Luxe en veelzijdig familiehuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Luxe en veelzijdig familiehuis

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne badkamers van ARKHY PHOTO Modern
Loading admin actions …

We bekijken vandaag dit prachtige en veelzijdige familiehuis met zwembad. En hoewel het niet ingericht is, straalt het toch al sfeer en gezelligheid uit. En dat is best een prestatie. Het huis is een fraaie mix van moderne architectuur en zuidelijke gemoedelijkheid. Door het gebruik van het vele hout is het al heel huiselijk, dus als je er nog een paar van je eigen meubels neerzet, is het al snel een heerlijk thuis.

Woonkamer

We beginnen de rondleiding in het hart van het huis, in de woonkamer. Vanuit hier heb je toegang tot zo een beetje het hele huis. Binnen en buiten zijn verbonden door enorme ramen en schuifdeuren. Zet je deze open wandel je zo naar de tuin en het zwembad. En het zorgt ook voor een gevoel van ruimtelijkheid.

Keuken

Door het hele huis is gekozen om zo min mogelijk muren en scheidingswanden te plaatsen. En dat is een goeie keuze geweest. Hierdoor is het huis heel erg open en ruimtelijk. Dat zien we ook hier in de open keuken, waar het effect nog eens wordt versterkt door de grote tuin. De keuken is van alle denkbare luxe voorzien maar blinkt ook weer uit in eenvoud. De combinatie tussen de houten vloer, de strakke witte muren en de moderne zwarte elementen in de keuken werken uitstekend. 

Meer moderne keukens kan je hier bekijken. Deze professionals kunnen je helpen bij het kiezen, plannen en installeren van je eigen droomkeuken. En in dit Ideabook lees je alles wat je met weten over je nieuwe keuken.

Eetkamer

Vanuit de keuken loop je zo door richting de eetkamer, waarbij deze twee ruimtes lijken te kunnen worden afgescheiden door grote schuifdeuren. Door het gebruik van dezelfde vloer, die overigens doorloopt in het gehele huis, is er wel een prettige samenhang. Achterin de eetkamer zien we een grote kastenwand, waar bijvoorbeeld het servies in kan staan.

Badkamer

De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien. Ook hier werkt de combinatie tussen strakke lichte muren en het hout van het wastafelmeubel erg goed. De enorme inloopdouche, niet in de laatste plaats dankzij het raam, geeft een zeer ruimtelijk gevoel. De grote spiegel boven het wastafelmeubel versterkt dat gevoel nog eens extra.

Trap

Op de eerste foto zagen we hem al even voorbijkomen: de fantastische trap naar de eerste etage. En hier zien we hem dan nog eens in volle glorie. De trap gaat gaat helemaal mee in het open karakter van het huis. Geen logge trap die het zicht ontneemt en vernauwend werkt. Doordat de treden los aan de muur bevestigd zijn, heeft de trap minimale impact op de ruimte. En omdat voor een vergelijkbaar type hout als de vloer gekozen is, past het als geheel fantastisch bij elkaar.

Slaapkamer

Met die geweldige trap kom je uit op een even zo fijne bovenverdieping. Ook open van karakter en aangenaam van aard. Dankzij het schuine dak met een enorm dakraam is dit een lichte ruimte. Door de inbouwkast kan dit gevoel optimaal behouden blijven. Kortom, een ruimte met zeer veel mogelijkheden en potentie.

Hoe zou jij dit geweldige huis inrichten en helemaal eigen maken? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!