Prachtige make-over van een flat | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige make-over van een flat

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

Veel bewoners van de grote steden hebben een kleine woning tot hun beschikking. Tegenwoordig laten veel mensen hun kamers stylen door interieurontwerpers, deze kamers worden dan super chic ingericht! Vandaag laten we je zien hoe een flat een metamorfose onderging waar je u tegen zegt! De stad Busan in Zuid-Korea is een van de grote commerciële en economische centra van het land, dus een gewilde locatie om te wonen vanwege de werkgelegenheid. De vraag naar betaalbare woning is daardoor enorm. Design Mellow, een designstudio, speelt op deze vraag in met haar schitterende design. Kijk even met ons mee naar een prachtige renovatie van een doorsnee flat.

Voor de metamorfose

van homify Scandinavisch

Dit was de toestand van de kleine flat voor de renovatie. Het pand bevond zich niet in een vervallen staat, maar qua interieurarchitectuur sloeg het toch ook geen hoge ogen. Pogingen om er een stijlvolle look van te maken kunnen wij hier niet ontdekken… . Tijd voor een nieuwe look? Wij denken van wel! 

Nieuwe stijl

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Wat een verschil met de vorige foto. Zie hoe warm en uitnodigend het interieur er uitziet na de renovatie. De lichte houten meubels, het leuke kleed en de comfortable bank zorgen voor een fijne ambiance waarin je echt heerlijk kunt wonen. Ook de sfeervolle gordijnen doen een duit in het zakje. In de oude staat scheen er in de kamer een koel licht, maar nu schijnt de hanglamp een behaaglijk warm licht in de kamer waardoor je je helemaal goed voelt. Op de bank ploffen na een lange werkdag is hier in fantastisch! Met een interieurexpert aan je zijde ontwerp je al snel een gloednieuw interieur! 

Slaapzone

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

De kleine ruimte is gescheiden in verschillende zones met stuk voor stuk een eigen functie. Hier zien we de slaapzone die echt aanvoelt als een aparte slaapkamer. Dat komt door de boekenkast die de woon- en slaapzone van elkaar scheidt. Deze kamer is gezellig gemaakt met allerlei leuke accessoires en decoraties. Links zien we de grijze gordijnen die voor een goede ambiance zorgen en de sfeer van een slaapvertrek oproepen. Boven het bed zien we een plankje met snuisterijen en persoonlijke spullen. Rechts daarvan zorgt het raam voor licht en frisse lucht. Zo wordt slapen in deze zone wel heel ontspannend.

Huiselijke warmte

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Achter de woonzone zien we een keukenblok dat je alles biedt om je favoriete maaltijden te bereiden. Als je laat uit je werk komt kan het soms verleidelijk zijn om een afhaalmaaltijd te bestellen, maar deze mooie keuken verleidt je juist om gezond te koken (kan ook heel makkelijk zijn). Om deze zone een beetje fleurigheid te geven is er gekozen voor een oranje kleur op de wand achter het keukenblok, dat zorgt voor een mooi tegenwicht voor het wit. In de kamer ligt een houten vloer die voor een huiselijke warmte zorgt. Links zien we een werkzone waar de bewoner rustig met zijn laptop kan gaan zitten om te werken. Door de slimme indeling van de flat voelt deze ruim aan, ondanks het kleine aantal vierkante meters aan woonoppervlak.

Gedecoreerde hal

Scandinavische gangen, hallen & trappenhuizen van homify Scandinavisch

De hal van de woning is eenvoudig, maar gezellig gemaakt met een spiegel waarop een natuurlijke decoratie te zien is. Langs het plafond is sierlijst gemaakt die de hal een mooie, statige uitstraling geeft. Een eenvoudige lamp zorgt voor een goede verlichting. Deze hal bewijst dat je met weinig middelen een ambiance op kunt roepen die je gasten een welkom gevoel geeft. Meer mooie ideeën voor je hal kun je hier vinden. 

Elke woning heeft een kans

van homify Scandinavisch

We sluiten af met een foto genomen tijdens de renovatie van de flat. Het wordt duidelijk dat er veel werk verzet is. De resultaten hebben we hierboven gezien, en die spreken voor zich! Een bewijs dat je van elke saaie woning, hoe klein ook, een droomhuisje kunt maken. Blijf ons volgen voor meer woonideeën!

Een upgrade van je keuken is spannend en supermooi. Check hier de mooie voorbeelden voor inspiratie! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!