Genieten van een villa met zwembad | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Genieten van een villa met zwembad

Johan van Dijk Johan van Dijk
Villa's met zwembad van MEF Architect Modern
Loading admin actions …

Een villa met zwembad, daar dromen toch vele mensen van! En voor sommigen kan dit ook werkelijkheid worden. De creatieve Nederlands-Italiaanse expert van MEF Architect uit Vinkeveen ontwerpt onder andere zulke villa’s. Uiteraard laten we je daarvan graag meer zien! Houd daarbij in je achterhoofd dat deze creatieveling ook ontzettend veel kan betekenen op het gebied van interieur en inrichting. Een echte allrounder dus! In dit geval gaan we kijken naar de digitale schetsen die zijn gemaakt, die geven al een prachtig beeld van dit fraaie project op het Italiaanse eiland Sicilië. Begin daarom maar lekker met dagdromen over je eigen villa met zwembad!

Groot en klein

Layout met de villa's en voorzieningen van MEF Architect Modern Gewapend beton
MEF Architect

Layout met de villa's en voorzieningen

MEF Architect

De villa’s worden in een project gebouwd dat twee types villa omvat: een grote en een kleinere variant. De ene is voorzien van twee woonlagen en geschikt voor vijf personen, de andere heeft alleen een begane grond en is geschikt voor een gezin van drie personen. Beide typen vertonen alle kenmerken van een luxe accommodatie en zijn voorzien van alle comfort: een privé-tuin, een terras met veranda, een buitenkeuken en een zwembad met thermaal water uit de bronnen die op het terrein aanwezig zijn. Daarnaast is er een wellness en spa voorzien: een ideale plek om op vakantie te gaan. 

Heerlijk ontspannen!

Zijaanzicht van MEF Architect Modern Gewapend beton
MEF Architect

Zijaanzicht

MEF Architect

Een vakantie is natuurlijk vooral bedoeld om heerlijk te gaan ontspannen. Als je deze vakantievilla zo bekijkt, dan moet dat geen enkel probleem zijn. Zodra je wakker bent even een frisse duik nemen, lekker ontspannen op het terras en vervolgens naar de spa. Dit project wordt in een bergachtig gebied gerealiseerd en daarom liggen de villa’s ook op verschillende hoogtes. De omgeving is natuurlijk ideaal om lekker te gaan verkennen en het is ook zeker een aantrekkelijk idee om pittoreske stadjes en dorpjes te gaan bezoeken en daar heerlijk te eten… Gelukkig kan dat nu ook weer!

Daglicht

Villa (een etage) van MEF Architect Modern Beton
MEF Architect

Villa (een etage)

MEF Architect

De creatieve expert van MEF Architect heeft bewust het daglicht als uitgangspunt genomen voor het ontwerp. Hierdoor ontstaan heerlijke lichte woningen waar je optimaal van het heerlijke klimaat kunt genieten. Uiteraard is het ontwerp ook zo dat je ook voor het felle zonlicht juist even kunt schuilen. Heerlijk in een subtropische omgeving genieten… Dat moet een mens zeker goed doen! En wordt het ’s avonds dan toch een beetje kouder? De buitenhaard kan dan een heerlijke warmte geven. Dus ook in het vroege voorjaar of juist het late najaar kun je hier heerlijk op vakantie gaan. 

De grote villa

Buitenaanzicht van MEF Architect Modern Beton
MEF Architect

Buitenaanzicht

MEF Architect

We vertelden je net al over de twee types villa die voorzien zijn. Hier zie je de grotere villa met bovenverdieping in beeld. Ook weer zo’n plaatje om te zien! Let trouwens ook zeker even op de stijl die hier is gebruikt: Bauhaus lijkt hier een van de inspiratiebronnen te zijn geweest. En toch wordt over dit alles toch een fraai Mediterraan sausje gegoten. Een ideale eclectische oplossing die op eigentijdse wijze recht doet aan de omgeving. Dat kun je deze architect wel toevertrouwen!

Een laatste blik

Buitenaanzicht villa (twee etages) van MEF Architect Modern Beton
MEF Architect

Buitenaanzicht villa (twee etages)

MEF Architect

Dit is alweer de laatste schets van dit project die we je kunnen laten zien. Met deze laatste blik zie je mooi hoe de villa’s zich straks tot elkaar gaan verhouden. Ideaal om een woning als deze te huren voor een vakantie of misschien wel te kopen als tweede huis. Als het je erg goed bevalt kun je alvast gaan dromen over wonen onder de zon op je oude dag… De mogelijkheden zijn er zonder meer! En ben je ondertussen ook benieuwd wat deze Nederlands-Italiaanse expert voor jou in Nederland allemaal kan betekenen? Mis dan dit interessante artikel ook zeker niet. 

Ook enthousiast geworden? Laat het ons weten! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!