Tropische villa vol luxe en een Afrikaans tintje

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Tropische villa vol luxe en een Afrikaans tintje

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Eetkamer door homify,
Loading admin actions …

Vandaag nemen we een kijkje in deze tropische villa vol luxe. En hoewel dit prachtige huis in Brazilië staat, waan je je af en toe in Afrika, door alle prachtige kunst en andere subtiele verwijzingen. De architecten van Renato Teles Arquitetura hebben er een mooi modern geheel van gemaakt, maar wel met een knipoog naar de Afrikaanse cultuur.

Achterzijde

 Huizen door homify,

Hier staan we aan de achterkant van het huis, met een geweldig uitzicht over de zee, die we later nog gaan zien. We zien het gebruik van verschillende materialen zoals natuursteen, glas en veel hout. Het groen van de bomen en het gras, in combinatie met het water van het zwembad maken er een fantastisch geheel van. Naast de enorme tuin biedt ook het dakterras veel mogelijkheden tot ontspanning.

Voorkant

 Huizen door homify,

De voorgevel van het huis bestaat grotendeels uit mooie grote houten luiken. Deze kunnen uiteraard open voor de nodige lichtinval. Maar mocht de zon te fel schijnen, kunnen ze dicht een bieden ze verkoeling. We zien een enorme voordeur die met een zwaai opent en een groots entree mogelijk maakt. Het hout combineert fantastisch met de witte muren, de blauwe lucht en het groen van de natuur.

Zwembad

 Zwembad door homify,

Op deze foto, genomen vanaf het balkon, zien we nog eens het prachtige diep blauwe zwembad. Dat in combinatie met de palmbomen en de zee op een steenworp afstand maakt van deze achtertuin een klein paradijs.

Eetkamer

 Eetkamer door homify,

Binnen aanbeland zien we de verwijzingen naar de Afrikaanse cultuur in dit Braziliaanse paleisje. In de enorme eethoek, met plek voor tien personen aan de grote eettafel, zien we Afrikaanse kunst in de vorm van vrouwen die levensmiddelen op hun hoofd dragen. Achter de eethoek is rechts nog een zitgedeelte met een subtiele Afrikaanse tint. En links is nog een derde zitgedeelte. De hele ruimte biedt een fantastisch uitzicht, door de enorme men van plafond tot vloer, over al het noois buiten.

Zithoek

 Kinderkamer door homify,

Ook de grote zithoek biedt genoeg zitplaatsen voor een groot gezelschap. Op de banken zien we kussens in een zebra print, de subtiele Afrikaanse tint waar we het eerder over hadden. En zo zijn er veel details in dit huis te vinden waar de liefde voor het Afrikaanse continent uit blijkt.

Tot slot

 Mediakamer door homify,

Tot slot bekijken we nog een zithoek in het huis. Ook hier kussens met zebra print, en kussens met zeepaardjes erop. Op de houten stoelen zien we ook nog eens kussens met papegaaien, dus dan hebben we bijna alle dieren wel zo een beetje gehad. In dit gedeelte zien we, net als buiten, natuursteen aan de muur in combinatie met strakke witte muren en veel hout. Daarmee wordt de uniformiteit van binnen en buiten bevestigd. En dankzij het enorme langwerpige raam kan men hier ook nog een beetje van de tropische omgeving genieten. 

Lijkt jou zo'n tropische file met zwembad nou ook wel aardig? Kijk dan hier eens voor wat zwembad inspiratie. Geen idee wat van zwembad je precies wil, deze professionals helpen je graag. En in dit Ideabook lees je meer over het aanleggen van een zwembad.

Zie jij jezelf hier wel een weekje vakantie doorbrengen? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!