Ruime vrijstaande woning met een fascinerend interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Ruime vrijstaande woning met een fascinerend interieur

Johan van Dijk Johan van Dijk
Landelijke huizen van Danhaus GmbH Landelijk
Loading admin actions …

Het uiterlijk van een woning kan in sommige gevallen al iets over de inrichting verklappen. Maar de manier van inrichten hangt natuurlijk niet alleen van de buitenkant van het huis af. En dat geldt al helemaal voor het huis dat we zo meteen uitgebreid gaan bekijken. Deze ruime en vrijstaande woning heeft namelijk een interieur dat fascinerender is dan je aan de buitenkant zou verwachten. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het exterieur er ook niet slecht uit is komen te zien. Laat je heerlijk fascineren door dit prachtige project van de bouwonderneming Danhaus uit het Noord-Duitse Flensburg.

Ruimte

De ruimte rond dit huis maakt deze foto zo aantrekkelijk, al zorgt het fraaie huis daar zelf natuurlijk ook voor. De woning straalt iets statigs uit, maar tegelijkertijd ook iets landelijks en gezelligs. De aanleg van de tuin versterkt dat dubbele beeld nog meer. Maar over de binnenkant kom je nog erg weinig te weten als je dit huis passeert. De hoogste tijd dus om de verrassingen die het interieur te bieden heeft eens uitgebreid te gaan bekijken.

Uniek interieur

In de inleiding kwam al even aan de orde dat dit huis een fascinerende inrichting heeft. Bij het bekijken van de woonkamer kun je dan ook direct zien dat er hier sprake is van een uniek interieur. De stijl als zodanig is moeilijk om goed te kunnen omschrijven. Je ziet moderne meubels, vintage, retro en vooral opvallende kleuren. Vooral de muur achter de televisie heeft zo’n bijzondere kleur en motief die alles behalve gangbaar is. Wat verder op deze foto goed te zien is, is de ruimte die zich in het huis bevindt. Misschien had je wel niet verwacht dat het zo groot zou zijn.

Eetkamer met houtkachel

Een zelfstandige eetkamer is dit niet, maar door het hoekige grondplan van het huis voelt de eethoek wel als een aparte eetkamer aan. Een bijzondere combinatie van materialen en meubels is hier ook weer goed te zien. Een leuke en lichte plek om gezellig met meerdere personen aan te schuiven. Erg aangenaam is ook de aanwezigheid van een houtkachel op deze plek. En uiteraard heeft ook deze houtkachel geen alledaags uiterlijk.

Keuken met ‘zeezicht’

De keuken als zodanig is modern en compleet ingericht, maar als zodanig niet uniek of heel erg bijzonder. Maar er is één aspect dat van de keuken een aparte ruimte maakt: het ‘zeezicht’ achter het aanrecht. Aangezien de echte zee en het strand iets te ver weg zijn om goed te kunnen zien, is de muur achter de keuken voorzien van een prachtige afbeelding van de duinen en de zee.

Comfort

Dit huis is overduidelijk op comfort gericht, zeker ook als je wat ouder wordt. Een aangename extra is daarom ook deze lift. Erg fijn als je ook op oudere leeftijd in een huis als dit wilt blijven wonen.

Modern-landelijk

De slaapkamer heeft een hele eigen eclectische sfeer gekregen. De combinatie valt het beste als modern-landelijk te omschrijven. En ook hier kan een opvallende kleur achter het bed natuurlijk niet ontbreken. Verder is het balkon bij deze slaapkamer een hele leuke extra.

Ruim badderen

In deze badkamer kan heerlijk ruim gebadderd worden. Lekker languit in bad of juist genieten van een opbeurende douche. Hier heerst weer een hele andere sfeer dan in de eerdere ruimtes die we gezien hebben. De moderne entourage heeft met al dat blauw vooral een chique uitstraling. Let ook even op de leuke lampjes die boven het bad aangebracht zijn. Vooral in het donker zal dit een heel leuk effect geven.

We hebben een fascinerend interieur en een leuk huis kunnen bekijken. Wil je meer huizen met een erg bijzonder interieur zien? Deze woning is daar ook een erg mooi voorbeeld van.

Hou jij wel van een interieur dat apart en uniek is? Deel al je ideeën hieronder met ons!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!