Voor en Na: van gedateerd onderkomen tot fantastisch ruim appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van gedateerd onderkomen tot fantastisch ruim appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Klassieke woonkamers van homify Klassiek
Loading admin actions …

Als je op homify een volger bent van de Voor en Na’s, dan zie je vast met grote regelmaat een appartement in een Aziatisch land voorbijkomen. In de grote steden zijn veel projecten te vinden die ons een prachtig inkijkje geven in de verandering van gedateerde of vervallen onderkomens en die in prachtige appartementen zijn veranderd. Elke keer blijf je je weer verbazen over deze prachtige transformaties. Zuid-Koreaanse interieurontwerpers zijn er ook deze keer weer in geslaagd om een prachtig appartement te realiseren. De rommelige en hokkige inrichting is verdwenen en er wordt nu weer schitterend recht gedaan aan dit mooie huis.

Voor: Rommelige entree

van homify Klassiek

Je zal maar over de schoenen struikelen zodra je de voordeur bent gepasseerd. Zeker in een ruimte met gedateerde kleuren en tegels die al tijden uit de mode zijn is dit nou niet bepaald het voorbeeld van aangenaam thuiskomen. Maar daar valt natuurlijk wel wat aan te doen!

Na: stijlvol binnenkomen

Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van homify Klassiek Tegels

Na de grondige aanpak van dit huis struikel je niet meer over de schoenen als je binnen komt, maar kom je terecht in een erg sfeervolle entourage. Met deze prachtige zwarte en witte tinten ben je gelijk benieuwd hoe de rest er uit is komen te zien.

Voor: hokkerige indeling

van homify Klassiek

Het huis vertoonde een hokkerige indeling voor de grote transformatie. De kleurstelling was ook zo gekozen, dat er sprake was van een donkere ruimte. Absoluut geen inspirerende omgeving om in te leven.

Na: ruimte en licht

Klassieke woonkamers van homify Klassiek Hout Hout

De inrichting van de woonkamer moet nog komen, maar je ziet schitterend hoe de verbouwing heeft uitgepakt als het gaat om het optimaal benutten van de ruimte. Een mooie inval van licht en een prachtige aanvulling daarop van kunstverlichting maakt het beeld compleet.

Na: houten vloer

Klassieke woonkamers van homify Klassiek Houtcomposiet

Er is heerst een aangename eclectische sfeer in het vernieuwde huis. Een prachtig uitgebalanceerde combinatie van klassieke en moderne elementen bepaalt het beeld. De schitterende houten vloer geeft een klassiek gevoel, terwijl de rest van de strakke ruimte voor een flinke portie moderne stijl zorgt.

Na: balkon naar keuze

Klassieke balkons, veranda's en terrassen van homify Klassiek Tegels

De woonkamer kent een bijzonder soort balkon, of beter gezegd een balkon naar keuze. Je kunt er namelijk voor kiezen om de deuren hier open te zetten en een afgesloten balkon te maken. En als je de buitenlucht ook in de woonkamer wilt hebben dan zet je de tussendeuren ook gewoon open.

Voor: achterhaalde kleuren

van homify Klassiek

Dit hoekje was in het oorspronkelijke interieur niet eens zo’n hele gekke plek, maar de kleuren waren niet meer echt van deze tijd.

Na: klassiek tintje

Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van homify Klassiek MDF

Het nieuwe hoekje heeft een klassiek tintje gekregen. Tegelijkertijd is het ook een hele hedendaagse plek geworden, in tegenstelling tot de oude situatie.

Voor: rommelige en donkere keuken

van homify Klassiek

De oude keuken was niet heel erg slecht, maar wel erg rommelig en donker. Ook dat kon een stuk beter!

Na: modern met een industrieel tintje

Klassieke keukens van homify Klassiek MDF

De keuken is misschien wel een van de mooiste ruimtes in het vernieuwde huis geworden. Een modern geheel dat door de keuze voor stoere witte tegels een industrieel tintje heeft gekregen.

Voor: matige badkamer

van homify Klassiek

De badkamer van het huis bevond zich in zeer matige staat. Niet echt een plek om fris en fruitig te kunnen verlaten!

Na: ruimte met stijl

Klassieke badkamers van homify Klassiek Tegels

Al is de badkamer niet zo groot, het is nu een prachtige ruimte met heel veel stijl en uitstraling. Hier kun je wel degelijk lekker wakker worden of ’s avonds na het werk genieten van een lange, warme en ontspannende douche. Samen met de andere ruimtes in dit appartement een schitterende verbetering.

Wil je meer van deze prachtige verbouwde appartementen zien? Dit project uit Zuid-Korea mag je dan ook zeker niet missen.

Dit project laat een prachtige verbetering zien. Wat vind jij van dit geheel?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!