De mooiste voorbeelden van huizen met een bovenverdieping!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De mooiste voorbeelden van huizen met een bovenverdieping!

Roxanne Latupella Roxanne Latupella
Cloud 9 Villa:  Huizen door 123DV Moderne Villa's
Loading admin actions …

In dit Ideabook hebben we een aantal bijzondere voorbeelden van huizen met twee verdiepingen op een rij gezet. Ze zijn ontworpen door Nederlandse architecten maar hebben allemaal een kenmerkende look zodat je goed kunt zien wat voor verschillen in stijl er te vinden zijn. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen: ze bestaan uit twee verdiepingen.

Mocht je nou van plan zijn om binnenkort een huis te bouwen of ga je bijvoorbeeld renoveren of verbouwen? Dan ben je bij dit Ideabook helemaal aan het juiste adres. Je er altijd voor kiezen om de hulp van een expert in te schakelen. Kijk nu eerst mee naar onze mooie voorbeelden!

Een combinatie van verschillende texturen

Woonhuis Laren:  Huizen door Maas Architecten
Maas Architecten

Woonhuis Laren

Maas Architecten

Kies eens voor een combinatie van meerdere materialen om te zorgen voor contrast. Zo kan het heel interessant en stijlvol zijn om te werken met eenzelfde kleurtint, maar hierbinnen te werken met diverse structuren zodat je toch diepte kunt creëren.

Wil je meer van deze huizen bekijken? Scroll dan ook nog even langs deze foto’s. Om snel en makkelijk uit te komen bij voorbeelden die goed aansluiten bij je persoonlijke smaak kan je gebruik maken van het filter op de site.

Een woning op een hellende ondergrond

Heb je te maken met een helling? Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn en kan juist erg veel karakter aan je woning toevoegen. Werk met materialen zoals glas, beton, metaal en steen. Je kunt kiezen voor een traditioneel ontwerp van je gevel, maar de helling biedt ook genoeg mogelijkheden om er een bijzonder plaatje van te maken. Denk hierbij aan strakke lijnen en het gebruik van verschillende kleuren en materialen.

Bijzondere hoeken en opvallende vormen

Mocht je de ruimte en de mogelijkheid hebben, denk er dan zeker eens over na om te werken met opvallende hoeken of gekke vormen. Dit past zeker goed thuis bij de moderne en ietwat artistieke stijl. Je laat deze vormen optimaal tot hun recht komen door te spelen met de inval van natuurlijk daglicht.

Wil je meer bijzondere woningen bekijken? Scroll dan ook nog even langs deze foto’s!  Je kunt ze filteren op bepaalde stijlen zodat je snel en makkelijk uitkomt bij foto’s die goed aansluiten bij je persoonlijke smaak.

Stijlvol gesloten

Niet veel mensen kiezen voor een gesloten gevel aan de voorzijde. Toch is het zeker iets om over na te denken, vooral wanneer het mogelijk is om van de achterzijde een compleet glazen pui te maken! Door te werken met diepte is het zeker mogelijk om van de gevel een prachtig plaatje te maken. Hoe denk jij over een gesloten gevel? 

Modern

Woonhuis Bosch en Duin:  Huizen door Maas Architecten
Maas Architecten

Woonhuis Bosch en Duin

Maas Architecten

De moderne stijl is bij veel mensen geliefd. Kenmerkend aan deze stijl zijn de strakke, minimalistische vormen, de contrasterende kleuren en de industriële materialen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van zwart en wit en komen er grote partijen glas bij kijken.

Met deze foto zijn we alweer aan het einde van dit Ideabook gekomen. Wil je nog even verder kijken? Neem dan ook nog even een kijkje in dit Ideabook. Veel kijkplezier!

Welke stijl spreekt jouw het meeste aan?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!