Voor en Na: de grondige herinrichting van een een ruim appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: de grondige herinrichting van een een ruim appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Een huis kan in sommige gevallen nog mooier worden dan het al is. Een grondige herinrichting of verbouwing kan veel veranderen. Dit ruime appartement was dus eigenlijk al best wel mooi, maar is nu nog veel mooier geworden. En vooral op het gebied van stijl is gekozen voor een interessante eclectische mengeling van stijlen. Een interessant en aantrekkelijk project van de Zuid-Koreaanse interieurontwerpers van Baomida. Kijk mee naar de leuke verandering van dit huis!

Voor: groot maar kaal

van homify

De woonkamer van dit grote appartement is hier al een kale ruimte. De stijl die eerder was toegepast, paste heel goed bij dit appartement. Maar toch was het geheel wel een beetje gedateerd. De ruimte bood en biedt in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden. We gaan dan ook snel kijken hoe het geheel veranderd is.

Na: minimalistische inslag

Moderne woonkamers van homify Modern

Er is zeer veel aan de ruimte veranderd. De bekleding met platen op de muren is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor strakke en helder witte wanden. Vervolgens is de kamer op een schitterende moderne manier, met een flinke minimalistische inslag, opnieuw ingericht. Een zeer stijlvol en chique geheel dat er heel erg aantrekkelijk uitziet.

Voor: een prima keuken

van homify

Als dit huis in de oude staat ingericht was, dan had er aan de keuken eigenlijk niets hoeven te gebeuren. Dit is namelijk een prima keuken, die ook nog eens spiksplinternieuw was. Maar het probleem was dat vooral de kleurstelling en het design slecht pasten bij de nieuwe thematiek die in het huis gebruikt is. Daarom was enige verandering hier ook wenselijk.

Na: prachtige eclectische keuken

Moderne eetkamers van homify Modern

De keuken is nog mooier geworden dan die al was. De moderne en minimalistische trekjes uit de woonkamer komen een beetje terug, maar het industriële accent is hier het duidelijkste aanwezig. Vooral de leuke ramen die tussen de eetkamer en de keuken geplaatst zijn, zorgen daarvoor. De keuken zelf kunnen we nog niet zo goed zien, maar daar gaan we natuurlijk ook nog even een kijkje nemen.

Na: de keuken zelf

Moderne keukens van homify Modern

Voor we de andere ruimtes in het huis gaan bekijken, maken we nog even een korte stop in de keuken zelf. Een industriële en sobere ruimte met een hele frisse uitstraling. Je kunt hier koken als in een keuken van een restaurant.

Voor: donker hok

van homify

Waar de eerdere ruimtes die we zagen niet al te slecht waren, is er hier toch sprake van een donker hok. De kleurstelling zorgde namelijk voor een wat sombere ruimte. Maar ook hier is natuurlijk op grondige wijze geklust en een prachtig nieuwe kamer ontstaan.

Na: sfeervolle kinderkamer

Moderne kinderkamers van homify Modern

Van het donkere karakter dat deze kamer eerder had, is gelukkig niets meer te zien. Er is een sfeervolle kinderkamer ontstaan! Twee kinderen kunnen gebruik maken van deze kamer, maar door een goed doordachte indeling hebben ze toch allebei hun eigen hoekje gekregen. Een hele goede oplossing als je geen ruimte hebt voor meerdere kinderkamers, maar de kinderen toch echt hun eigen plek wil geven.

Voor: oud hout

van homify

Gelamineerd hout is niet meer echt van deze tijd. Dit oude hout kwam je in dit appartement op zeer vele plekken tegen. Maar dit is uiteraard ook grondig veranderd!

Na: luxe badkamer

Moderne badkamers van homify Modern

Op dezelfde plek vinden we na een grondige verbouwing nu een schitterende luxe badkamer. De douche is multifunctioneel en kan ook als sauna gebruikt worden. Een heerlijke manier om te ontspannen en bij te komen van een hectische dag.

Zuid-Koreaanse experts weten keer op keer gedateerde appartementen op een schitterende wijze op te knappen. Er zijn op homify dan ook nog veel meer voorbeelden van dergelijke projecten te vinden. Benieuwd geworden naar een ander prachtig huis? Neem dan ook hier een kijkje!

De keuken is vooral heel erg veranderd bij deze herinrichting. Welke uitvoering vind jij het mooist?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!