Voor en Na: nieuwe gevel, nieuwe keuken en nieuwe badkamer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: nieuwe gevel, nieuwe keuken en nieuwe badkamer

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Je hoort vaak dat mensen niet zo heel erg ontevreden zijn over hun huis, maar dat het vooral de keuken of de badkamer is die wel een grondige opknapbeurt kan gebruiken. Bij de bewoners van het huis waar we zo een kijkje gaan nemen, was dat ook het geval. Daarnaast hebben ze er ook voor gekozen om de voorgevel van de woning een opknapbeurt te geven. Een leuk project om te bekijken! De experts van RF uit de grote Duitse stad Hamburg zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp.

Voor en tijdens: de gevel

Moderne huizen van homify Modern

Je ziet een hoekhuis, dat op zich in een hele redelijke staat van onderhoud verkeerd. Maar je ziet ook dat men hier bezig is met werkzaamheden aan het huis. De woning kon namelijk wel een iets frisser uiterlijk krijgen en ook de tuin had een beetje extra aandacht nodig. Zoals je hier al ziet, was die aandacht er ook. We gaan snel de verandering bekijken.

Na: kleurrijk

Moderne huizen van homify Modern

De gele kleur is gebleven, maar onderscheidt zich door een iets andere tint van het huis van de buren. Deze kleur is natuurlijk een kwestie van smaak en is in Duitsland wat vaker te vinden dan hier in Nederland. Het zorgt in ieder geval voor een opvallende woning. En ook de tuin is nu weer een plekje waar je graag met mooi weer wilt zitten.

Voor: gedateerde keuken

Moderne keukens van homify Modern

De keuken voldeed nog prima als het ging om ruimte, maar de vormgeving was wel behoorlijk gedateerd. Tegelijk is er ook voor gekozen om de indeling van het huis gelijk iets te gaan veranderen, zoals je hier op de foto al kunt zien.

Voor: ongezellig

Moderne keukens van homify Modern

Nog even een plaatje van de oude situatie voor we gaan kijken naar het eindresultaat. Deze ruimte ziet er nou niet bepaald gezellig en aantrekkelijk uit. Heel logisch dat er voor gekozen is om deze situatie te gaan veranderen.

Na: sfeervolle open keuken

Moderne eetkamers van homify Modern

Dit is nou een verandering waar mensen graag naar kijken! Er is een prachtige en sfeervolle open keuken ontstaan. En al is de ruimte misschien niet zo heel erg groot, voor het bereiden van een uitgebreide maaltijd ben je hier aan het goede adres. Lekker ontspannen aan de intieme eettafel en na het eten in het weekend spelletjes spelen. Het thema lijkt klassiek gekozen, maar heeft ook een behoorlijk hedendaagse uitstraling. Een zeer aangename combinatie!

Voor: oude kleuren

Moderne badkamers van homify Modern

In de tijd dat dit huis gebouwd is, waren donkere en bruine kleuren nog in de mode. Vooral voor kozijnen en deuren was bruin een leidende kleur. Je zou in zo’n geval kunnen kiezen voor een retro aanpak van de inrichting, maar in dit geval was dat geen optie. En zoals je kunt zien werd er hier al druk gesloopt: zonder enige twijfel de juiste keuze.

Tijdens: werk in uitvoering

Moderne badkamers van homify Modern

We zien hier een foto die tijdens de werkzaamheden in de badkamer genomen is. Het is niet zo moeilijk om je voor te stellen hoe het eindresultaat er uit zal komen te zien. De leuke mozaïektegeltjes laten al zien dat er straks van het oude en gedateerde interieur niks meer te zien zal zijn.

Na: landelijk minimalisme

Moderne badkamers van homify Modern

Deze prachtige detailopname van de badkamer laat een zeer aangenaam landelijk en minimalistisch beeld zien. Een comfortabele ruimte die gezien de aanwezigheid van een bidet ook nog eens erg compleet is ingericht. Dit is ongetwijfeld een ruimte waar weer jarenlang van genoten kan worden. Net zoals voor de keuken en de buitenruimte geldt, dat ook de verandering hier zeer positief is geweest.

Benieuwd geworden naar meer Duitse huizen die op een prachtige manier verbouwd zijn? Bekijk dan ook dit project.

Vind je dit een geslaagde verbouwing? We horen jouw mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!