Voor en Na: van gedateerd onderkomen tot fantastisch ruim appartement

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Voor en Na: van gedateerd onderkomen tot fantastisch ruim appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Woonkamer door homify,
Loading admin actions …

Als je op homify een volger bent van de Voor en Na’s, dan zie je vast met grote regelmaat een appartement in een Aziatisch land voorbijkomen. In de grote steden zijn veel projecten te vinden die ons een prachtig inkijkje geven in de verandering van gedateerde of vervallen onderkomens en die in prachtige appartementen zijn veranderd. Elke keer blijf je je weer verbazen over deze prachtige transformaties. Zuid-Koreaanse interieurontwerpers zijn er ook deze keer weer in geslaagd om een prachtig appartement te realiseren. De rommelige en hokkige inrichting is verdwenen en er wordt nu weer schitterend recht gedaan aan dit mooie huis.

Voor: Rommelige entree

  door homify,

Je zal maar over de schoenen struikelen zodra je de voordeur bent gepasseerd. Zeker in een ruimte met gedateerde kleuren en tegels die al tijden uit de mode zijn is dit nou niet bepaald het voorbeeld van aangenaam thuiskomen. Maar daar valt natuurlijk wel wat aan te doen!

Na: stijlvol binnenkomen

 Gang en hal door homify,

Na de grondige aanpak van dit huis struikel je niet meer over de schoenen als je binnen komt, maar kom je terecht in een erg sfeervolle entourage. Met deze prachtige zwarte en witte tinten ben je gelijk benieuwd hoe de rest er uit is komen te zien.

Voor: hokkerige indeling

  door homify,

Het huis vertoonde een hokkerige indeling voor de grote transformatie. De kleurstelling was ook zo gekozen, dat er sprake was van een donkere ruimte. Absoluut geen inspirerende omgeving om in te leven.

Na: ruimte en licht

 Woonkamer door homify,

De inrichting van de woonkamer moet nog komen, maar je ziet schitterend hoe de verbouwing heeft uitgepakt als het gaat om het optimaal benutten van de ruimte. Een mooie inval van licht en een prachtige aanvulling daarop van kunstverlichting maakt het beeld compleet.

Na: houten vloer

 Woonkamer door homify,

Er is heerst een aangename eclectische sfeer in het vernieuwde huis. Een prachtig uitgebalanceerde combinatie van klassieke en moderne elementen bepaalt het beeld. De schitterende houten vloer geeft een klassiek gevoel, terwijl de rest van de strakke ruimte voor een flinke portie moderne stijl zorgt.

Na: balkon naar keuze

 Terras door homify,

De woonkamer kent een bijzonder soort balkon, of beter gezegd een balkon naar keuze. Je kunt er namelijk voor kiezen om de deuren hier open te zetten en een afgesloten balkon te maken. En als je de buitenlucht ook in de woonkamer wilt hebben dan zet je de tussendeuren ook gewoon open.

Voor: achterhaalde kleuren

  door homify,

Dit hoekje was in het oorspronkelijke interieur niet eens zo’n hele gekke plek, maar de kleuren waren niet meer echt van deze tijd.

Na: klassiek tintje

 Gang en hal door homify,

Het nieuwe hoekje heeft een klassiek tintje gekregen. Tegelijkertijd is het ook een hele hedendaagse plek geworden, in tegenstelling tot de oude situatie.

Voor: rommelige en donkere keuken

  door homify,

De oude keuken was niet heel erg slecht, maar wel erg rommelig en donker. Ook dat kon een stuk beter!

Na: modern met een industrieel tintje

 Keuken door homify,

De keuken is misschien wel een van de mooiste ruimtes in het vernieuwde huis geworden. Een modern geheel dat door de keuze voor stoere witte tegels een industrieel tintje heeft gekregen.

Voor: matige badkamer

  door homify,

De badkamer van het huis bevond zich in zeer matige staat. Niet echt een plek om fris en fruitig te kunnen verlaten!

Na: ruimte met stijl

 Badkamer door homify,

Al is de badkamer niet zo groot, het is nu een prachtige ruimte met heel veel stijl en uitstraling. Hier kun je wel degelijk lekker wakker worden of ’s avonds na het werk genieten van een lange, warme en ontspannende douche. Samen met de andere ruimtes in dit appartement een schitterende verbetering.

Wil je meer van deze prachtige verbouwde appartementen zien? Dit project uit Zuid-Korea mag je dan ook zeker niet missen.

Dit project laat een prachtige verbetering zien. Wat vind jij van dit geheel?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!