Voor en Na: een verbeterd klein appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een verbeterd klein appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Parisdinterieur
Loading admin actions …

Een appartement in hartje Parijs is voor velen een droom en als je de kans krijgt om daar te wonen dan maakt het je misschien niet eens meer uit hoe de woning er uitziet. Dit kleine appartement was op zich prima bewoonbaar, maar kon op sommige punten wel verbeterd worden. In dit geval is er voor gekozen om het hele appartement in één keer op te knappen. En dat heeft z’n uitwerking zeker niet gemist. We weten wel bijna zeker dat je nu zo snel mogelijk naar de Franse hoofdstad wil! Bekijk dit prachtige project, dat is vormgegeven door de interieurarchitecten van Parisdinterieur.

Voor: een prima woonkamer

We zien een woonkamer die eigenlijk prima is. Heel bijzonder is het misschien niet, maar het geheel is aardig ingericht en ook het huis zelf ziet er niet slecht uit.

Voor: een beetje kaal

Nogmaals dezelfde woonkamer, alleen dan vanuit een ander perspectief. De ruimte oogt een beetje kaal en kan misschien toch wel de expertise van een interieurarchitect gebruiken. De hoogste tijd dus om de verandering te gaan bekijken.

Na: veel meer stijl

Nu je weet hoe de woonkamer er na de verbouwing en herinrichting uit is komen te zien, zal je ongetwijfeld toegeven dat er sprake is van een grote verbetering. Al is deze woonkamer misschien niet zo groot, de grandeur en sfeer doen niet onder voor grotere onderkomens die in Parijs te vinden zijn.

Na: lekker ontspannen

De wijnfles staat al klaar op tafel en de tijd om lekker te ontspannen is aangebroken. Na een drukke dag in de hectische Franse hoofdstad kom je hier terecht in een oase van rust. Voor het visuele effect is gekozen voor een muur met een raam tussen de woonkamer en de slaapkamer. En als je het bed toch uit het zich wilt hebben, dan hoef je alleen maar de gordijnen dicht te schuiven.

Voor: te krappe keuken

Op het gebied van stijl was er niet eens zo heel veel mis met deze keuken, maar het was te klein en te krap. En met zo veel lekker eten in de buurt is het alles behalve aantrekkelijk om hier een maaltijd te gaan bereiden…

Na: moderne minikeuken

De grootte van de ruimte is niet veranderd en toch ziet deze keuken er veel ruimer uit dan eerst. Het ligt vooral aan de gebruikte kleuren en de indeling van dit kleine vertrek. In deze kamer kan op een aangename manier gekookt worden en kun je er ook eens voor kiezen om thuis te blijven in plaats van buiten de deur te eten.

Voor: keuken als bijkeuken

We zien hier nog een hoekje van de oude keuken dat gebruikt werd als een soort van bijkeuken. Zeker met het gebroken glas een zeer lelijk hoekje… Die ruimte moet toch anders ingevuld kunnen worden.

Na: kleine eethoek

De ruimte wordt nu efficiënt benut. In deze kleine eethoek kunnen maar liefst vier personen aan tafel plaatsnemen!

Voor: kleine badkamer

De badkamer in de oude situatie was vooral klein. Qua design zou die nog een tijdje mee kunnen gaan, maar als je toch eenmaal bezig bent zou het zonde zijn om deze ruimte over te slaan.

Na: stijlvolle badkamer

De ruimte is nog steeds klein, maar nu vooral heel erg stijlvol. Een grote verbetering!

Na: slaapkamer

Voor we afscheid van dit huis nemen, kunnen we de kleine maar zeer sfeervolle slaapkamer niet overslaan. Je droomt hier heerlijk weg in de prachtige Lichtstad.

Ben je ook zo enthousiast geworden over dit schitterende project? Er zijn natuurlijk meer van deze leuke projecten te vinden, ook in Parijs. Bekijk ook zeker dit voorbeeld van een schitterende kleine woning in de hoofdstad van Frankrijk.

Zie jij jezelf wel in Parijs wonen? Laat ons weten waarom juist wel of juist niet!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!