Comfortabel leven op slechts 33 vierkante meter | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Comfortabel leven op slechts 33 vierkante meter

Stoa. Stoa.
Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van 23bassi studio di architettura Minimalistisch
Loading admin actions …

In een van de hoven van Milaan, is het getal 25 een speciaal nummer. Dit markeert namelijk een klein gerenoveerd appartement, dat slechts 33 vierkante meter beslaat. Toch boeten de bewoners niet in aan woonplezier, want de woning is zo ingericht dat vlotte jonge mensen er goed uit de voeten kunnen. De bewoners zijn dan ook niet zonder reden jonge zakenmensen die in deze woning hun toevluchtsoord gevonden hebben. We laten je hieronder de highlights zien!

Prachtige sfeer

We beginnen onze reis door de woning natuurlijk eerst met een schitterende blik op de buitenkant van het gebouw waarin de woning zicht bevindt. Het is een appartement dat ingebed is in een prachtige hof die de geborgen sfeer van een dorp heeft. We kunnen ons nu een mooi beeld van de omgeving vormen. Binnen gaan we kijken naar de innovatieve looks van de inrichting! 

Strak

De woning is ronduit onweerstaanbaar en dat in een kleine woning als deze. Vroeg bouwde men niet groot en ruim, men was het niet gewend en had minder ruimte nodig. Tegenwoordig verlangen we meer wooncomfort van onze woning. Toch kun je met een slimme inrichting een grootste woonervaring hebben, deze woning bewijst dat. We werpen hier een blik in de woonkamer waarin de minimalistische stijl de toon aangeeft. Deze strakke stijl heeft ook het voordeel dat het de kamer groter laat lijken. We zien veel wit en grijs, dit werkt ook mee om de ruimtelijkheid te vergroten. 

Combinatie van functies

Het mooie van dit interieur is dat veel zaken inklapbaar zijn, zo bespaar je woonruimte en heb je toch de beschikking over alle gemakken. In deze kleine kamer worden drie functies toegepast: de keuken, eet- en woonkamer. Er is op de details niet beknibbeld: de airconditioning, de mooie verlichting en de witte kalkcoating zorgen voor de strakke looks en het juiste klimaat.

Slaapkamer

Hier zien we de slaapkamer die helemaal past bij het algemene concept van de woning. Het vertrek heeft een functionele inrichting en heeft daarmee het uiterlijk van een fabriek. Juist deze strakke indeling maakt het de bewoners gemakkelijk om orde en stijl op een harmonieuze wijze samen te brengen. Echt een kamer waar ze trots op zijn! Speels is het contrast tussen de vrolijke kleuren van het dekbedovertrek en de grijze, witte tinten van de vloer en wanden. Een leuk detail is dat alle meubels in de woning door lokale timmerlieden gemaakt zijn, zoals het hoofdeinde. Op deze manier wordt de lokale economie gestimuleerd.

Transparantie

Door de openheid van de ruimte (alle functies lopen in elkaar over) krijg je echt die ruimtelijke look. In een woning van 33 vierkante meter is dat natuurlijk geen overbodige luxe. Let eens op de zuivere look van de room divider die de woon- en slaapkamer van elkaar scheidt. Boven de grote tv hebben de bewoners een opbergplek voor hun boeken en plantjes. We zien nu ook hoe mooi de keukenapparatuur ingebouwd is. Echt een moderne woning waar je thuis kunt komen na een dag hard werken. Samen met een expert verander je een krap hokje snel in een ruime woning.

Geheime deur

Als je dacht dat alle verrassingen al wel de revue gepasseerd waren, dan kunnen we je zeggen dat er nog iets is dat je echt moet zien! In de hoek van de kamer zit een deur welhaast onzichtbaar verscholen, deze leidt naar een verborgen ruimte. Wat een contrast vormt het rood met het wit: over visuele tegenstellingen gesproken! Kijk met ons mee wat er achter de deur zit. Meer mooie ideeën voor je slaapkamer kun je hier vinden. 

Creatief

We kunnen wel stellen dat er een grote creatieve durf voor nodige is om een badkamer als deze te bedenken en te realiseren. Het is ook echt wel een palet voor de liefhebber; als je bijzonder veel van de kleur rood houdt dan kom je met deze badkamer ook echt goed aan je trekken. Het sanitair is natuurlijk gewoon wit, want dat steekt lekker af bij het rood. Als je aankomt in deze hof in Milaan waar deze woning te vinden is, dan verwacht je niet in een dergelijk modern woonpaleis te belanden met zoveel ruimtelijkheid. Een slimme indeling maakt dat je zelfs groots kunt wonen in een woning van 33 vierkante meter. Met deze laatste blik op bad- en slaapkamer nemen we afscheid van het appartement. Blijf ons volgen voor de nieuwste woonideeën en interieurtrends. 

Deze gevels zijn helemaal top! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!