Tien moderne sidetables voor in de hal | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Tien moderne sidetables voor in de hal

press profile homify press profile homify
modern  door Ines Benavides, Modern
Loading admin actions …

De hal, soms een vergeten ruimte. Toch maak je er elke dag meerdere keren gebruik van, dus waarom niet een mooie sidetable die de toon zet? Kijk mee naar tien verschillende moderne meubelstukken om de hal echt een ontvangstplek te maken. Nog meer dan sidetables, gaan we ook een aantal originele stukken zien om in de hal te plaatsen.

Hollandse sidetable

De tafel is vrij simpel van vorm en laat het hout tot zijn recht komen. Schitteren in eenvoud. Het zit hier ook in de combinatie met de donkere achtergrond, verschillende structuren en patronen. Wat kleine accessoires en je maakt het helemaal eigen. En deze sidetable is een Nederlands ontwerp, dus maak je hal speciaal met ontwerp van eigen bodem. Ook het materiaal is Nederlands; deze tafel is gemaakt van Iepenhout! Leuk detail is de noest aan de bovenkant van de lade in de verder strak vormgegeven kast.

Een sidetable op maat

Wil je wel wat ruimte om iets neer te kunnen zetten maar een tafel die minimaal is in ontwerp? Dan is dit wellicht iets voor je. Dit zijn twee tafels waarvan je alleen een plank hebt om te gebruiken. Dit dwingt ook gelijk om minder rommel in de hal neer te zetten. Je kan de tafels verder uitschuiven als je meer ruimte hebt, of meer plankruimte wilt creëren. De tafels in verschillende kleuren geven ook een leuk speels effect. Een fotolijst en een standaard met wat foto’s, meer heeft deze tafel ook niet nodig.

Overal lades

modern  door Versat, Modern

Deze kast heeft ook veel opbergruimte, maar dan in een hele andere vorm! Wat een clean maar vooral speels ontwerp. Allemaal verschillende kleuren en formaten lades, maar niet te druk. Echt een nieuwe vormgeving van een ladekast. Toegegeven, het zal wel even zoeken worden als je even niet meer weet waar je nou precies dat ene hebt gelaten, maar dat hebben we er dan zeker wel voor over. Deze halkast geeft gelijk een stukje warme sfeer in de woning door de verschillende kleuren en soorten hout in een modern jasje.

Strakke lijnen in hout

Kijk, super strakke lijnen in een natuurlijk materiaal. Een leuke mix tussen strak modern en rustieke materialen. De driehoeken zorgen er ook nog voor dat er wel vijf vakken ontstaan om even wat spullen in te kunnen leggen. Ideaal voor bijvoorbeeld een gezin waarbij iedereen zijn eigen vakje heeft. Ook voor huisgenoten is dit een goed idee, om zo wat overzicht te houden en iedereen wat spullen kwijt kan. Dit zou bijvoorbeeld ook een leuke manier kunnen zijn om de post voor iedereen te sorteren. Een soort van interne brievenbus. Georganiseerd en praktisch in gebruik, leuk om te zien.

Transparant en gesloten

Dit is zeker meer dan een sidetable, maar wel een mooi meubelstuk voor in de hal. Deze moderne kast is een tikkeltje industrieel met het metalen frame. Deze kast biedt vooral veel ruimte. Ideaal in een moderne inrichting waarbij je wel graag spullen wilt opbergen in de hal maar niet alles in het zicht wil hebben. En wat je wilt laten zien, kan in de middelste transparante kasten die doen denken aan een vitrinekast. Decoraties kunnen natuurlijk ook gewoon bovenop de kast. En wil je toch alles uit het zicht, opbergruimte genoeg!

Terug naar de basis

Een simpel concept in artistieke vorm gegoten. Een dikke houten plank met een onderstel, uit meer onderdelen bestaat dit ontwerp niet. Toch geven de lijnen van het onderstel een bijzondere uitstraling. Chique en basic tegelijk. Een mooie variant op een moderne en elegante sidetable.

Ladderkast

Wat een handig en hip ontwerp. Met deze kast kun je goed gebruik maken van de hoogte van de muur. En wat een ruimte biedt de kast. In de vakken, op de vakken, nog een plank waar wat opgezet kan worden. Vaak zien we in de hal een kast met bijvoorbeeld een spiegel of schilderij erboven. Met deze ladderkast ben je gelijk klaar, design en opbergruimte in één. Ook is er ruimte genoeg om deze trendy ladderkast leuk aan te kleden. En gelijk een statement in de hal, een stempel op je persoonlijke woonstijl.

Nieuwe vormen voor de hal

Ka-Lai Chan Design van Ka-Lai Chan Design Minimalistisch
Ka-Lai Chan Design

Ka-Lai Chan Design

Ka-Lai Chan Design

Een sidetable neemt weinig ruimte in beslag, net als deze wandkast. Een kast hoeft niet traditionele vormen te hebben. Hier zien we een wandkast met wat meer architecturale vormen. Het design laat de kast als het ware uit de muur komen. De zijkanten beginnen maar een klein stukje van de muur af en worden dieper naar het midden toe. Daardoor neemt de kast weinig ruimte in beslag en goed te gebruiken als er minder ruimte is. Toch kunnen er nog wel wat spullen opgeborgen worden.

Ruimtelijk

Knokke Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van ligne V Modern
ligne V

Knokke

ligne V

Om de hal ruimtelijk te laten kun je ook voor kiezen om een simpel maar sterk ontworpen sidetable te nemen. Hier zien we een grote lichte hal met een solide donkere tafel die de lichte en donkere kleuren mooi in balans brengt. De donkere kleuren van de trap en de deurposten komen terug in de kleur van de sidetable. De lichte kleur heeft qua oppervlakte de overhand, maar de donkere kleuren breken de overheersende lichte ruimte. Dit is een tip om rust te creëren in de hal. Gebruik een kleurenpalet van niet meer dan drie kleuren, om zo het tot één mooi geheel te krijgen.

Moderne charme

Als er ruimte is, kan het leuk zijn om van de hal echt een ontvangstplek te maken. De sidetable heeft leuke details aan de zijkant, wat ook terugkomt in de stoel. De witte sidetable steekt mooi af bij de blauwe muur. Ook deze hal kent drie kleuren: blauw op de muren en in het tapijt. Wit op de deuren, het meubilair en de spiegel. Een paar gele accessoires zorgen dat het niet te saai wordt.

Voor nog meer inspirerende beelden om de hal in te richten, klik hier. Meer opbergruimte nodig, klik dan hier voor een ideabook over opbergruimte in de hal voor schoenen. Op zoek naar een andere woonstijl dan de moderne look? Kijk verder op homify.nl!

Welk ontwerp heeft jouw voorkeur? Laat het weten in de comments!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!