15 Buitengewone Designs uit een Futuristische Sci-Fi Wereld

Liselotte Vanophem Liselotte Vanophem
Prachtige uitdagende rode trap, EeStairs | Stairs and balustrades EeStairs | Stairs and balustrades Moderne gangen, hallen & trappenhuizen Rood
Loading admin actions …

Als je je interieur (opnieuw) gaat inrichten, dan heb je ongetwijfeld al via verschillende manieren inspiratie opgedaan. Misschien heb je al eens samengezeten met onze experts, een paar mooie interieurmagazines doorbladerd of een paar inspirerende online video’s bekeken. Die hebben je ongetwijfeld al de perfecte inspiratie gegeven, maar toch willen we je ook meegeven dat futuristische films ook voor voortreffelijke en unieke designs zorgen. Of zo lijkt het toch als we deze onderstaande 15 unieke futuristische ontwerpen verkennen. Elk ontwerp uit dit ideabook lijkt namelijk uit zo'n futuristische en scifilm te komen dankzij de ongeëvenaarde vormen, experimenteel samenhang en edgy afwerking. Als je dus op zoek bent naar een badkamer, woonkamer of zelfs hal dat ongetwijfeld een omvangrijke indruk achterlaat, dan zijn deze 15 designs absoluut de moeite waard om te ontdekken.

Deze niet-alledaagse douche is een must-have

Als je graag een nieuwe en onconventionele douche wilt, dan moet je zeker opteren voor een niet-alledaags design zoals dit. Deze douche straalt namelijk een instant uniekheid uit omwille van verschillende redenen. Zo heb je het scifi-achtig design van de douche want als je in de douche stapt, dan voelt het ongetwijfeld alsof je in je eigen futuristische ruimteschip stapt of in een lift naar het space-station. Wat deze douche nog toffer maakt, is ongetwijfeld het tweekleurig

futuristischontwerp. De zachte en warme kleuren doen je douche echt stralen en als je de rest van het interieur relatief sober houdt, dan til je met deze douche de futuristisch betekenis naar een nog hoger level.

Ontdek een onbekende natuurlijke wereld

Moss one off wallpaper Boston MA Workingbert Eclectische eetkamers Tafel,Meubilair,Plant,Stoel,Hout,Verlichting,Interieur ontwerp,Vloeren,kasten,Vloer
Workingbert

Moss one off wallpaper Boston MA

Workingbert

Wil je op time travel naar een onbekende futuristische en scifi wereld? Dan is een ontwerp zoals deze een must-have. Onze ontwerpers gebruikten voor dit design uniek groen behangpapier waarmee ze ongetwijfeld de natuurlijke bosachtige sfeer oproepen van een scifi wereld uit het verleden of de toekomst. Zo voel je de levendige natuur en voelt het alsof je op mossige stukken grond loopt en dankzij de houten tafel, wordt de natuurlijke vibe nog vergroot.

Ver weg van de wereld in je strak afgewerkt spaceship

Ben je fan van een strak en stijlvol design dat recht uit de toekomst komt? Dan mag een ontwerp zoals dit zeker niet ontbreken. Dit dakontwerp straalt de rust en sereniteit uit die je zou voelen als je helemaal alleen in de ruimte zit terwijl de rest van de wereld aan het vergaan is. Onze designers gebruikten voor dit ontwerp vooral lichtere kleuren, zowel op de muur als voor futuristisch meubels, en ook grote ramen om zo een open, licht en zwevend gevoel te creëren.

Een alien-achtig bad

Een spannende en moderne look voor de badkamer met fel blauw en oranje Pure & Original Moderne badkamers Oranje Gebouw,Blauw,azuurblauw,Interieur ontwerp,huis,Vloer,Kunst,Vloeren,Hout,Rechthoek
Pure & Original

Een spannende en moderne look voor de badkamer met fel blauw en oranje

Pure & Original

Vanaf het moment dat je dit design ziet, dan merk je al waarom dit futuristisch ontwerp niet mag ontbreken in deze lijst. Het blauw bad op pootjes ziet er namelijk als een alien of ruimtewezen uit dat vanuit de ruimte naar de aarde gekomen is en even plaats genomen heeft in de badkamer. Om het zich thuis te laten voelen op aarde hebben onze interieur designs ervoor gezorgd dat ze het blauw ook gingen integreren in de rest van het design zoals op de vloer en accessoires. Het ontwerp werd nog specialer gemaakt dankzij de oranje toevoeging op de vloer.

