Deze woning is een ongelooflijk meesterwerk | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Deze woning is een ongelooflijk meesterwerk

Stoa. Stoa.
Moderne spa's van HYLA Architects Modern
Loading admin actions …

Vandaag nemen we je mee naar een project van Hyla Architecten. Het team staat bekend om zijn indrukwekkende woningen, waarbij het belangrijk is dat deze in harmonie met de omgeving zijn. Bouwkunst en de natuur vormen dan een eenheid. De woning die we je laten zien is in 2012 gebouw in het mooie Singapore en is een prachtig eerbetoon aan de minimalistische stijl. Het unieke ontwerp combineert op een spannende manier licht en ruimte: elementen die de bezoeker van deze woning al snel zullen inspireren. Daarnaast heeft de woning een grote veranda en een zwembad, dus er zijn legio dingen die de moeite van het bekijken waard zijn. Kom snel met ons mee naar het Verre Oosten en zie zelf hoe mooi dit project is!

Fantastische gevel

De gevel is echt een statement: deze fascinerende en karakteristieke gevel is een goede binnenkomer! Het eigentijdse ontwerp toont duidelijke lijnen en legt sterk de nadruk op de verticale as. Singapore is een klein land en ruimte om op te bouwen is hier een kostbaar goed. Om toch veel woonruimte te kunnen maken, hebben de architecten gekozen om de hoogte in te gaan. Meer mooie ideeën voor je woning vind je hier

Entree

Wie had gedacht dat de entree van de woning de indrukwekkende gevel naar de kroon kon steken? Het blauwe zwembad is een openbaring als je net binnenkomt wandelen: ´o, maar dat had ik niet verwacht!´ Wij proberen je altijd te verrassen! De kleine ontspanningsruimte is gemaakt van warm hout, terwijl het zwembad en de vloer een koele look hebben. Echt een mooi contrast! En wat dacht je van de wenteltrap? Deze metalen reus neemt ons mee naar boven. Binnen en buiten lopen vloeiend in elkaar over, en zo wordt een prachtige eenheid opgeroepen. Een mooie zwembad ontwerp je met behulp van deze voorbeelden. 

Glazen brug

Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer ingericht, deze heeft twee niveaus die verbonden zijn door een glazenbrug. Het zwart-wit kleurenschema benadrukt het moderne karakter van de woonkamer. De vloer van marmer geeft de kamers een subtiele twist, terwijl het meubilair de verticale as benadrukt. Strakke lijnen domineren het ontwerp en zorgen voor een harmonieuze look.

Keuken

De luxe keuken begroet ons in stralend wit met glanzend zilver. Verschillende elementen, zoals de tafel en het chroom, maken deze ruimte aantrekkelijk. Het is kamer die wordt gekenmerkt door een vrolijke lichtheid. Warmte komt niet alleen van het fornuis, maar ook van het zonlicht dat door de grote ramen naar binnen schijnt. Je hebt vanuit de keuken een prachtige uitkijk op de omgeving.

Slaapkamer met veel groen

We genieten van een rustige slaapkamer. In dit geval is erg gekozen voor een palet met veel wit dat wordt aangevuld door het schilderachtige groen dat buiten in de natuur te zien is. Een warme houten vloer accentueert het unieke karakter van de ruimte, die qua stijl heen en weer geslingerd wordt tussen een kunstmatige en een natuurlijke look.

Prachtig!

Veel van de architectuur in Singapore contrasteert met de bestaande omgeving. Met dit project is dat totaal anders: de elementen van de natuur worden door dit huis benadrukt en er zelfs bewust in geïntegreerd. Dat is ook het geval in deze groene oase: de badkamer met spa. Echt een ruimte met karakter. De bewoners komen hier dan ook graag genieten van een fijn bad in de verfrissende ambiance. Het open ontwerp combineert vakkundig het interieur en het exterieur van de woning. En wat dacht je van de extravagante stenen douche, deze biedt schitterende contrasten en een levendige textuur.

Met deze laatste blik in de badkamer nemen we afscheid van de woning. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en interieurtrends. Je oude bank is zo weer als nieuw met deze spuitverf. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!