De transformatie van een terras

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De transformatie van een terras

Stoa. Stoa.
 Zwembad door AD2, Mediterraan
Loading admin actions …

Een jonge talentvolle interieurontwerper heeft een van zijn mooiste creaties voltooid. Het gaat hier om Alexis Delineau van AD2, een architectenbureau in het centrum van Dijon. De woning die we vandaag gaan bewonderen had wel een terras, maar dit liet toch wat te wensen over. Natuurlijk had Delineau enkele mooie ideeën voor deze buitenruimte. Samen met de bewoners werkte hij een schitterend ontwerp uit en realiseerde hun droomterras. Hieronder laten we het aan je zien. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Oude staat

  door AD2, Mediterraan
AD2
AD2

Het bezitten van een huis in Frankrijk is op zich al erg bijzonder en fijn, maar toch waren de bewoners niet tevreden over het terras. Ze vonden het saai en inspiratieloos. Na kundig advies, een herinrichtingsplan en de creatieve arbeid door Delineau, zijn ze nu de trotse eigenaren van een mooi nieuw terras. Kijk snel met ons mee naar het resultaat. 

Nieuwe look

 Huizen door AD2, Mediterraan
AD2
AD2

We moeten wel toegeven dat de kleuren en tinten schitterend bij elkaar passen. Het oranje en terracotta lijken voor elkaar gemaakt. Zelfs de tuinmeubelen van rotan vormen een harmonieuze relatie met de woning. Het doel was om de ietwat monochrome eentonigheid van de gevel te doorbreken door deze te laten contrasteren met uitbundige planten. Wat een resultaat! Geheel in lijn met de verwachtingen van de klant is het terras vergroot, zodat ze nu veel meer bewegingsruimte hebben. Het hout en de tegels geven het geheel een natuurlijke en gevarieerde aanblik. In het woestijnachtige, terracotta landschap bloeit hier en daar een kleine oase op. Prachtig! Meer mooie ideeën voor de herinrichting van je tuin kun je hier vinden. 

Luxe setting

 Huizen door AD2, Mediterraan
AD2
AD2

Het is een luxe terras geworden. Natuurlijk moest het meubilair comfortabel en praktisch zijn. Daarnaast moest het bestand zijn tegen vocht en de verschillende weersomstandigheden. Het rotan is zeer praktisch omdat het zeer licht maar ook weerbarstig is. Een ander plus punt van het materiaal is dat het met de tijd een beetje patina krijgt, waardoor het materiaal met het jaar mooier wordt. Gave ideeën voor de buitenruimte werk je uit met een expert

Zwembad

 Zwembad door AD2, Mediterraan
AD2
AD2

Vanaf het terras hebben we een mooi zicht op het zwembad, een plek bij uitstek om te genieten van de vrije tijd, zeker in de zomer. Het blauw wordt geaccentueerd door een zwarte vulkanische steen in de bestrating en past perfect bij de gele parasols en het tuinmeubilair. De groene hagen zorgen voor een optimale privacy. In de zomer voel je je hier de koning te rijk. 

Nieuwe stijl

 Huizen door AD2, Mediterraan
AD2
AD2

Het zwembad, terras en woning lopen in een vloeiende beweging in elkaar over. De lichte kleur van de woning past precies in het landschap en bij de architectuur van de streek. In Nederland zouden we het pand als excentriek bestempelen, maar hier in Frankrijk is deze look helemaal op zijn plaats. We worden helemaal vrolijk door de fleurige kleuren. 

Plezier in de avond

 Huizen door AD2, Mediterraan
AD2
AD2

We kunnen niet ontkennen dat we onder de indruk zijn van het werk van Alexis Delineau. Van een ietwat verlopen terras is een volkomen nieuwe relaxzone gemaakt. En alles loopt zo mooi in elkaar over. Hier op het terras in het sfeerlicht kun je heel goed met familie en vrienden genieten van het Franse leven. Even een flesje wijn open trekken en het genieten kan beginnen. Dit project laat ook zien dat je met goede ideeën en een stel vakkundige handen de aanblik van een buitenruimte totaal kunt veranderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor nog meer mooie woonideeën en spraakmakende projecten.

Een van de mooiste villa´s van Nederland vind in de duinen

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!