Een unieke gevel als blikvanger | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een unieke gevel als blikvanger

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern
Loading admin actions …

De gevel van een huis kan redelijk onopvallend zijn, of juist een bepalend element in een straat. Het hangt net van de architect af, hoe het ontwerp er precies uit komt te zien. En de smaak van de bewoners speelt daarin natuurlijk ook een belangrijke rol. Een uitgesproken smaak voor een opvallende gevel moeten de bewoners van dit huis in ieder geval hebben. In dit geval is dit de gevel in de straat waar iedereen blijft staan om te kijken. Achter de gevel vinden we een aangenaam en licht huis. We reizen af naar Mexico om dit project, dat een ontwerp van architectenbureau Orther is, te bekijken.

Een juweeltje in de straat

Moderne huizen van homify Modern Hout Hout

En daar hebben we dan de unieke gevel die al aangekondigd is. Een strakke en moderne vormgeving, die grotendeels uit natuurlijke materialen bestaat. Een dynamisch en eclectisch beeld om naar te kijken. Voeg daar nog eens een mooi aangelegde tuin aan toe en deze woning is helemaal compleet. En al staan mensen zich te vergapen aan deze gevel, de bewoners hebben daar helemaal geen last van. Het ontwerp is namelijk zo dat de privacy optimaal gewaarborgd is, de bewoners zijn namelijk vanaf de straat niet te zien. Een ideale oplossing!

Open gevel

Moderne huizen van homify Modern

De achterkant van het huis heeft de gevel die voor de inval van een grote hoeveelheid daglicht zorgt. Ook hier zien we de aangename combinatie van strakke vormen en natuurlijke materialen, alleen dan in combinatie met heel veel glas. Een heerlijk beschut grasveld is een ideale plek voor kinderen om te spelen en is ook zeer geschikt om een leuk terras in te richten. Leuk om te zien is dat deze kant van het huis enerzijds zoveel afwijkt van de voorkant, maar eigenlijk ook weer heel erg hetzelfde is. Een oplossing waar de architect zeker een complimentje voor mag krijgen.

Open structuur

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern Steen

De open lijn die bij de achtergevel al goed zichtbaar was, is in het interieur van het huis ook weer duidelijk terug te vinden. Op een subtiele wijze komen natuurlijke materialen ook weer terug in de moderne omgeving. Een erg speels effect wordt gegeven door de kleine boompjes die lans de witte muur zijn geplaatst. Een palmboom zorgt voor een exotisch tintje en ook aan de plaatsing van accessoires is heel erg veel aandacht besteed. Het geheel is een erg aangename entree om het huis te betreden.

Ontspannen en eten

Moderne woonkamers van homify Modern

De grote en open ruimte op de benedenverdieping, biedt plaats aan de gecombineerde woonkamer en eetkamer. Eerst lekker ontspannen op een van de aangename leren banken en later, als de heer of dame des huizes klaar is met koken, lekker aan de vierkante eettafel aanschuiven om gezellig te eten. En als iemand zich toch even terug wil trekken dan is dat ook mogelijk: er is nog een aparte zitkamer achter deze ruimte ingericht. Erg handig als kinderen televisie willen kijken en de volwassenen rustig op de bank bij willen praten. Verder kunnen we de gehanteerde stijl hier ook erg goed zien. Een donkere, bijna koloniaal aandoende vloer, in combinatie met witte muren. Wederom een fraaie eclectische combinatie.

Aan de bar

Moderne eetkamers van homify Modern Hout Hout

Niet alleen in de zithoek is het leuk en gezellig om te zitten, bij de open keuken vind je een bar waar je gezellig plaats kunt nemen. Genoeg plekjes dus om lekker te kunnen genieten! En hier zie je ook erg goed hoe licht het in het huis is. Een aangename plek om te leven in een huis met een hoogwaardige vormgeving.

Benieuwd geworden naar meer hoogstandjes op het gebied van architectuur? Dan moet je dit bijzondere huis zeker niet missen, je zult je hier nog meer over verbazen.

Gek op unieke architectuur? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!