Laat je betoveren door de kleuren van Pure & Original

Liselotte Vanophem Liselotte Vanophem
Nieuwe kleuren brochure Pure & Original, Pure & Original Pure & Original Landelijke muren & vloeren
Loading admin actions …

Dat kleuren een invloed hebben op je humeur is algemeen bekend. Rood straalt passie en liefde uit, groen en blauw creëren rust en geel en oranje maken je blij. Denk je erover na om je keuken opnieuw te schilderen of je badkamer onder handen te laten nemen door een schilder? Maar ben je niet zeker over de kleur? Dan helpen Pure & Original en hun nieuwe kleuren brochure je vast en zeker op weg. Het bedrijf uit Lelystad staat al jaar en dag bekend om hun wonderbaarlijke en kleurige creaties en is dus de specialist waar je eens moet langsgaan als je een andere kleur op de muur wilt . Om je al kennis te laten maken met Pure & Original stellen we daarom maar al te graag hun nieuwe kleuren brochure aan je voor.

Een professioneel familiebedrijf gespecialiseerd in verf van topkwaliteit

Pure & Original is een Nederlands familiebedrijf dat al verscheidene jaren een breed assortiment aan verschillende verfsoorten van topkwaliteit aanbiedt. Hun meest populaire verfsoort is de Classico, een krijtverf. Hoewel Pure & Original vooral bekend staat om hun zachte grijstinten, beige en wit, bevat hun assortiment ook meer dynamische kleuren. 

Een gloednieuwe kleuren brochure

Pure & Original lanceert hun splinternieuwe kleuren brochure die maar liefst 170 handbeschilderde pastilles bevat. De brochure is geschreven in het Engels maar bevat ook een inlay in het Duits en Frans. 

Verschillende primeurs

In deze nieuwe kleuren brochure kan je ook een paar primeurs terugvinden. Er zijn namelijk enkele pastilles beschikbaar  van de Fresco kalkverf en Marrakech Walls betonlook verf.

Ontelbaar vele verfsoorten vol karakter

De pastilles zijn handbeschilderd met Classico krijtverf maar als je één van de kleuren kiest, kan je ook gaan voor andere verfsoorten zoals Marrakech Walls betonlook verf, Kalei gevelverf, Licetto afwasbare muurverf, Fresco kalkverf, binnen- en buitenlakken en vloerverf.

Duurzaamheid ten top

Je krijgt niet alleen het enorm groot aantal kleuren mee maar ook basisinformatie over de meer technische kant zoals primers en afwerkingen en over Pure & Original waaronder ook hun bijdrage tot duurzaamheid. Duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel bij dit merk.

Haal deze nieuwe gratis kleuren brochure nu bij een Pure & Original dealer

Wil je graag de nieuwe kleuren brochure eens doorbladeren of in huis halen? Bezoek dan een van  de Pure & Original dealers voor een gratis exemplaar. Je kunt hier ook direct kleur- en verfadvies vragen over de verschillende kleuren en verfsoorten.

Voor welke kleur zou je de volgende keer willen gaan?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine