Voor en Na: van casco appartement naar prachtig ingerichte woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van casco appartement naar prachtig ingerichte woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Klassieke slaapkamers van Mint Design Klassiek
Loading admin actions …

Aan een nieuwe woning zitten heel veel voordelen. Het allergrootste voordeel is dat je al je woonwensen in een nieuw ontwerp kunt verwerken en dat geldt natuurlijk niet minder voor de inrichting die je in je nieuwe onderkomen toe gaat passen. Maar soms is het ook zo dat je te maken hebt met een huis dat ‘casco’, dus leeg met alleen de basisvoorzieningen, wordt opgeleverd. De bewoners van het huis in Frankrijk dat we nu gaan bekijken kregen de beschikking over een casco opgeleverd appartement. De interieurarchitecten van Mint Design zijn vervolgens aan de slag gegaan om het huis op een prachtige manier in te richten. Bekijk de verschillen tussen de oude en de huidige situatie!

Voor: kale ruimte

Het mag dan schoon, strak geverfd en voorzien van laminaat zijn, we zien toch een zeer kale ruimte. Zonder de juiste kleuren op de muren en de juiste inrichting zou het hier wel erg saai worden. We wachten daarom ook niet langer om te gaan kijken hoe de ruimte er uit is komen te zien.

Na: sfeervolle woonkamer

De vloer was al goed, maar voor er hier fraaie en eigentijdse meubels geplaatst zijn, moest er nog wel even stevig geverfd worden. Met frisse pasteltinten is een zeer sfeervolle woonkamer ontstaan. Een moderne uitstraling met een retrorandje wordt gegeven door de zorgvuldig uitgezochte meubels. De ruimte zelf is niet zo heel erg groot, maar wel heel erg intiem en gezellig.

Voor: licht en leeg

Het bekijken van een lege ruimte is soms haast nog leuker dan het zien van een al ingerichte ruimte. In dit geval kun je namelijk je fantasie lekker de vrije loop laten. Je hebt vast wel ideeën over het inrichten van deze lichte en lege kamer.

Na: gebruikmaken van het licht

De interieurarchitecten hebben heel goed aangevoeld dat de lichte sfeer in de woonkamer behouden moest worden. Je ziet verder nog net een stukje van het ruime balkon. Een heerlijke toevoeging aan dit appartement.

Voor: basiskeuken

Als deel van de casco oplevering was ook een zeer eenvoudig aanrecht met een spoelbak inbegrepen. Maar fatsoenlijk koken kun je op een plek als deze natuurlijk niet. Gelukkig is hier dan ook een en ander veranderd!

Na: complete keuken

Dit is pas een keuken te noemen! Het bereiden van een lekkere maaltijd is nu geen enkel probleem meer. De sobere witte keukenkastjes passen prima bij het interieur en een fraai blauw geverfde muur zorgt dat de keuken alles behalve saai is.

Voor: een goed begin

In de badkamer is al een goed begin te zien van een leuke plek. Maar dan is er nog wel wat extra’s nodig om hier echt een ontspannen en aangename plek van te maken.

Na: kleurrijke badkamer

Een kleurtje en wat extra natuursteen maken van deze badkamer een kleurrijk geheel. Je moet wel van paars houden, maar deze kleur zou ook zeer eenvoudig naar je eigen smaak kunnen worden aangepast. Een leuke badkamer is het in ieder geval wel!

Voor: slaapkamer met mogelijkheden

Deze slaapkamer liet al mogelijkheden zien voordat er was ingericht. Vooral de inloopdouche is een zeer aangename toevoeging. Het kan allen nog maar beter worden dan dit!

Na: ontspannen omgeving

Na de inrichting is een zeer ontspannen en aangename omgeving ontstaan. De inloopdouche is een heerlijke plek geworden en over de kleurstelling van de ruimte is ook goed nagedacht. Een zeer geslaagd geheel en dat geldt natuurlijk voor het hele appartement.

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je graag meer appartementen zijn die van saaie ruimte zijn omgetoverd in prachtig huis? Vergeet dan ook zeker niet om dit project grondig te gaan bekijken.

Hoe zou jij dit huis in gaan richten? We zijn erg benieuwd naar jouw ideeeen! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!