Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Vliesbehang van Muurmode | Je mooiste foto's aan de muur

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Posters bedrukt met onze foto's of professionele afbeeldingen kennen we al een poos, net als grote canvas afdrukken van onze favoriete portret- en vakantiefoto's. Zo hebben we onze mooiste persoonlijke en onpersoonlijke herinneringen en afbeeldingen al in huis gehaald. Dus waarom vliesbehang? Wat maakt deze optie nieuw en uniek? Muurmode vertelt het ons: vliesbehang is een nieuwe, sterke en scheurvaste variant op het bekende behang, waarop afbeeldingen of foto's bedrukt worden om zo aan je eigen muur grote kunst in huis te kunnen halen. Of het nu de prachtige professionele foto's op de site zijn, of zelfgemaakte vakantiefoto's en portretten: allemaal kunnen ze op dit speciale behang gedrukt worden en mode voor jouw muur worden. Een groot voordeel van dit vliesbehang is dat het zelfs met een vochtig doek afgenomen kan worden en zo altijd mooi en schoon blijft zonder dat de afbeelding aangetast wordt. Zo bespaar je jezelf ook het werk van het afstoffen van fotolijsten en doekranden terwijl er bij het installeren geen enkel boorgaatje bij komt kijken. Plak de individuele behangstroken, op maat afgedrukt, eenvoudigweg op de muur en klaar is je unieke fotogalerij!

Fris en natuurlijk

Fotobehang Voorjaarszon:  Muren & vloeren door Muurmode
Muurmode

Fotobehang Voorjaarszon

Muurmode

Hier zien we een van de vele prachtige natuurfoto's waarmee vliesbehang gedrukt kan worden. In tegenstelling tot gangbaar behangdesign kun je zo een gevoel van frisheid en diepte creëren dat iedere kamer ruimer en lichter zal doen lijken. Fleur hier een krappe gang of donkere wachtruimte mee op en deze normaal zo bedrukkende ruimten zullen in een klap vrolijk en licht worden.

Holland aan de muur

Vlies fotobehang:  Muren & vloeren door Muurmode
Muurmode

Vlies fotobehang

Muurmode

Deze afbeelding laat zien hoeveel kleur en detail van het vliesbehang kan afstralen en zo precies dezelfde ruimte een heel andere sfeer geeft. Het warme rood creëert een huiselijke sfeer terwijl de weglopende lijnen van het bloeiende tulpenveld de muur een intense diepte meegeeft die je doet vergeten dat je je naast een strakke muur bevindt. Hier zie je ook hoe makkelijk het is om een ruimte een thema te geven door vliesbehang in een passend design te kiezen.

In stijl

Vlies fotobehang:  Muren & vloeren door Muurmode
Muurmode

Vlies fotobehang

Muurmode

In dit geval wordt de stijl van deze woonkamer gevormd en benadrukt door de afbeelding op het behang. De Aziatische toon van de meubels en de decoratie wordt versterkt door deze prachtige afbeelding van een Boeddhabeeld dat de ruimte gelijk vult met overweldigende rust en sereniteit.

Skyline

Vlies fotobehang:  Muren & vloeren door Muurmode
Muurmode

Vlies fotobehang

Muurmode

Vooral panoramafoto's zijn bijzonder goed geschikt voor het afdrukken op vliesbehang. Zo kun je een brede muur in zijn geheel vullen met je favoriete skyline of zelf gefotografeerde berglandschap. Door de unieke mogelijkheid grote foto's op verschillende behangstroken af te drukken en op te hangen zijn er bijna geen restricties aan de breedte en hoogte van de afbeelding. Vraag de professionals bij muurmode vrijblijvend om informatie hoe jij jouw foto of afbeelding op zijn mooist aan de muur kan hangen!

Met behulp van het bijzondere materiaal van vliesbehang, dat makkelijker aan de muur aan te brengen is dan conventioneel behang, kun je compleet naar wens je huis, kantoor, restaurant of andere ruimte vormgeven. Of je nu een subtiele achtergrond wilt aanbrengen of juist een knallende blikvanger, vliesbehang kan het allemaal aan!

Lees hier voor meer ideeën hoe je je muren origineel kunt bekleden.

Wat voor afbeelding zou jij graag op vliesbehang bedrukt in huis willen halen? Vertel het ons hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!