Een futuristische afwerking

Apartment in Amsterdam, CVA Design CVA Design Eclectische eetkamers Tafel,Eigendom,Meubilair,Licht,Gebouw,Hout,Interieur ontwerp,Stoel,architectuur,Lamp
CVA Design

Apartment in Amsterdam

CVA Design

Wat dit design echt perfect maakt voor in dit ideabook, is de futuristische en strakke afwerking. Er wordt namelijk gekozen voor een muur met moderne en kunstachtige lijnen die je woonkamer of keuken echt uniek afwerken. De speciale lampen, de hoge stoelen en de glanzende tafel zorgen ervoor dat de ruimte direct nog veel meer stijl krijgt. Als je het geheel echt wilt afmaken met een scifi tintje, dan kun je altijd opteren voor een versierstuk op tafel in een speciale vorm.

Out-of-space vormen samengebracht tot een uniek geheel

Een futuristisch design is absoluut niet compleet zonder verschillende out-of-space vormen en daar is dit ontwerp het perfecte voorbeeld van. Hier zie je namelijk hoe verscheidene prachtige vormen zoals de ronde tafel en het rond gat in het plafond, het levendig design van de stoelen en strakke rechthoekige balken wondermooi gecombineerd worden. De felgroene kleur van de deur en de draaiende trap maken het futuristisch geheel compleet af.  

Je futuristisch spaceship op voortreffelijke wijze ontdekken

Heb je je huis op een schitterende manier ingericht en wil je elke prachtige verdieping op een speciale manier ontdekken? Dan moet je zeker eens deze opvallende zwart-rode trap uitproberen. Zo’n trap voegt niet alleen meer stijl en uniekheid toe aan je volledig interieur, maar zorgt er ook nog eens voor dat je steeds als heerser van de futuristische wereld de trap op kunt.

Vormen en kleuren op een buitengewone manier gecombineerd

Moderne eethoek met felgekleurde muur in de kleur Allium Pure & Original Eclectische eetkamers IJzer / Staal Paars / Violet
Pure & Original

Moderne eethoek met felgekleurde muur in de kleur Allium

Pure & Original

Als je in een futuristische wereld terechtkomt, dan maak je waarschijnlijk kennis met een wereld die je nog nooit gezien hebt. Wel, dat is ook zeker het geval als je in deze woonkamer stapt. Onze ontwerpers hebben er namelijk voor gekozen om verschillende in het oog springende kleuren te combineren met strakke en unieke vormen. Zo werd er gegaan voor het prachtige paars op de muur en een buitengewone wit-zwart combinatie. Dit perfect kleurenspel werd dan weer wondermooi gecombineerd met sierlijke vormen op de vloer, een grote ronde spiegel en een ‘zwevende’ lamp.

Je eigen sensationeel spaceship

Landhuis in de natuur, Jevanhet Architectuur Jevanhet Architectuur Moderne huizen Lucht,Plant,Gebouw,Boom,Weg oppervlak,Asfalt,architectuur,Venster,Schaduw,woongebied
Jevanhet Architectuur

Landhuis in de natuur

Jevanhet Architectuur

Wil je graag samenzitten om met onze professional je eigen spaceship te ontwerpen? Dan moet je eens dit futuristisch huis bij de hand nemen en zeker als je graag een ultramodern design wenst. Hier werd ongetwijfeld een zeer sierlijk, golvend ontwerp gecreëerd, waardoor het huis een absoluut out-of-space gevoel uitstraalt.

Bouw je eigen prachtige telescoop

Villa Beekbergen, Factor Architecten Factor Architecten Moderne huizen Wolk,Plant,Lucht,Boom,Gras,Facade,Landschap,Engineering,Raam,Automotive wiel systeem:
Factor Architecten

Villa Beekbergen

Factor Architecten

Vanaf het moment dat je deze woning ziet, moet je ongetwijfeld denken aan de telescopen die je gebruikt om het heelal van dichterbij te kunnen bekijken en daarom moet deze kegelvormige betonnen sculptuur met een gebogen rieten dak absoluut deel uitmaken van dit ideabook. De vorm is op verschillende manieren ‘opengesneden’ en hierdoor krijg je dat ‘laten we de telescoop opendoen om naar de sterren te kijken’ gevoel. Behalve strakke en unieke kamers binnenin, vind je in het design ook nog eens een vrij geplaatste wenteltrap waarmee je nog dichter bij de sterren kunt komen.

