Huizen van hout | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Huizen van hout

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
van Coblonal Arquitectura Scandinavisch
Loading admin actions …

Er is iets magisch aan houten huizen dat ons doet denken aan sprookjes, idylle en natuur om bij weg te dromen. Hout is een van die bijzondere materialen dat met de tijd alleen maar mooier wordt, waardoor de bewoner ieder jaar weer van subtiele veranderingen kan genieten. Het is bijna alsof het huis groeit en langzaam de vorm krijgt waar het voor ontworpen is terwijl het hout aan wijsheid en leeftijd wint. Het meest opvallende karakteristiek van hout is dat iedere plank uniek is: geen twee stukken hout zijn hetzelfde. Maar naast een prachtig aanblik biedt hout als constructiemateriaal nog meer voordelen.

Vandaag kijken we naar een aantal prachtige voorbeelden van gevelbekleding door onze getalenteerde homify professionals.

Zou jij houten gevelbekleding aan je huis willen? Vertel ons hieronder waarom wel of niet!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!