Mee met de laatste verftrends met de Traditional Paint High-Gloss | homify

Mee met de laatste verftrends met de Traditional Paint High-Gloss

Liselotte Vanophem Liselotte Vanophem
Nieuw: Traditional Paint High-Gloss van Pure & Original Pure & Original Landelijke woonkamers Roze
Loading admin actions …

Ben je van plan om je woonst een volledige make-over te geven of een van de kamers er net dat tikkeltje anders te laten uitzien door het gebruik van kwaliteitsvolle en glanzende verf? Opteer dan voor de Traditional Paint High-Gloss. Deze nieuwe hoogglans lak is de meest recente verfbaby van de Nederlandse verfspecialist Pure & Original en is geschikt voor zowel binnen als buiten waardoor je het op verschillende oppervlaktes kunt gebruiken. Als je het dan nog eens combineert met de expertise van Pure & Original en je eigen creativiteit, dan ben je er zeker van dat die nieuwe geschilderde muur of ruimte een echt oogverblindende blikvanger wordt. Laat ons daarom dus eens kennismaken met deze unieke en letterlijk schitterende verf.

Ontdek Pure & Original, het bedrijf achter de Traditional Paint High-Gloss

Classico chalk-based paint Pure & Original
Pure & Original

Classico chalk-based paint

Pure & Original

Voordat we de Traditional Paint High-Gloss nog beter gaan ontdekken, willen we je alvast introduceren aan Pure & Original, het bedrijf die deze prachtige lak op de markt bracht. Je vindt verschillende Pure & Original branches over heel Nederland waar je een breed scala aan verfsoorten zoals muurverf, trapverf, lakverf, vloerverf, gevelverf en verschillende primers en sealers kunt kopen. Of je nu kiest voor populaire soorten zoals de Classico kalkverf of de Fresco lime verf of voor nieuwe toevoegingen zoals de Traditional Paint High-Gloss, je kunt altijd rekenen op hoogstaande en ecologische verf. Bij Pure & Original verf kopen? Bestel dan ook zeker hun non-paint artikelen zoals duurzaam geproduceerde ronde en platte kwasten. Deze zijn namelijk geschikt voor het aanbrengen van alle lakken en in het bijzonder alle watergedragen verfproducten, inclusief de Traditional Paint High-Gloss. 

Wat is de Traditional Paint High-Gloss?

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Black van Pure & Original Pure & Original Voortuin Zwart
Pure & Original

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Black van Pure & Original

Pure & Original

De Traditional Paint High-Gloss is de eerste verf met een hoogglanslak in het enorm uitgebreid verfaanbod van Pure & Original. Het bedrijf had al voorheen zijdeglans en matte lakken en nu hebben ze er dus een hoogglans aan toegevoegd. Dankzij de hoogglans en effen afwerking zien kleuren zoals de zwarte Traditional Paint High-Gloss er enorm prachtig uit, zowel binnen als buiten. Geen gedoe meer met verschillende verfpotten (een met verf voor buiten en een met een kleur voor binnen) maar gewoon 1 pot voor al je schilderwerkzaamheden. 

Waarom moet je Traditional Paint High-Gloss in huis halen?

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Apple Blossom van Pure & Original Pure & Original Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen Wit
Pure & Original

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Apple Blossom van Pure & Original

Pure & Original

Je moet Traditional Paint High-Gloss niet alleen gebruiken omwille van de diversiteit aan kleuren en bestemmingen, maar ook omwille van:

• De waterbasis: Traditional Paint High-Gloss is een verf op waterbasis en je kunt het dus gemakkelijk schoonmaken.

• De natuurlijk en organische pigmenten waarmee het gemaakt is: Het is kind -en diervriendelijk.

• De hoogglans en de mooie vloei: De kleuren zoals de Apple Blossom in dit voorbeeld zien er steeds perfect blinkend uit.

• Het effen effect

• De hoge milieuvriendelijkheid: Het wordt vervaardigd met natuurlijke producten.

• Het hoog dekvermogen: Je hebt niet veel verf nodig om een prachtig en dekkend resultaat te verkrijgen.

• Het oplosmiddelarm en spanningsarm vermogen

• De onbrandbaarheid: Het is hittebestendig en je kunt dus je radiator een likje verf geven met de Traditional Paint High-Gloss.

• De zeer goede vocht bestendigheid: Het is toepasbaar in vochtige ruimtes en is dus perfect voor in de badkamer of wc

• De slijtvaste, schrobvaste en krasvaste eigenschappen

• De hyper afwasbaar eigenschappen: Je kunt etensresten, zeepresten, inkt, etc. zeer eenvoudig van deze verf wassen.

• De afwezigheid van de alom bekende verfgeur: De Traditional Paint High-Gloss laat weinig of geen geur achter.

Wat maakt de Traditional Paint High-Gloss zo speciaal?

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Skin Powder van Pure & Original Pure & Original Landelijke woonkamers Roze
Pure & Original

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Skin Powder van Pure & Original

Pure & Original

Een van de redenen waarom Traditional Paint High-Gloss zo uniek is, is dat de watergedragen verf een zeer hoog glanspercentage heeft en dat het ook gebruikt kan worden op binnenwanden. Zo kun je zowel binnen als buiten een perfect kleurenpalet ontwerpen. Het is zeer slijtvast en enorm milieuvriendelijk waardoor het zowel goed is voor je portemonnee (omwille van de grote duurzaamheid) en ook voor het milieu. De lakverf is ook heel laag in VOS en is handvetresistent waardoor het verven van deuren, kasten en trapleuningen eenvoudiger gaat. Het wordt beter als je de fantastische Skin Powder kleur in huis haalt want dan zien de ruimtes er direct stijlvoller uit.

