Een aantrekkelijke kleine studio | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een aantrekkelijke kleine studio

Johan van Dijk Johan van Dijk
van MinBai Minimalistisch
Loading admin actions …

Een kleine woning kan met creatieve en handige oplossingen op een zeer efficiënte manier ingericht worden. En als het je zelf aan creatieve ideeën ontbreekt, dan is er altijd wel een professionele specialist in de buurt die jou goed kan helpen. Deze aantrekkelijke kleine studio in Argentinië is zo’n typisch voorbeeld van zo’n klein huis dat op een hele mooie manier is ingericht. Dit is de ideale woning voor een student die iets voor zichzelf wil of voor een starter op de arbeidsmarkt.  Vergeet bij het bekijken van dit project natuurlijk vooral niet even op de praktische oplossingen te letten die door de architecten van Minbai gebruikt zijn.

Vrolijk

van MinBai Minimalistisch Hout Hout

Word je ook zo vrolijk als je in deze ruimte naar binnen kijkt? Je ziet een frisse en opgewekte ruimte die ideaal is om in te wonen in druk en hectisch stadsleven. Televisie kijken, muziek luisteren, nog even snel iets achter de laptop regelen en dan snel met de auto onderweg naar het werk. Dit huisje vormt een warme basis om een hectische dag te beginnen.

Bar en tafel

van MinBai Minimalistisch Hout Hout

Aangezien we hier met een studio te maken hebben, is de ruimte die we zien zowel keuken, eetkamer, woonkamer als slaapkamer. Alleen de badkamer is in een zelfstandige ruimte ondergebracht. Om een mooie overgang te creëren tussen de verschillende functies die de ruimte heeft, staat deze bar en tafel centraal. Het verdeelt de ruimte goed in tweeën, maar is ook een hele leuke en gezellige plek om te zitten. Of het nou is voor een ontbijt of een avondmaaltijd, of voor koffie of een borrel, op deze plek schuif je graag aan.

Praktische keuken

van MinBai Minimalistisch Hout Hout

De keuken is als het op ruimte aankomt, ook niet heel erg groot. Maar de uitstraling is er niet minder om. En er is ook hier een hele lichte frisse sfeer ontstaan. Een zeven gangen diner is hier misschien wat lastiger om te koken, maar een wat meer simpele maaltijd is in een mum van tijd op tafel getoverd.

Gezellig

van MinBai Minimalistisch Hout Hout

Hoe leuk de bar ook is, na een lange dag werken of studeren is het ook fijn om lekker onderuitgezakt op de bank te kunnen gaan zitten. Een drankje is vanaf de bank binnen handbereik en er kan dan lekker tv gekeken worden. Een airco voor een lekker verkoelende lucht mag uiteraard ook niet ontbreken. Maar er moet ook geslapen worden in deze ruimte, maar waar is het bed?

Bed

van MinBai Minimalistisch Hout Hout

In een studio als deze, biedt een uitklapbaar bed uitkomst. Als de bank aan de kant geschoven is, kan dit grote bed uitgeklapt worden en kun je heerlijk ruim slapen. Een prima oplossing om het bed in de kastenwand te verwerken, zo kan echt optimaal van de ruimte gebruik gemaakt worden en heb je overdag niet het idee dat je in de slaapkamer woont.

Sfeervolle badkamer

van MinBai Minimalistisch Hout Hout

Al zijn vele woonfuncties in dezelfde ruimte gecombineerd, voor de badkamer is wel een eigen plekje gevonden. En de badkamer is dan ook een prachtige sfeervolle plek om aangenaam de dag op de te kunnen starten of juist alle stress even van je af te kunnen spoelen aan het einde van de dag. Vooral de combinatie tussen witte en beige, aardse tinten zorgt voor een heel mooi effect.

Uitzicht

van MinBai Minimalistisch Spaanplaat

Vanuit deze studio heb je ook nog eens een schitterend uitzicht over de stedelijke omgeving. En als je zin in wat extra verkoeling hebt, dan moet je zorg dan dat je op goede voet staat met de buren, je mag dan vast bij hun wel een verfrissende duik in het zwembad nemen.

Benieuwd geworden naar meer wooninspiratie voor een kleine woning? Neem dan ook bij dit leuke project een kijkje.

Geinspireerd geraakt door deze studio? We horen jouw mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!