een maximale dosis stijl | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een minimalistisch droomhuis met een maximale dosis stijl

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

We kijken vandaag naar het werk van ADI Arquitectura y Diseño Interior afkomstig uit het mooie Mexico. Niet geheel toevallig vinden we daar ook het huis waar het in dit ideabook om draait. We gaan je meenemen op een trip over het 234 m² tellende woonoppervlakte. Een reflecterende waterpartij en een charmante tuin vormen de eye-catchers van het huis. Tijdens de bouw van de woning is er veel overleg geweest tussen de bewoners en de architecten, door deze creatieve samenwerking is een droomhuis tot stand gekomen. Dit is een woning met een unieke feel, dus kijk snel met ons mee naar de mooie woonideeën die er in te zien zijn!

Prachtige gevel

Moderne huizen van homify Modern

De gevel heeft een strakke, minimalistische look en staat vrij in de open ruimte. Voor de bouw zijn moderne materialen gebruikt. Het design is eigentijds en geeft je een goed gevoel: helemaal zen kom je de woning binnenlopen. Open en gesloten delen bepalen de looks van de gevel. We zien een briljante mix van uitgesproken materialen en een boeiend spel van contrasten. Het is een spectaculaire verschijning dit huis!

Centrum

Moderne huizen van homify Modern

Eenvoudige materialen als grijs beton, matchen mooi met witte muren en warm hout; zo ook hier in het interieur van de sfeervolle woning. De vele raampartijen geven dit huis een open look. Het interieur baadt in het daglicht en zorgt voor een aangename woonsfeer. We vinden deze waterpartij in het midden van de woning prachtig. Je krijgt het gevoel dat je in een professionele spa bent. Zeer rustgevend! 

Strak

Moderne badkamers van homify Modern

Het strakke design wordt ook in de badkamer doorgezet, deze heeft een pure uitstraling door het luxe hout en het glimmende glas. De spiegel zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt dan deze in werkelijkheid is. Het is een functionele ruimte met een grote dosis elegantie. We weten zeker dat je hier helemaal tot rust zult komen. Meer mooie ideeën voor je badkamer vind je hier

Groene ruimte

Moderne huizen van homify Modern

De woning is gemaakt van materialen met een ruw uiterlijk waardoor deze een industriële look krijgt. Toch zien we ook de gestylde, gladde kanten van de woning: een combinatie die erg goed werk. Rondom de woning zien we een mooie tuin met verschillende planten en een gazon. In deze buitenruimte is er veel aandacht voor details geweest. Vanuit deze positie hebben we een mooie uitkijk over de omgeving. In de verte zien we de bomen staan en dichterbij valt onze blik op het gazon waarop je heerlijk kunt relaxen. Een fijne plek voor een familiefeest!

Verbinding

Moderne huizen van homify Modern

Een groen tuin is het centrum van de woonkamer. Deze is te zien door de grote raampartij. Licht is hier de sleutel tot een aangename sfeer. Dit is natuurlijk belangrijk voor het zicht in de woning, maar ook voor de levendigheid van het interieur. Het daglicht wordt weerkaatst in het interieur dat zo op zijn mooist is. Het royale gebruik van glas in deze woning geeft het interieur de helderheid en frisheid die past bij een hedendaagse designwoning.

Nu wordt het duidelijk hoe de tuin en het interieur samenvloeien. De bewoners van de woning zijn helemaal fan van alles wat met de natuur te maken heeft. Een tuinexpert heeft hen geadviseerd hoe ze hun tuin het beste konden inrichten. Ze kunnen het iedereen aanraden zo´n expert te raadplegen. Hier vind je de beste experts van dit moment.

Magisch

Moderne huizen van homify Modern

We eindigen onze tour met een overdonderend lichtconcept van de ontwerper van het huis, dit geeft een magische uitstraling aan het exterieur. De spots benadrukken de vormen en texturen van de gevel. Zelfs de planten krijgen een sprookjesachtige gloed. Dit is wat je noemt kunstverlichting!

Hopelijk ben je enthousiast en net zo geïnspieerd als wij. Blijf ons volgen voor de mooiste woonideeën en interieurtrends. We nemen je graag mee naar een volgend project: de verrassende transformatie van een oud dorpshuis. 

Wat vind je van deze woning? Laat het ons weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!