Waarvoor kun je de Traditional Paint High-Gloss het beste gebruiken?

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Black van Pure & Original Pure & Original Voortuin Zwart
Pure & Original

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Black van Pure & Original

Pure & Original

Zoals vermeld kun je deze nieuwe verfsoort (en dus ook hun zwarte variant) zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor het toepasbaar is op oneindig veel oppervlakten zoals onder andere:

• Deuren

• Kozijnen

• Houtwerk

• MDF

• Nieuw gestuukte wanden

• Radiatoren (hittebestendig tot 100 graden)

• Watergedragen en oliegedragen verflagen in goede staat

• Meubels

• (vlies)behang

• Vinyl

• PVC

In welke ruimtes komt de Traditional Paint High-Gloss het beste tot haar recht?

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Steel Blue van Pure & Original Pure & Original Zen-tuin Blauw
Pure & Original

Traditional Paint High-Gloss in de kleur Steel Blue van Pure & Original

Pure & Original

Je kunt deze prachtige lakverf gebruiken in alle kamers en op alle muren, maar dankzij de afwasbare en waterbestendige eigenschappen is de Traditional Paint High-Gloss vooral aan te raden voor in je badkamer of keuken.  De lak is watervast en je kunt dus gemakkelijk de etensresten die op je muren terechtgekomen zijn, gewoon afvegen met een vochtig doekje. Is er wat zeep of shampoo achtergebleven op je plafond nadat je een douche genomen hebt? Gebruik dan even een doek om de Steel Blue kleur er weer fonkelend te laten uitzien. De Traditional Paint High-Gloss is dus niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar ook eenvoudig te onderhouden waardoor het een zeer gebruiksvriendelijke verf is. 

Hoe begin je het beste aan je schilderwerken met de Traditional Paint High-Gloss?

Pure & Original Brush Pure & Original
Pure & Original

Pure & Original Brush

Pure & Original

Ben je van plan om je muren een likje Traditional Paint High-Gloss te geven en wil je weten hoe je er het beste aan kunt beginnen. Hier zijn alvast enkele tips van onze Homify professionals:

  • Bereid de kamer of de ruimte die je gaat schilderen goed voor. Verplaats het meubilair uit de kamer of plaats een afdekkingszeil over je meubels zodat er geen verf op terechtkomt.
  • Zijn er wat gaten of oneffenheden te vinden op de muren of plafond? Maak de oppervlak dan eerst gelijk door een vulmiddel en een plamuurmes te gebruiken.
  • Heb je te maken met schimmel? Maak daar dan direct komaf mee door het gebruik van verdund bleekmiddel. Brengt dit middel aan op het oppervlakte met een spons.
  • Verwijder eerst de oude verflaag door deze op te schuren met een schuurmachine. Je kunt die ook verwijderen door een afbijtmiddel te gebruik en vervolgens de verf weg te krabben met een krabber. Ontvet het ook eerst, want dan zal je nieuwe grondverf veel beter hechten.

Hoe de Traditional Paint High-Gloss het beste onderhouden?

Zelf aan de slag met Pure & Original Pure & Original
Pure & Original

Zelf aan de slag met Pure & Original

Pure & Original

Nu je de ruimte, muur of plafond beschilderd hebt met de Traditional Paint High-Gloss, wil je de verf er natuurlijk altijd prachtig laten uitzien. Daarom geven we je maar al te graag wat advies mee over het onderhouden van je geverfde muur, wanden, etc. Zorg ervoor dat je:

  • De muren regelmatig schoonmaakt met een vochtige doek. Als je hardnekkige vlekken wilt verwijderen, raden we aan om hard of gedistilleerd water te gebruiken.
  • Het schilderwerk doorheen het jaar goed te inspecteren. Zo zie je of er barsten, oneffenheden, etc. optreden en kun je die direct zelf tegengaan of een Homify professional inschakelen.
  • De ruimte goed verlucht of ventileert. Zo hou je namelijk vocht en schimmel buiten en blijf de Traditional Paint High-Gloss steeds wondermooi.

Hoe kun je Traditional Paint High-Gloss bekomen?

Nieuwe kleurenbrochure Pure & Original Pure & Original Muren & vloerenVerf en lak Grijs
Pure & Original

Nieuwe kleurenbrochure Pure & Original

Pure & Original

De Traditional Paint High-Gloss is verkrijgbaar in alle Pure & Original winkels, komt in verscheidene verf kleuren voor en in 0,5L, 1L en 2,5L verfpotten. Je kunt ook online deze verf bekomen. Haal zeker eens de kleurenbrochure van Pure & Original in huis want je vindt er handgeschilderde voorbeelden van de nieuwe hoogglans lakverf op. De brochure is verkrijgbaar bij de Pure & Original verkooppunten.

In welke ruimte wil je deze de Traditional Paint High-Gloss echt eens uitproberen? Laat het ons weten via de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!