Een loft zoals geen ander dankzij ÈMCÉ interior architecture | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een loft zoals geen ander dankzij ÈMCÉ interior architecture

Liselotte Vanophem Liselotte Vanophem
loft zolder haarlem Moderne slaapkamers van ÈMCÉ interior architecture Modern
Loading admin actions …

Heb je een zolder? Dan zal je die misschien wel gebruiken om je overbodige spullen in op te bergen of een speelruimte van te maken. Maar wist je dat je je zolder ook zou kunnen omtoveren tot een prachtige kleine loft? Ja, je hoort het goed. Een zolder ombouwen tot loft kan dankzij het Amsterdams bedrijf ÈMCÉ interior architecture. Bij de architecten van ÈMCÉ staat de hele belevenis centraal. Het draait vooral om het thuis voelen in hun ontwerpen waarin personaliteit, functionaliteit en diepgang centraal staan. Deze zolder dat omgetoverd werd tot loft is daar het perfecte bewijs van. Laat ons eens binnenstappen in deze unieke loft.

Een stijlvolle oase aan rust

Voor deze loft ging ÈMCÉ met hun creativiteit en professionaliteit naar Haarlem. Ze kozen er voor om de loft kwaliteitsvol, elegant en ook modern in te richten. Er werd vooral gebruik gemaakt van een combinatie wit-houtkleur. Dankzij de witte kleur straalt de loft rust uit en de houtkleurige meubelstukken blazen de woning tegelijkertijd ook meer leven in. Dit wordt direct duidelijk als je naar de slaapkamer kijkt.

Een badkamer met twee gezichten

Stap je de badkamer binnen? Dan zal je direct zien dat de interieurarchitecten twee verschillende stijlen samengebracht hebben in een prachtige ruimte. Langs de ene kant heb je een eigentijds bad terwijl je aan de andere kant kan genieten van een inloopdouche. 

Een strak geïntegreerd bad

ÈMCÉ heeft perfect geopteerd om het bad volledig te integreren in het design van de badkamer. Het bad is omgeven door de tegels waardoor je een zeer moderne look krijgt. Een bad nemen zal nog ontspannende worden dankzij het zonlicht dat op een natuurlijke manier zal binnenkomen. 

Een relaxerende douche dankzij natuurlijk daglicht

Ook de douche in de badkamer heeft een bronskleurige look meegekregen dankzij de kleine tegels. Deze tegels geven niet alleen een zeer afgewerkte look aan de douche maar zorgen ook voor een wondermooi design. ÈMCÉ koos ook voor een ingebouwd vakje voor je badkamerproducten. Een douche nemen wordt nog aangenamer omdat er ook natuurlijk daglicht binnenkomt.

Glamoureuze uitstraling

In de badkamer kan je ook een prachtig grote spiegel terugvinden die voorzien is van licht. Dit geeft een zeer glamoureuze uitstraling aan de badkamer. Ook hier vinden we dezelfde tegels als in de douche terug en de houtkleurige meubelstukken zoals de ingebouwde kasten.

Bronskleurige accessoires

De combinatie van wit en houtkleur is een zeer geslaagde combinatie maar om het kleurenpalet nog op een prachtige manier uit te breiden, kozen de architecten ook voor bronskleurige accessoires zoals de kranen in de badkamer.

Het creëren van ruimte is key

De loft heeft een oppervlakte van 55 m² en om deze grootte nog wat meer kracht bij te zetten, werd er gekozen om te werken met een minimalistisch design en grote open ruimtes. Zelfs de overgang van de badkamer naar de slaapkamer werd zeer strak gehouden. Ben je een fan van een minimalistische inrichting? Dan zijn deze 10 ideeën zeker iets voor je.

Een oogverblindende slaapkamer van hoogstaand kwaliteit

Ook in de slaapkamer zullen wit en houtkleur zich met elkaar op een zeer geschikte manier vermengen. De garderobe kast geeft een zeer chique look aan deze open en heel ruime slaapkamer.

Geniet van een buitengewone sauna

Je kan in deze loft niet alleen tot rust komen dankzij de heerlijke douche en het hemelse bed maar dankzij de buitengewone sauna. De sauna is volledig vervaardigd van prachtig afgeschuurd hout en de sfeervolle verlichting geeft er een zeer sfeervolle toets aan. Dankzij de houtskolen zal je je gewenste temperatuur in de sauna zeker en vast kunnen bereiken.

Op je maat gemaakt

Bij ÈMCÉ draait het dus allemaal om de belevenis en daarom richten ze zich voornamelijk op designs dat volledig op maat van de klanten gemaakt zijn. Daar is deze kast een zeer geslaagd voorbeeld van en gaat perfect samen met de omgeving en de rest van de loft.

Gracieuze trappen

stalen schuifpui naar het trappenhuis Moderne slaapkamers van ÈMCÉ interior architecture Modern
ÈMCÉ interior architecture

stalen schuifpui naar het trappenhuis

ÈMCÉ interior architecture

Het inrichten van een woonst gaat bij ÈMCÉ veel verder dan alleen maar het ontwerpen van de kamers. Ze denken namelijk ook bijvoorbeeld na over hoe ze de ruimtes op de beste manier kunnen integreren in de rest van de woning. Deze keer gingen ze voor een elegante trap.

Welke kamer vind je het mooist?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!