Een vakantiegevoel in je eigen appartement!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een vakantiegevoel in je eigen appartement!

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
 Woonkamer door Ardesia Design
Loading admin actions …

Het vakantieseizoen is nu echt afgelopen en terwijl onze herinneringen nog gevuld zijn met nostalgie naar exotische vakantiebestemmingen is de wereld om ons heen gevuld met vallende bladeren en grijze wolken. Als jij, net als vele anderen, het veranderen van de seizoenen beklaagt en een gevoel van vakantie en verre oorden in huis wil halen en houden gedurende de herfst- en wintermaanden dan hebben wij goed nieuws: dat kan! En het is heel makkelijk…

Om je op weg te helpen wat van je favoriete vakantiesfeer ook in je eigen huis te halen hebben wij dit ideabook samengesteld waarin we ontwerp ideeën uit vakantiebestemmingen van over de hele wereld tentoonstellen. Hier kun je inspiratie en ideeën opdoen voor verschillende exotische en inheemse stijlen en hoe je die in huis kunt overnemen. Kies je bestemming en ga ervoor!

Welke van deze (of andere) vakantieoord-stijlen zou jij in huis willen halen? Deel je antwoord hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!