Top 5 van de week: kleur, schuttingen en een spectaculaire Voor & Na | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: kleur, schuttingen en een spectaculaire Voor & Na

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Garage Loft Industriële keukens van BRICKS Studio Industrieel
Loading admin actions …

De maand mei is meteen goed begonnen: flink wat zonnestralen en natuurlijk een feestelijke Bevrijdingsdag. Misschien zorgen de zonnestralen wel voor kriebels en is het daarom de hoogste tijd voor de verkoop van je huis? Of misschien is je woning gewoon toe aan een nieuwe look en volstaat een flinke lik verf? Hoe dan ook het populairste artikel gaat over dit onderwerp en is ter inspiratie al erg leuk om te lezen! De woningtransformatie van deze week was weer geweldig, maar ook het inspirerende artikel met 10 schuttingen was top. 

Lees snel verder over deze en andere onderwerpen en blijf op de hoogte van alles dat met wonen en lifestyle te maken heeft!

1. Deze kleuren verkopen

HOTEL CAL REIET – GUEST HOUSES Mediterrane woonkamers van Bloomint design Mediterraan
Bloomint design

HOTEL CAL REIET – GUEST HOUSES

Bloomint design

Met een aantrekkende huizenmarkt overwegen we weer om ons huis te koop te zetten. Een spannende stap omdat je van tevoren nooit weet hoe dit hele proces gaat verlopen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je huis voor een potentiële koper aantrekkelijker te maken. Wist je bijvoorbeeld al dat bepaalde kleuren op de muur de verkoop van je huis kunnen versnellen? Lees dus snel verder en ga vandaag nog naar de bouwmarkt om de verfspullen in huis te halen.

2. Een frisse achterwand

Garage Loft Industriële keukens van BRICKS Studio Industrieel
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

In de keuken wordt gekookt. En dat betekent dat er wordt gespetterd en dat er dingen vies worden. En dat is geen probleem. Maar dan is het wel zaak om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Een daarvan is een achterwand bij je fornuis. Op een gewone muur blijven spetters achter en moet je om de zoveel tijd de muur bijschilderen. Met een achterwand van het juiste materiaal is dat niet het geval. Daarom bespreken we in dit Ideabook een aantal materialen voor je achterwand, zodat je altijd een frisse keuken hebt.

3. De mooiste schuttingen

Tuinafscheidingen komen in alle mogelijke vormen en maten voor en zijn onmisbaar in een tuin. Een schutting zorgt immers voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. En dat is hard nodig want in onze tuinen zonderen we ons graag af. Ver weg van de drukte, het lawaai en andere mensen.

Schuttingen van hout zijn veruit het populairst, maar waarom niet eens wat anders? De mogelijkheden om onze tuin af te bakenen zijn eindeloos. Doe snel wat schutting-inspiratie op in dit Ideabook.  

4. Transformatie

Als je deze foto zo ziet, kan je je haast niet voorstellen dat dit iets geworden is, het straalt iets verwaarloosds uit. Er moest, zoals je misschien al verwachtte, flink verbouwd worden om het smoezelige huis weer een frisse uitstraling te geven. Dankzij de interieurontwerpers van And Company is dat schitterend geluk. Dit appartement kan er met een prachtige industriële uitstraling weer jaren tegenaan. Kijk snel!

5. Kleine en tijdloze woning

De bewoners van dit kleine maar tijdloze huis wilden een woning met duidelijke lijnen en lichte kleuren. Daarnaast moest het klassiek en toch tijdloos worden. En dat lijkt heel aardig gelukt. De keuze voor sobere kleuren en vormen geeft het huis een subtiele maar smaakvolle uitstraling en ook het interieur is daarbij heel passend. Laten we gauw gaan kijken. Hoewel het huis zelf qua kleur dus vrij sober is, springt het er in deze groene en landelijke omgeving toch behoorlijk uit. En dat levert een spectaculair resultaat op, bekijk het resultaat in dit Ideabook!

Welk Ideabook spreekt jou het meest aan? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!