Modern en comfortabel familiehuis

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+
Loading admin actions …

Lekker wonen met voldoende comfort en genoeg plek om je thuis te voelen. Precies dat zijn de kenmerken die dit object van de Poolse architecten van Biuro Projektowe MTM Styl bevatten. Dit familiehuis staat in een fijne en landelijke omgeving en straalt een prettige rust en eenvoud uit. Tegelijkertijd voldoet aan alle eisen van het moderne wonen en heeft het een aangename uitstraling. Wat wil je nou nog meer.

Gevel

Het huis lijkt van buiten misschien ietwat compact maar beschikt toch over een oppervlak van 216 vierkante meter die verdeeld zijn over een verdieping beneden en een zolder. De architecten hebben ervoor gekozen om de breedte in plaats van de hoogte in te gaan. Qua kleur hebben ze voor rustige tinten gekozen. De lichte natuursteen combineert goed met het brein van het tuinhek en de garagedeur en het antraciet van het dak. Het huis is in een L-vorm opgebouwd, waarbij het gedeelte rechts een grote garage is. Daarin is plek voor twee auto's. Het gehele grondstuk wordt fraai afgeschermd door de houten schutting.

Gang

Bij binnenkomst in het huis sta je in deze enorme gang. Deze is zoveel mogelijk open gehouden om het gevoel van hoogte te behouden. We zien rechtsboven een gedeeltelijk verlaagd plafond met daarboven een grote raam. Ook de voordeur draagt bij aan het gevoel van ruimtelijkheid door de grote glazen plaat in het midden. En ook de trap en het muurtje links in beeld zorgen voor extra ruimtelijkheid. De zwevende trappen, met sfeervolle wandverlichting, gaan naar de eerste verdieping, waar we drie slaapkamers vinden. Helaas krijgen we daar geen foto's van te zien.

Woonkamer

In de woonkamer zien we hetzelfde kleurenpallet als aan de buitenkant van het huis. Het wit van de muren (in dit geval ook de crèmekleurige bank), het bruin van het hout en we zien ook enkele antraciet tinten. De comfortabele zitbank is het middelpunt van de ruimte met zicht op de televisie en rechts zien we ook nog een knusse inbouw haard. Rechts onder in beeld zien we nog een gezellige eethoek die weer uitkijkt op de open keuken.

Keuken

En ook in de keuken zien we dezelfde kleurvoering als in de rest van het huis. Wit, zwart en het bruin van het hout. Dankzij het kookeiland wordt deze ruimte optimaal benut en blijft het raam vrij zodat je een mooi uitzicht behoud. Daarnaast zorgt het raam natuurlijk voor veel daglicht. Aan luxe ontbreekt het in deze keuken absoluut niet. Het kookeiland met daar achter nog een hele kastenwand en daarnaast de wand met alle inbouwapparatuur, die door het gebruik van de andere kleuren een heuse blikvanger is.

Wil je ook zo'n fraaie moderne keuken? Neem dan hier eens een kijkje voor wat inspiratie. En kom je er zelf niet uit, deze professionals helpen je graag verder. En in dit Ideabook lees je waar je rekening mee moet houden als je een nieuwe keuken gaat kopen.

Welke ruimte in dit huis vind jij het beste gelukt? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!