Een fantastisch en ruim penthouse | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een fantastisch en ruim penthouse

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne eetkamers van 퍼스트애비뉴 Modern
Loading admin actions …

Iedereen die op zoek is naar een appartement in een grote stad, zal niet ontkennen dat die het liefste een mooi penthouse zou kopen. Maar het is natuurlijk niet zonder reden dat aan deze huizen een behoorlijk prijskaartje hangt. Dat begrijp je direct als je dit fantastische en vooral zeer ruime penthouse ziet. Met twee verdiepingen is dit een grote woning, waar de woonruimte in de stad over het algemeen zeer klein is. We kunnen je heel veel van dit huis laten zien, maar hebben een selectie gemaakt van de mooiste foto’s. Tijd om heerlijk van dit project te gaan genieten van dit project van de architecten van 1st Avenue.

Overzicht

Voor we binnen gaan kijken, is het natuurlijk erg leuk om te zien hoe de buitenkant van dit penthouse er uitziet. Je ziet gelijk de twee verdiepingen die ook er ook nog eens voor zorgen dat dit huis de beschikking heeft over meerdere dakterrassen. Een ongekende luxe, zeker in Zuid-Korea! De ruimte is zo groot dat er ook voor intieme perkjes met bloemen en planten ruimte is. Van het uitzicht kunnen we al een voorproefje zien.

Uitzicht op de bergen

Vanaf deze plek zie je het uitzicht pas echt goed. Een schitterende panoramische blik op de bergen heb je vanaf het dakterras. Het is wel duidelijk waar de bewoners zullen gaan zitten zodra het mooi weer is. En als de zon dan een beetje fel is, dan zorgt de zonnewering er wel voor dat je in de schaduw kunt blijven zitten.

Prachtige vloer

Een gang kan nog zo simpel zijn ingericht, als er een vloer is geplaatst die alle aandacht naar zich toetrekt, dan is deze ruimte al heel erg geslaagd. En dat is hier nou ook net het geval. Een prachtige vloer die nog maar een klein voorproefje is van de andere ruimtes in het huis.

Woonkamer

De woonkamer laat een fraai beeld zien, waarin meerdere stijlen herkenbaar zijn. De gordijnen maken van het uitzicht bijna een theater. Een erg leuke plek om lekker bij te komen van een harde dag werken.

Een knaller van een keuken

Deze knaller van een keuken is ook weer zo’n prachtig hoogtepunt in het huis. Het bijzondere van deze ruimte komt vooral door de blauwe keukenkastjes en een zelfde soort vloer die ook al in de gang te zien was. En de ruimte die er in deze keuken is, is ook erg aangenaam. Met gemak kunnen hier grote maaltijden bereid worden.

Eetkamer

Gekoppeld aan de keuken is ook deze prachtige eetkamer. Je herkent vast dezelfde mooie vloer als in de keuken en de blauwe elementen komen ook op hele subtiele wijze weer terug. Een heerlijke hippe en inspirerende plek om gezellig te eten.

Werken en slapen

De Oost-Aziatische cultuur staat bekend om hard werken. Ook thuis moet er soms nog een en ander gebeuren. Deze gecombineerde werkkamer en slaapkamer biedt daar alle gelegenheid toe. Uiteraard is het bureau wel zo vormgegeven dat je de werkplek niet ziet als je in bed ligt. Je moet toch ook even afstand van je werk kunnen nemen! En er zijn ook nog altijd andere slaapkamers in het huis waar je terecht kunt.

Frisse badkamer

We sluiten de rondleiding door dit huis af in de badkamer. Op het eerste gezicht niet de meest bijzondere ruimte in het huis, maar als je het fraaie motiefje op het bad ziet dan heeft ook deze kamer weer iets extra’s. 

Een leuk penthouse met een schitterend uitzicht hebben we kunnen zien. Maar dit is natuurlijk niet het enige penthouse dat op het Koreaanse schiereiland te vinden is. Bekijk ook dit fraai verbouwde penthouse voor nog meer ideeën en inspiratie.

Ook zo enthousiast geworden door het zien van dit penthouse? Laat gerust hier je reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!