Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De Badkamer | Spiegeltje, spiegeltje…

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Een badkamer zonder spiegel is voor niemand compleet. Details in vooral gezichtsverzorging en mondhygiëne kunnen vaak niet gebeuren zonder jezelf te kunnen zien, en daarnaast geeft het aan de vaak nogal kleine kamer een ruimtelijker effect. Maar welke spiegel wil je nu in jouw badkamer? Moet het deel zijn van een modern badkamerdesign? Of het liefst de landelijke stijl van de rest van je huis weerspiegelen? Dit ideabook helpt je hierbij en laat een paar mooie, stijlvolle en bijzondere badkamerspiegels zien.

Minimalisme

 Badkamer door Edmo S.r.l.
Edmo S.r.l.

OLD FOREST

Edmo S.r.l.

In een minimalistische badkamer als deze, waar horizontale en verticale lijnen de inrichting uitmaken, is de spiegel niet alleen een praktische aanvulling, maar ook een belangrijk element van de stijl. In lijn met de muurtegels en de wastafel, met de dubbele kast als loodrechte tegenhangers, is deze eenvoudige en schijnbaar zwevende spiegel net dat extra meubel dat het interieur afmaakt.

Glamour

Hoewel compleet geabstraheerd is deze spiegel een expliciete verwijzing naar glamoureuze kleedruimtes van actrices, dansers en andere artiesten die voor een verlichte spiegel de laatste hand doen aan hun make-up of haar voor een spetterende show. Maar de ontwerper heeft hier in plaats van de gebruikelijke individuele lichtbollen gekozen voor eenvoudige lijnen van licht die uit de spiegel komen en heeft zo een unieke herinterpretatie gecreëerd. Waan je een artiest met een spiegel als deze in de badkamer, dat in abstracte, moderne vorm glamour toevoegt aan de stijlvolle, moderne badkamer.

Spiegelingen

 Badkamer door bohdan.duha
bohdan.duha

Mirror Bathroom Cladding

bohdan.duha

Hier zien we een heel praktisch gebruik van spiegels in de badkamer, waardoor deze krappe ruimte tweemaal zo groot lijkt. Door deze hele wand, inclusief het oppervlak van de kast, met spiegels te bedekken heeft de ontwerper niet alleen ruimte, maar ook extra licht en stijl toegevoegd aan wat anders een smalle, donkere kamer zou zijn. Dankzij het slanke design van het vrijstaande bad en het losstaande armatuur is deze ruimtelijkheid extra aangezet waardoor de ontwerper ook laat zien dat een gevoel van luxe in de badkamer voor iedereen te bereiken is.

Subtiliteit

 Badkamer door Pientka - Faszination Naturstein
Pientka – Faszination Naturstein

Pientka – Faszination Naturstein www.adrianpientka.de

Pientka - Faszination Naturstein

Op een vergelijkbare manier, maar wat subtieler, is de spiegel in deze badkamer gebruikt om in dit geval een smalle zolderkamer tot luxueuze badruimte om te vormen. De combinatie van het grote spiegelende oppervlak met de marmervloer en -wand creëren een lichte, rustige sfeer dat van deze badkamer een wellness oase in huis maakt.

Speelsheid

De badkamerspiegel kun je natuurlijk ook gebruiken om wat speelsheid in de ruimte te brengen, dat ieder kind (en stiekem ook volwassene) met plezier vult bij het gebruik van de badkamer. Met gedetailleerde stickers als deze op de spiegel en gekleurde lichtsnoeren erachter waan je je in een aquarium en is de hele badkamer in speelse stijl.

In stijl

Wil je de badkamer deel laten worden van een landelijk interieur of wil je gewoon eens wat anders? Overweeg dan ook eens een stijl, meubels en materialen die niet zo voor de hand liggen voor deze ruimte. Vooral geschikt voor onhandige afmetingen en lastige hoeken kun je met bijzondere badmeubels als deze een stijlvol geheel creëren dat iedere gast verrast doet staan. Een belangrijk deel van dit onverwachte design is de luxe spiegel dat ons doet afvragen: waarom ook niet? In goed geventileerde badkamers zijn meubels en accessoires als deze een stijlvolle overweging die niet gemist mag worden!

Laat je dus eens leiden door alternatief, stijlvol en uniek spiegeldesign zoals we hier gezien hebben om je badkamer een alternatief, stijlvol of unieke sfeer mee te geven. Verwaarloos ook de kleinste details niet, en kijk bijvoorbeeld eens naar deze bijzondere armaturen.

Welke van deze badkamerspiegels spreekt jou het meeste aan? Vertel het ons hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!