De grootse verbouwing van een klein huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De grootse verbouwing van een klein huis

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

Kleine ruimten staan niet per se gelijk aan beperkte mogelijkheden. We kunnen ze zien als een uitdaging om er een grootse woning van te maken. We nemen je vandaag mee naar Zuid-Korea, om je te laten zien wat er van een oude woning – met een eigenaardig kleurenschema – te maken is. Het huis heeft ondanks zijn vervallen staat toch de nodige charme, waardoor we al snel benieuwd waren naar de mogelijkheden die deze woning met zich mee brengt. Het donkere interieur van de woning werd omgetoverd tot een heldere leefruimte. Ook benieuwd naar de inrichting? Kijk dan snel met ons mee naar de resulaten die we hieronder voor je op een rij gezet hebben.

Oude stijl

Moderne huizen van homify Modern

Als we een blik op deze foto werpen zien we direct hoe aansprekend de woning eruit ziet, maar als we wat langer kijken zien we al snel de aluminium deuren die niet al te mooi zijn. De waslijn vinden we ook niet echt een winnaar, deze zorgt voor een look van verwaarlozing. Maar gelukkig zijn dit kleine dingen die relatief snel op te lossen zijn, zeker als je de hulp inroept van een expert.

Breekbaar

Moderne huizen van homify Modern

We staan hier op de straat voor de woning die omringt wordt door een muur die de tuin afscheidt van de weg. Deze muur heeft op een of andere manier een breekbare look, misschien door zijn pittoreske of eenvoudige vormgeving. Het is wel duidelijk dat je woning zo veel sfeer krijgt en dat je privacy op het zelfde moment gewaarborgd is. 

Nieuwe stijl

Moderne ramen & deuren van homify Modern

Het was tijd voor een upgrade! We zijn erg onder de indruk van de resultaten. De oude muur is gewoon in tact gebleven en zo ook de sfeer, hoewel deze wel een beetje gemoderniseerd is. Zo is de muur schoongemaakt en heeft een witte kleur gekregen, ook de poort is veranderd; een nieuwe houtendeur bepaald nu het beeld. De muur heeft nu een houten verhoging gekregen die voor een mooi evenwicht zorgt tussen de witte stenen muur en het hout. 

Interieur

Moderne woonkamers van homify Modern

De witte look van de muur wordt binnen voortgezet. Het zwart-wit schema zorgt voor een moderne sfeer en de nodige rust. In deze woonkamer vinden we een minimalistische stijl die door de houten kast met de natuurlijk look een beetje wordt doorbroken. Let ook op de bijzondere space age klok boven de zwarte flatscreen-tv en het eclectische kastje tegen de glazen wand met diep zwarte kozijnen. Een gevarieerd interieur met een eigentijdse stijl! 

Badkamer

Moderne badkamers van homify Modern

Deze badkamer oogt een beetje Scandinavisch, zeker als je de eenvoud bekijkt waarmee deze is vormgegeven. De luxaflex met de houtkleur zorgt voor het natuurlijk effect. We zijn bijzonder gecharmeerd door de ovale spiegel die net even een andere twist aan deze badkamer geeft. Een mooi aspect van de badkamer is de fraai afgewerkte douchekop en kraan. Lekker basic, maar supermooi! Meer mooie ideeën voor de badkamer vind je hier

Lekker slapen

Moderne slaapkamers van homify Modern

Zo minimalistisch de rest van de woning is zo knus en huiselijk is deze slaapkamer. Waar de woonkamer en de badkamer vrij koel overkomen heeft deze kamer juist een warme feel. We vinden het bed erg bijzonder en zeer praktisch door de vele opruimvakken. Het geheel doet vrij basic aan, een beetje DIY zelfs, maar de afwerking is afgerond. De spotjes op de wand zorgen voor een warm licht dat perfect past bij het luxe behang. 

Deze verbouwing laat zien we je op een oude zolder kan bereiken. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!