Top 5 van de week: houd het schoon en netjes met deze tips en meer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: houd het schoon en netjes met deze tips en meer

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Mediterrane balkons, veranda's en terrassen van Vicente Galve Studio Mediterraan
Loading admin actions …

Het is zondagochtend, dus weer de hoogste tijd voor ontspanning, een goed ontbijt, familie, vrienden en voor homify's top 5 van de week!

De hoogtepunten van afgelopen week draaiden om de interieurfouten van anderen (want daar kun je uiteraard van leren), twee transformaties waar van er één om de verbouwing van een oude badkamer ging en de ander om een rommelig terras, dat uiteindelijk een paradijsje werd. Maar de klapper van deze week was toch wel het artikel over het eenvoudig schoonhouden van je woning, zonder dat dit al te veel moeite kost… Kan dit echt zul je denken? 

Lees snel veder om hier antwoord op te krijgen!

1. Je huis altijd schoon en netjes!

Een schoon en georganiseerd huis is iets wat we allemaal graag willen, het zorgt immers voor een rust in je hoofd. Toch hebben we niet altijd de tijd en het geduld om alles altijd even goed op orde te houden.

Daarom is het goed om een aantal routinematige taken in te voeren die voorkomen dat je woning een chaos wordt. Nog een pluspunt: zo bespaar je ook weer tijd wanneer de grote schoonmaak weer eens aan de beurt is. Wat je nodig hebt? Zo’n 5 à 10 minuten per dag. 

Lees nu dé suggesties die ervoor kunnen zorgen dat je huis schoner en netter wordt!

2. Leer van andermans fouten

Het inrichten van je woning  is de perfecte manier om je persoonlijkheid te laten zien. Het ontwikkelen van deze persoonlijke stijl kost natuurlijk tijd en de nodige oefening, uiteindelijk, maar uiteindelijk kom je er wel! 

Wat inrichten betreft, zijn er vele mensen je al voor geweest; uiteraard verloopt dit niet altijd even vlekkeloos. Om je wat tijd te besparen hebben we in dit Ideabook een aantal punten op een rij gezet, fouten die anderen al hebben gemaakt zodat je zelf niet hoeft te maken. 

Houd in je achterhoofd dat je er ten allen tijde plezier in hebt en dat je kiest voor de dingen die jou blij maken, ongeacht wat anderen vinden. Kijk je met ons mee?

3. De transformatie van een rommelig terras

Waar een wil is, is een weg! Dat bewijst deze transformatie wel. Er is lange tijd niet omgekeken naar dit terras en dat is te zien. Er is een poging gedaan om een afkoelplek te creëren met het plaatsen van een bad, maar door de ietwat vuile looks daarvan wordt het terras er alleen maar minder aantrekkelijk door. Ook de plant in de hoek, de tuinslang en de de barbecue dragen niet bij aan een goede sfeer. 

Dit terras vraagt om een grote upgrade en dat heeft het ook gekregen. Als je nieuwsgierig bent naar het resultaat, moet  je zeker even een kijkje nemen!

4. Vijf nieuwe badkamers

modern  door iloftyou, Modern

De badkamer is de ruimte van het huis waarin je je vaak terugtrekt om even tot rust te komen. Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat de looks en feel in orde zijn. Elke badkamer kan een schitterende ambiance krijgen, door er een fikse renovatie op los te laten. Ooit waren deze ruimtes oud en gedateerd, nu stralen ze als parels. 

Zien hoe dat in elkaar zit? Kijk dan snel met ons mee naar deze vijf badkamers!

5. Bouw een low-budget huis

Zelf een huis bouwen is een natuurlijk hartstikke leuk. Je kan de woning helemaal zo maken en vormgeven als je zelf wil. En omdat je zelf de controle hebt, kun je ook de kosten een beetje in de hand houden. Het bouwen van een huis is natuurlijk niet goedkoop, maar met een beetje creativiteit en slimmigheid kun je een fantastisch low-budget huis bouwen. 

Lees in dit Ideabook een aantal tips waarmee je de kosten kunt drukken, maar waarbij het eindresultaat er zeker mag wezen.

Zo zijn we alweer aan het einde gekomen van onze top 5, geniet van je weekend en tot volgende week!

Was de nummer 1 voor jou persoonlijk ook het beste artikel? Heb je er wat van opgestoken? We lezen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!