Deze villa van RHAW ARCHITECTURE schittert in haar eenvoud! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Deze villa van RHAW ARCHITECTURE schittert in haar eenvoud!

Liselotte Vanophem Liselotte Vanophem
Villa Sint Oedenrode van RHAW architecture Modern
Loading admin actions …

Als je intrekt in een nieuwe woning of van plan bent om er zelf een te bouwen, dan zal je ongetwijfeld je personaliteit en stijl willen geven aan je unieke woonst. Niet alleen de bouw maar zeker ook de inrichtingen zullen je verhaal vertellen. Wil je dat verhaal nog meer kracht bijzetten? Doe dan beroep op RHAW ARCHITECTURE uit Utrecht. Dit architectenbureau zal je niet alleen helpen met het ontwerp van je droomwoning, dat volledig afgestemd is op je wensen en verwachtingen, maar de architecten zullen ook steeds gaan voor duurzaamheid, professionaliteit en kwaliteit. Dit zijn drie elementen die je absoluut kan terugvinden in de villa in Sint Oedenrode die zij op poten gezet hebben. Laat ons dit oogverblindend project eens ontdekken.

Stap binnen in het iconisch landhuis

Villa Sint Oedenrode van RHAW architecture Modern Hout Hout
RHAW architecture

Villa Sint Oedenrode

RHAW architecture

RHAW ARCHITECTURE zal je altijd bijstaan bij het ontwerpen van duurzame huizen en gebouwen. Ze zullen met je samenzitten, de plannen tot in de details uittekenen en ook advies verlenen. Voor dit iconisch landhuis werden verschillende ideeën gecombineerd met name de tactiele puurheid van de Katsura Imperial Villa en de Hollywood-achtige vibe van het West Coast Modernism. Samen met de schilders, elektriciens en andere vakmannen maakten de architecten deze buitengewone woning.

Less is more

Het bouwskelet van RHAW architecture Modern Hout Hout
RHAW architecture

Het bouwskelet

RHAW architecture

Zoals vermeld zal RHAW ARCHITECTURE steeds enorm nauw met je samenwerken om je wensen en noden nog meer in kaart te brengen om de perfecte structuur van je droomhuis uit te kunnen tekenen. Ze staan je niet alleen bij op vlak van creativiteit maar ook op logistisch vlak zoals bijvoorbeeld bij contractvorming en het verwerven van vergunningen. Bij dit project werd er gekozen voor een eenvoudige stijl waarbij toch nog steeds de wensen van de inwoners centraal staan. Less is more en dat geldt zeker in dit geval!

Uitgewerkt tot in de kleinste details

Villa Sint Oedenrode van RHAW architecture Modern Hout Hout
RHAW architecture

Villa Sint Oedenrode

RHAW architecture

Als je beroep doet op RHAW ARCHITECTURE, dan kan je er zeker van zijn dat de plannen altijd nauwkeurig uitgetekend worden en pas wanneer je 100% tevreden bent, zullen de bouwwerken aanvangen. Deze keer werd er gekozen om de verschillende ruimtes prachtig in elkaar te laten overvloeien. Langs de ene kant heb je de badkamer, de wasruimte, het toilet en de bijkeuken. Langs de andere kant heb je de verschillende slaapkamers naast elkaar. In alle kamers werd er ook gekozen voor een lange veelzijdige zwarte kastenwand.

Zie het in 3D

Je zal niet alleen kunnen ontdekken hoe je woonst er zal uitzien dankzij de nauwkeurige plannen maar ook dankzij de maquette die RHAW ARCHITECTURE voor je zal creëren. De maquette geeft je een perfect beeld van de woning en je kan direct ontdekken of de woonst zal voldoen aan al je voorwaarden en wensen.

Minimale afwerking, maximale professionaliteit

Puur en minimaal interieur van RHAW architecture Modern Hout Hout
RHAW architecture

Puur en minimaal interieur

RHAW architecture

Bij het ontwerpen van deze villa in Sint Oedenrode opteerden de bewoners voor een zeer eenvoudige afwerking. Er werd gekozen om geen gebruik te maken van extra afwerkingen, afbouw, aftimmeringen, stukwerk, schilderwerk of vloerbedekking. Zowel aan de buitenkant als binnenin de woonst.

Vakkundige bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding Villa en interieur van RHAW architecture Modern Hout Hout
RHAW architecture

Bouwbegeleiding Villa en interieur

RHAW architecture

Bij het ontwerpen van je woning zal je altijd kunnen rekenen op vakkundige bouwbegeleiding. Zowel op vlak van de buitenkant als de inrichting. Deze keer werd er gegaan voor een combinatie van een stalen constructie en houten wanden. 

Zeer moderne uitstraling

Het is niet omdat er gegaan werd voor eenvoud dat de villa heeft moeten inboeten in schoonheid of functionaliteit. Integendeel. Moderniteit staat meer dan ooit centraal en dat wordt al direct duidelijk als je de woning bekijkt. De voorkant is volledig betimmerd met onafgewerkte houten planken terwijl er voor de achterzijde gekozen werd om gebruik te maken van een imposante hoge glazen gevel gemaakt van wondermooie ramen. Een prachtig uitzicht op het natuurgebied met de rivier de Dommel krijg je er gratis bij.

Wat vind je van deze iconische villa in Sint Oedenrode?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!