Bungalow voor het hele gezin | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bungalow voor het hele gezin

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van K-MÄLEON Haus GmbH Modern
Loading admin actions …

Ben je van plan een huis te laten bouwen, maar je kunt niet beslissen of het een klassiek huis of een geprefabriceerd huis moet zijn? We gaan je vandaag een handje helpen! In dit ideabook nemen we een hybride huis onder de loop, namelijk een half geprefabriceerd huis. Dat maakt het kiezen misschien wat makkelijker! De voordelen van beide bouwtypen worden samengevoegd in een nieuw type woning. Hieronder ga je zien hoe het allemaal in elkaar zit. Be inspired!

Luxe woning

De luxe woning kan in drie maanden klaar zijn; het geprefabriceerde deel wordt binnen drie dagen in de fabriek gereedgemaakt voor de bouw. Door het wonder van de digitale techniek kun je in veel gevallen al een mooi beeld van je toekomstige woning krijgen. Je kunt er zelfs doorheen wandelen in een simulatie! De looks van deze woning zijn moderne en de grote ramen zorgen voor een fijne lichtval binnen. Zo is de woonsfeer altijd goed.

Andere zijde

Aan de andere kant van het huis zien we weer die grote ramen. De muur is 40 cm dik en zorgt voor een goede isolatie: warmte blijft binnen en kou blijft buiten. Ook op het gebied van duurzame energie is de woning up-to-date: er is een zonnecelinstallatie aangelegd die energie opwekt. De ecologische voetafdruk van de bewoners wordt zo beperkt. Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden. 

Overzicht

Voordat we gaan kijken naar het interieur willen we je even de indeling van de woning laten zien. Het gebouw heeft een bijzondere lay-out, want afgezien van de dragende muren zijn alle andere wanden intrekbaar, het is dus een woning die telkens kunt veranderen. Het huis kan in drie formaten worden uitgevoerd: 151 m², 180 m² en 211 m². De indeling op het voorbeeld is logisch met extra ruimte voor de leefgedeeltes van het huis. 

Ruimte om te leven

We hebben vanuit deze hoogte een mooi overzicht op de woonkamer met eethoek en keuken. Een mooie open en ruimtelijke leefruimte waarin veel natuurlijk licht te zien is. Dit komt niet alleen door de genoemde grote ramen, maar ook door de lichtstraten in het dak. De inrichting is modern en oogt frist door de heldere kleuren. Dit is een ruimte waarin jong en oud heerlijk kunnen leven. 

Vrij om te kiezen

Als klant heb je met de aanschaf / bouw van een halve prefab woning heel wat te kiezen. Het huis dat we nu als voorbeeld laten zien (het is trouwens een simulatie van een nog te bouwen woning) heeft een modern en strak design. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een interieur in een landelijke stijl. De basis van het huis is telkens hetzelfde, de rest komt op je wensen en creativiteit aan. Vraag eens advies en tips aan een ervaren interieurexpert

Duurzaam en strak

Vanuit dit perspectief ligt de nadruk op de specifieke kenmerken van deze bungalow: het dak met een glazen piramide die voor nog meer daglicht in het interieur zorgt. In de middag schijnt de zon naar binnen, maar in de avond kun je genieten van een sterrenhemel. De koepel heeft een dubbele beglazing van veiligheidsglas, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hagelstenen door de ramen naar binnenvallen: alles valt keurig in de dakgoot. Rechts zien we de keuken en de eettafel, deze zijn al net zo strak als het plafond. Ze matchen perfect en maken zo het interieur tot een eenheid; het lijkt wel alsof je in futuristische wereld beland bent. Als je gaat voor een halve prefabwoning, zoals deze bungalow, dan bespaar je veel bouwtijd in vergelijking met een klassieke woning. Qua duurzaamheid zijn deze typen evenwaardig, maar als het aankomt op de keuzevrijheid bij de inrichting van je woning, dan legt het klassieke type het vaak af tegen het nieuwe. We werpen nog een laatste blik in deze bungalow om vervolgens verder te gaan naar een nieuw project. 

Deze glazenwanden moet je gezien hebben, want ze kunnen een unieke toevoeging aan je woning zijn!

Wat vind je van deze woning? Laat het ons weten bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!