Relaxt leven in een villa | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Relaxt leven in een villa

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van 한글주택(주) Modern
Loading admin actions …

Tegenwoordig zien we veel moderne woningen die op elkaar lijken. Dit komt door de snelheid waarmee dergelijke woningen gebouwd moeten worden omdat er zoveel vraag naar is. Vaak ontbreekt het deze panden aan karakter en originaliteit. Vandaag zie je een woning die alles behalve doorsnee is, want de looks van dit huis zijn geheel naar de wensen van de bewoners gemaakt. Het is een villa die over maar liefst 803 vierkante meter woonoppervlak beschikt, daarmee vormt het pand een verleidelijke en aangename omgeving waarin het interieur en de buitenruimte een hechte eenheid vormen. Kijk even met ons mee voor de nodige inspiratie.

Uniek

We naderen de woning en zijn direct onder de indruk door de unieke looks van het grote huis, de gevel van het huis wordt gekenmerkt door strakke en eenvoudige lijnen. Dit zorgt voor een indrukwekkende uitstraling. We zien verschillenden texturen en tinten die zorgen voor een warm gevoel. Hier voelen we ons direct thuis! Let op het gebruik van het staal en hout, de blauw-grijze tinten en warme houtkleur die dominant zijn. De tuin is natuurlijk ideaal voor bijeenkomsten buiten. Een goed begin!

Entree

De entree van de woning maakt ons direct vrolijk. De deur opent naar een kleine foyer met fijne ambiance. Deze ruimte is op een efficiënte wijze ingericht waardoor je genoeg opbergruimte hebt, maar nooit hoeft in te leveren op leefruimte. Donker en licht wisselen elkaar hier op een schitterende manier af. En let eens op de trap! Die komt mooi uit tegen de achtergrond van de donkere wand. 

Woonkamer

We bezoeken nu de eenvoudig ingerichte woonkamer. In deze woning is de minimalistische stijl te herkennen, vooral de vloer, het plafond en verschillende accessoires zijn er door beïnvloed. Dit laatste is niet geheel verwonderlijk, want Korea is typisch zo´n land waar de minimalistische bouw- en interieurstijl stevig voet aan de grond heeft gekregen. Op de achtergrond zien we keuken: een van de lievelingsplekken van de bewoners. De witte vloer is eenvoudig schoon te houden, wat geen overbodige luxe is in de keuken. Juist in deze ruimten is de sfeer erg belangrijk en een goede sfeer creer je natuurlijk door een gedegen lichtplan (spotjes, staande lampen ect.) en voldoende daglicht. In deze kamers genieten de bewoners extra van hun woning.

Overloop

Via de indrukwekkende trap van ijzer en hout lopen we naar boen. Let op de combinatie van licht met zwart hout, de kozijnen en de meubels. Ook is het erg leuk hoe de lichte houten treden overgaan in een grijze houten vloer. Links zijn twee ramen geplaatst waardoor er veel natuurlijke lichtval op de overloop is. Zo krijgt de ruimte zijn open look en mooie sfeer. Meer mooie ideeën voor je overloop of hal kun je hier opdoen. 

Werkkamer

De woonruimte is ruimschoots aanwezig, maar toch hebben de bewoners gekozen voor een efficiënte inrichting. Een voorbeeld hiervan is deze werkruimte, qua oppervlakte is deze klein, maar je hebt er alle ruimte om te werken. Het daglicht valt naar binnen door het raam dat op een bijzondere plek in de wand zit. Door de nieuwe informatie technologie hebben we geen grote kasten met mappen meer nodig, alles zit zo´n beetje in de cloud. Dus start je laptop op en aan de slag!

Rusten

Een mooi uitzicht in de morgen is een goed begin van de dag. Dat zit in deze slaapkamer wel goed. Lekker eenvoudig ingericht en toch gezellig, deze kamer slaat qua interieur de spijker op de kop. Er is zelfs een balkon dat je eenvoudig kunt bereiken via de schuifdeuren. Samen met een expert ontwerp je snel een modieuze slaapkamer. 

Temperament

De ingetogen loos van de woning overdag wordt in de nacht ingeruild voor een temperamentvolle verschijning. Het licht laat alle volumes van de villa mooi naar voren komen, zo lijkt de woning wel een kunstwerk. Het hekwerk en de houten geveldelen vormen een mooi spel van licht en donker. Echt een familiehuis waar je het gevoel hebt thuis te komen! 

Blijf ons volgen voor meer mooie projecten. 

Dit huis is nieuw en klassiek: wat een combinatie! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!