Acht tinten geel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Acht tinten geel

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
van Friday Project Minimalistisch
Loading admin actions …

Ook al laat de herfst zich tot nu toe vooral van zijn mooiste kant zien, staan ons ongetwijfeld in de komende weken en maanden grauwe, natte en onaangename dagen te wachten. Je kunt je dus maar beter vast wapenen met alle mogelijke hulpmiddelen om de grijze wolken en het donker effectief tegen te werken, zoals met ons multivitamine design-recept voor meer energie, plezier en levensvreugde. We hebben één woord voor je, of eigenlijk een kleur: geel! En omdat we zelf verrast staan hoeveel geweldig mooie meubels en woonaccessoires er eigenlijk in de meest gevarieerde tinten van deze goede-humeur-kleur bestaan, hebben we dit complete ideabook gewijd aan de kleur geel, zodat het zich als kick voor de komende treurige herfstdagen kan laten gelden!

Mosterdgeel

Deze stijlvolle gele bank is het beste bewijs voor de potentie van de kleur geel voor iedere inrichting. Het brengt leven en energie in deze rustige, monochrome wereld waarin wit en crèmenuancen de toon aangeven: het perfecte accent voor een bescheiden, moderne inrichting dat verder alle kleur achterwege laat.

Goudgeel

Hier zien we een lamp, dat niet eens aan hoeft te staan om al te kunnen genieten van een indrukwekkend licht- en schaduwspel. Verschillende rechthoeken zijn hier op verschillende hoogten bij elkaar gebracht en vormen een dynamische compositie dat onder iedere hoek weer anders lijkt. Tussen de met bladgoud bedekte platen zitten lampen verscholen die de kamer in een warm, gouden licht hullen. Dit is een absolute eyecatcher, zowel modern als elegant, dat iedere ruimte verrijkt.

Amber

van homify

Wie zegt dat een stijlvolle eettafel absoluut van hout of glas moet zijn en dat het liefst in heel sobere tinten? Dit model met bijpassende stoelen is van polyurethaanhars gemaakt en doet denken aan goud glanzend amber. Zeker als het licht door de transparante vlakken schijnt ontstaat een fascinerend effect dat iedere eethoek laat stralen!

Zonnegeel

Geel is een geweldige kleur voor de keuken, want zonnige en vrolijke accenten wekken de eetlust en geven ons bij het koken, snijden en voorbereiden een heleboel energie. Dit in zonnegeel gelakt keukenrek slaat zo meerdere vliegen in een klap want naast dat het eten en andere voorraad stijlvol, veilig en handig opgeborgen is brengt dit meubel ook leven en plezier in de brouwerij!

Maisgeel

100% Design van homify
homify

100% Design

homify

Hier zien we nog een lamp in een geel jasje. En wel in de meest letterlijke zin van het woord, want deze lamp hier draagt daadwerkelijk een geel gebreid jasje. Natuurlijk van compleet vuurvast en niet ontvlambaar materiaal, zodat op donkere winteravonden, als de lamp lang brandt, niemand zich zorgen hoeft te maken om veiligheid. Integendeel: kruip met een gerust hart weg op de bank en geniet van de gezellige sfeer dat door het zachte, gefilterde licht van de lamp verspreid wordt.

Citroengeel

modern  door Covo, Modern
Covo

latva

Covo

Geïnspireerd op de natuur: op twijgen, takken, en bloemen is deze woonaccessoire een welkom hulpmiddel in onze gang. Het gaat namelijk om een kapstok, waarvan de zijtakken ruimte bieden voor hoeden, sjaals en jassen. En daarnaast zorgt het ook nog eens voor een toevoeging van sprankelend citroengeel voor een vrolijk kleuraccent bij het binnenkomen.

Briljantgeel

Wie in een kleine, donkere ruimte wat warm en vriendelijk licht wil brengen heeft geen dure lichtinstallatie nodig. Het kan al met een metaalnet als deze in zonnig briljantgeel. Dit object dient als filter, dat het daglicht warm en diffuus over de ruimte verdeelt. Of nu als zicht- of zonnescherm, als ruimteverdeler of simpelweg als kleurig accent – het effect van deze constructie is in ieder geval dramatisch en indrukwekkend.

Honinggeel

MR.FLAME van jakub Minimalistisch
jakub

MR.FLAME

jakub

We eindigen onze uitvlucht in het rijk van gele mogelijkheden met nog een lamp. Dit keer gaat het om een tafellamp, waarvan de basis een elegante honingtint uitstraalt. Het scherm doet denken aan een flakkerende, hete vlam of gloeiende steen en baadt de hele kamer in mooi, warm licht.

Of het nu een enkel detail of een groot meubelstuk is, probeer eens zo'n geel accent uit in je woonkamer, keuken of zelfs het hele huis, en je zult zien dat de hele ruimte gelijk een stukje zonniger wordt. Of het nu grauw en donker buiten is of niet, met een dot geel vrolijken jij en je huis helemaal op!

Voor meer bijzondere verlichtingsideeën voor het opfleuren van je huis kun je hier verder kijken en lezen.

Welke van deze geelgekleurde producten zou jij voor de herfst in huis willen halen? Vertel het ons hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!