Een bijzonder huis in een schitterende omgeving | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een bijzonder huis in een schitterende omgeving

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Kubik Lab Modern
Loading admin actions …

Een adembenemende omgeving geeft ieder huis al iets extra’s. En als het huis zelf dan ook nog eens de moeite waard is, dan is het plaatje natuurlijk helemaal compleet. We nemen je dan ook graag mee naar zo’n ideale combinatie. Argentinië en Brazilië zijn al heel wat keren voorbij gekomen, maar deze keer staat een ander Zuid-Amerikaans land centraal: Colombia. We gaan kijken bij een woning die een prachtig vakantiehuis zou kunnen zijn. Eenmaal binnen zie je een aantal schitterende slaapkamers. Reis in gedachten mee om dit project van de architecten van Kulib Lab uitgebreid te bekijken. Hetzelfde ontwerp is in een aantal varianten toegepast in dezelfde omgeving, je ziet er een paar verschillende uitvoeringen van.

Landelijk en modern

Een eerste blik op het huis laat een ontwerp zien waarin landelijke en moderne elementen tot een prachtige eenheid zijn gesmeed.  Het bijna minimalistische ontwerp krijgt een aangename landelijke tint door de toegevoegde natuurstenen muren. De landelijke omgeving versterkt dat beeld alleen nog maar meer. En neem dit heerlijke landschap ook vooral goed in je op. Dit zou toch een ideaal vakantiehuis kunnen zijn?

Inspannen en ontspannen

Bij een mooi landelijk gelegen vakantiehuis, kan een aangenaam zwembad natuurlijk niet ontbreken. Eigenlijk is er hier sprake van twee zwembaden. In het grote zwembad kun je baantjes trekken en de conditie goed op peil houden. Erg aangenaam ook dat je ondertussen lekker bruin kunt worden. En het kleine bad kan als jacuzzi of bubbelbad gebruikt worden. Een heerlijke combinatie tussen inspanning en ontspanning. En hier kun je natuurlijk ook niet om de schitterende omgeving heen.

Buitenleven

Dit plaatje laat het ideale buitenleven zien. Lekker luieren op een heerlijke ligstoel. Aangenaam in de zon of juist heerlijk in de schaduw, het is maar net wat je lekker vindt.

Terras

We zien hier het terras nog een keer. Het zou zo een afbeelding kunnen zijn voor een advertentie voor het aanprijzen van dit huis. Wie kan een plaatje als dit nou niet weerstaan? Zeker als je hier permanent zou gaan wonen dan is het heerlijk om thuis te kunnen komen.

Afgesloten

Hier zien we het huis als de deuren en ramen door middel van houten deuren het zonlicht buiten kunnen houden. Juist door hier voor te kiezen, ontstaat ook weer die aangename combinatie van landelijke en moderne elementen.

Zitten en slapen

We zien hier een prachtig ingerichte slaapkamer. Op een hele pakkende manier is hier gekozen voor een minimalistische inrichting in combinatie met gezellige kussens. In dit bed kun je heerlijk wegdromen met het schitterende landschap op de achtergrond, maar je kunt hier ook heerlijk op de ontspannen bank plaatsnemen en lekker mijmerend over de omgeving kijken.

Gezelligheid

Deze slaapkamer is een stuk bonter ingericht dan de eerste. Beide ruimtes hebben zo hun eigen charme. De gezelligheid lijkt hier vooral voorop te staan. En als er veel mensen blijven slapen dan kan hier een gezin met twee kinderen ondergebracht worden. Dat er dan zo gezellig uitziet is nog eens extra mooi meegenomen.

De ideale slaapkamer

We hebben het beste voor het laatst bewaard, wat dit is toch wel de ideale slaapkamer. Niet zozeer door de grootte, maar vooral door het fantastische uitzicht en de ontzettend aangename sfeer. Lekker met ramen en deuren open slapen met een aangename warme wind die door de ruimte waait. En dan het schitterende landschap zien als je wakker wordt, het toppunt van vakantie en de bekroning op een zeer geslaagd project.

Begin je te watertanden bij het zien van deze beelden en wil je nog meer inspiratie doen op het gebied van bijzondere (vakantie)huizen in schitterende omgevingen? Dit project kan je dan ook zeker verder op weg helpen.

Hoe ziet jouw ideale (vakantie)woning er uit? Laat het hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!