Top 5 van de week (29 Aug – 5 Okt)

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

October is alweer begonnen en de afgelopen week hebben wij je ideeën laten zien met onderwerpen variërend van complete huizen tot decoratie voor het plafond en van ecodesign tot Feng Shui. Iedere week verzamelen we de meest populaire ideabooks van de afgelopen week, zodat je nooit de beste van de beste ideeen, foto's en tips hoeft te missen. Hier zijn de ideabooks die jullie deze week het meest inspirerend vonden:

5. Acht tinten geel

Voor de herfst zoeken veel mensen naar manieren om de inrichting een beetje aan te passen en op te leuken in herfstachtige sfeer. Het gezelliger maken van je huis is een goede manier om de winter in te gaan, en de kleur geel is de perfecte manier om dat te bereiken! Dit ideabook laat zien hoe…

4. Stijlvol ecodesign: de 10 meest interessante projecten

 Huizen door LIJO.RENY.architects
LIJO.RENY.architects

The Green Roof Residence

LIJO.RENY.architects

Steeds populairder en ook steeds belangrijker worden milieuvriendelijke en duurzame ideeën voor productontwerp, architectuur en inrichting. Jullie hebben laten zien dat dit ook voor jullie belangrijk is en dit ideabook kan je verder helpen om je leven binnen- en buitenshuis niet alleen stijlvol maar eco-vriendelijk te maken!

3. Feng Shui | Hoe breng ik harmonie in de slaapkamer?

 Slaapkamer door Koubou Interiors
Koubou Interiors

Private Residence, Master Bedroom

Koubou Interiors

Een ontspannen en serene sfeer in de slaapkamer is voor velen een droom en voor sommigen werkelijkheid. Maar hoe pak je dit nu aan, en hoe maak je van je slaapkamer een oase van rust? Met Feng Shui natuurlijk: lees hier hoe de chinezen het al eeuwen doen en word iedere ochtend uitgerust en vol energie wakker!

2. Moderne kasten en dressoirs

Dressoir, sideboard, kast: allemaal bekende namen voor hetzelfde meubel. Maar, ditzelfde meubel kan een enorme variatie aan vormen, kleuren en stijlen aannemen. Dit ideabook laat een aantal moderne designs zien die praktisch, stijlvol en vooral heel bijzonder zijn!

1. De 11 meest betoverende inloopkasten

De inloopkast is een wens dat niet iedereen kan vervullen, maar dat let ons natuurlijk niet van het kijken naar mooie producten te genieten! Daarnaast kunnen deze grootse ideeën ons natuurlijk ook inspireren op een kleiner niveau, en zoals blijkt is dit ideabook over de inloopkast ook het meest populair geweest deze week! Dus laat je (weer) verrassen door deze bijzondere designs en de mooie foto's!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!