Een op-en-top, hedendaags en zeer opmerkelijk woonhuis | homify

Een op-en-top, hedendaags en zeer opmerkelijk woonhuis

Liselotte Vanophem Liselotte Vanophem
Woonhuis Overveen Moderne woonkamers van ÈMCÉ interior architecture Modern
Loading admin actions …

Een kookeiland? Een open haard? Een zeer ruime zitbank? Wil je die graag toevoegen aan je woonst maar weet je niet goed hoe? Dan staat interieurdesigner ÈMCÉ INTERIOR ARCHITECTURE uit Amsterdam zeker voor je klaar. Bij dit bedrijf, dat opgericht werd door Chris Burghard, draait het allemaal om de belevenis. Ze ontwerpen ruimtes die zeer persoonlijk en uniek aanvoelen waardoor de mensen er zich meteen thuis in zullen voelen. Een van hun prachtige ontwerpen was dit woonhuis in Overveen. Laten we de woonst samen eens ontdekken.

Een grandioze woonkamer

Vanaf het moment dat je de woonkamer van dit huis binnenstap, zal je overstelpt worden door de schoonheid en grootte ervan. Zoals je kan zien, werd er hier vooral gekozen om hout (zowel donker als licht) te combineren met groen waardoor deze ruimte direct veel rust uitstraalt. De gashaard maakt de grandioze woonkamer nog net dat tikkeltje warmer. Wil je graag nog nog meer meubels ontdekken die in dit interieur zouden passen? Neem dan zeker hier eens een kijkje.

Een super gezellige eetkamer

Na de woonkamer en de badkamer, is de eetkamer waarschijnlijk de kamer waarin we de meest tijd doorbrengen. Het is ook daarom dat je van de eetkamer een zeer persoonlijke en een wondermooie plaats moet maken. Dit heeft ÈMCÉ INTERIOR ARCHITECTURE enorm goed begrepen. Zij kozen namelijk om de eetkamer te voorzien van een zeer lange houten zitbank die perfect is voor de hele familie. 

Maak de eetkamer nog wat knusser

Om de eetkamer nog wat knusser te maken, werden er verschillende leuke accessoires aan toegevoegd. Zo werden er grijze kussentjes voorzien die perfect passen in het interieur en de wondermooie lichtjes maken het plaatje af.

De stijlvolle AV wand

Weg met de vier ‘normale’ muren! ÈMCÉ INTERIOR ARCHITECTURE heeft namelijk gekozen voor deze unieke en stijlvolle AV wand. Het contrast tussen het lichtbruine hout en de donkere kleuren zorgen voor een uniek kleurenpallet. Deze AV wand is perfect als je bijvoorbeeld een televisie of boekenkast in je huis wil integreren.

Het stijlvol kookeiland

De meeste kleuren in deze formidabele woonst zijn hout en zwart, maar toch wou ÈMCÉ INTERIOR ARCHITECTURE ook verscheidene lichtere kleuren gebruiken. Daarom werd er geopteerd om een prachtig, stijlvol en wit kookeiland te plaatsen. Het eiland zal niet alleen een blikvanger zijn dankzij de grootte maar ook dankzij de kleur.

Nooit plaats te kort dankzij de achterkast

Ben je een echte kok die graag nieuwe recepten uitprobeert? Gan dan samen met de keukenplanners zowel voor een kookeiland alsook voor een houten achterkast. Dankzij de kast, zal je namelijk al jouw ingrediënten op kunnen bergen, zodat als je de volgende keer een zeer smakelijk gerecht maakt, je direct de producten bij de hand hebt,

De hypermoderne ovens

Om het hedendaags gevoel van dit woonhuis nog meer kracht bij te zetten, werd er ook gekozen voor een hypermoderne aankleding. Niet alleen dankzij de televisie maar ook dankzij de ovens straalt dit huis een zeer hedendaagse vibe uit.

Strakke stalen glasdeuren die een donker element toevoegen

Hout en zwart? Ja, deze combinatie zal altijd geslaagd zijn. Zelfs nog meer als je er glas aan toevoegt. De glasdeuren zijn niet alleen prachtig omwille van de zwarte stalen maar ook omdat ze zeer veel licht uitstralen. Daardoor ziet dit woonhuis er nog groter en gezelliger uit.

Wat vind je het mooiste aan dit prachtig woonhuis?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!