Een weergaloze trap naar een futuristische wereld

Haus am Weinberg, UNStudio UNStudio Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen Hout,Trap,Vloer,Vloeren,Gebouw,Hal,hardhout,Plafond,Kunst,Comfort
UNStudio

Haus am Weinberg

UNStudio

We hadden het al over de wondermooie zwart-rode trap, maar toch willen we je ook deze trap niet besparen. Zeker omdat een trap zoals deze in verscheidene designs prachtig tot haar recht komt. Gaande van de meer klassieke ontwerpen tot Scandinavische designs en van de ultramoderne interieurs tot een ontwerp met een romantische stijl. Dit is omdat de sierlijke rondingen perfect in elke stijl passen en dankzij het wit en hout kan deze trap ongetwijfeld gecombineerd worden met een verscheidenheid aan kleuren en vormen.

Voel je je als een echte astronaut

Elke astronaut die het heelal en de scifi wereld gaat verkennen, slaapt in zijn of haar eigen afgesloten stapelbed en dat gevoel zul je absoluut oproepen als je een bed kiest zoals dit. Dit is het perfect design voor de kleinere astronauten onder ons want deze ingebouwde kinder- of studentenbunk biedt niet alleen een uniek bed aan, maar zorgt ook voor de afgelegen en stille kamer om de futuristische wereld, de wezens en scifi te bestuderen.

Vertrek op een avontuurlijke reis doorheen de ruimte

Droomhuis met 'Ambylight', Lab32 architecten Lab32 architecten Moderne keukens
Lab32 architecten

Droomhuis met 'Ambylight'

Lab32 architecten

Denk je bij het zien van blauw ook aan het heelal, de ruimte en de lucht? Dan moet je zeker opteren voor een kleurrijke keuken zoals deze. Niet alleen omdat de blauwe kleur een enorm prachtig schouwspel oplevert, maar ook omdat de verschillende vormen je absoluut doen denken aan de binnenkant van een spaceship. Zo wordt de keuken voorzien van verlichting die van bovenaf komt en dankzij enkele van de doorschijnende en verlichtende kasten wordt dat buitenaards gevoel nog versterkt. Als je de juiste verlichting wilt uitkiezen voor in de keuken, dan moet je zeker eens dit ideabook doorbladeren. Maak je keuken volledig af door de speciale vormen van de trap in dit voorbeeld te integreren in je eigen design.

Ga eens voor deze reusachtige en unieke kubusvorm

Villa kubuseiland De Ontwerpdivisie Moderne huizen Beton Wit villa,kubistisch,modern
De Ontwerpdivisie

Villa kubuseiland

De Ontwerpdivisie

Als je een grote fan bent van speciale ontwerpen, dan moet je ook deze kubusvormige woning ontdekken. Met zo een woning, werk je niet alleen meer in de hoogte (zodat je nog dichter bij het heelal komt), maar verkrijg je ook nog eens dat zweverig gevoel dankzij de combinatie van hoge ramen en witte muren. Wat deze woonst absoluut uniek maakt, zijn ongetwijfeld de nooit geziene vormen die vanuit een andere wereld

Een formidabele buitenaardse sleeping pod

Sleeping Pod Studio Made By Industriële slaapkamers Kunststof Wit hergebruik,object,slaapcapsule
Studio Made By

Sleeping Pod

Studio Made By

Je denkt misschien dat dit een ruimteschip is dat op de aarde terechtgekomen is, maar niets is minder waar! Het is namelijk een wondermooie en buitenaardse sleeping pod. In de slaapcapsule kun je samen met je mede-astronaut op de hoogte slapen en dankzij het panorama en het kleine koepelraampje in het plafond kun je het heelal nog beter en van dichterbij beschouwen.

Welk ontwerp vind je het mooist? Laat het ons weten via de comments.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!