De mooiste slaapkamermeubels op maat! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De mooiste slaapkamermeubels op maat!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Slaapkamermeubels op maat: modern  door jouwMaatkast.nl, Modern
Gesponsord artikel
Loading admin actions …

Ben je na al dat opruimen nu echt wel toe aan nieuwe en vooral ook fraaie kasten voor jouw slaapkamer? Misschien heb je al eerder iets voorbij zien komen van de experts van jouwMaatkast.nl! We nemen je nu graag mee naar de mooiste slaapkamermeubels op maat die dit Duitse bedrijf ook voor jou in Nederland en België kan leveren. Het is zo dat jij eerst bepaalt wat voor soort meubilair je wilt hebben. Vervolgens pas je de hoogte, breedte en diepte van de meubels aan op jouw slaapkamer. Dat klinkt toch niet verkeerd!? Je kunt gelijk op de site kijken, maar we vertellen je er graag eerst meer over!

Helemaal op maat

jouwMaatkast.nl, de naam zegt het al: een kast voor jou op maat! En als je dan met een slaapkamer te maken krijgt die onder een schuin dak gelegen is, dan is het ook geen enkel probleem om daar te zorgen voor een kast die de ruimte optimaal benut. Een echte maatkast dus. In dit geval zie je een ‘dakkast’. Je ziet gelijk wat voor ontzettend grote verbetering het is als je het vergelijkt met de oude situatie. En op het gebied van sfeer en stijl kun je dit uiteraard volledig naar je wensen aan gaan passen.

Geen dak is hetzelfde!

Het ene schuine dak is het ander niet. Je ziet hier weer een geheel andere slaapkamer in beeld en ook hier moest met de schuine hoek van het dak goed rekening gehouden worden. Het is dan ook erg handig dat je bij jouwMaatkast.nl de schuine ‘dakkast’ online precies zo kunt configureren als je hem nodig hebt. Geen hoek of schuinte is wat dat betreft te vreemd. Handig toch? Let trouwens ook even op de rest van de inrichting. Denk dan ook aan meubels met schuine kant op maat, commodes, sideboards, slaapsofa's en slaapfauteuils op maat. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De tienerkamer

Zodra kleine kinderen groot gaan worden, is het ook tijd om van een kinderkamer een echte tienerkamer te gaan maken. Een fraaie combinatie maken van slapen en studeren is dan zeker aan te raden. En dat kan onder andere met zo’n prachtige schappenkast als ruimteverdeler. En zo’n kast is natuurlijk ideaal om zowel (studie)boeken als andere leuke spulletjes in te plaatsen. Uiteraard ook weer geheel op maat gemaakt! En dat geldt ook voor andere handige meubels zoals slaapsofa's.

Een inloopkast

Altijd al gedroomd van een inloopkast? Dan kun jij online je ook helemaal uit gaan leven bij jouwMaatkast.nl! Een ontzettend goed idee om bijvoorbeeld een tweede (kleine) slaapkamer die je niet gebruikt te gaan transformeren in een ware kledingkast. En ook hier weer zo’n schuine kast op maat. Bij jou thuis moet dat als je last van rare hoekjes hebt, dus zeker geen enkel probleem zijn. Wil je gelijk even zien wat er nog meer voor bijzondere maatmeubelen besteld kunnen worden? Check dan gelijk de commodes, de voetenbanken en de fauteuils even.

Liggen of hangen?

Heb jij vooral veel ruimte nodig om kleding op te hangen of is het juist zo dat het opgevouwen en wel in een kast moet liggen? Het is helemaal aan jou hoe je hier vorm aan gaat geven! Neem dit dus bij het online ontwerpen ook zeker even mee in je achterhoofd. Denk dus daarbij aan hangroedes, legplanken én aan schuiflades. Maar ook de verlichting (uiteraard uitgevoerd als LED) en nog heel veel meer is mogelijk. Lees ook meer over de kwaliteit als je daar benieuwd naar bent.

Kleine slaapkamers

We sluiten dit inspirerende overzicht af met oplossingen voor kleine slaapkamers. Heb je eigenlijk alleen maar ruimte voor een royaal bed en past die ene kast er dan net niet meer in? Met een oplossing zoals op de foto moet het dan helemaal goed gaan komen! En dat kan dus ook bij jouwMaatkast.nl Rond het bed een kast bouwen is dan helemaal de oplossing. En wil je ook graag maatkasten en/of -meubels voor andere ruimtes uit gaan zoeken? Kijk dan even hier voor nog meer informatie en inspiratie. 

Welke oplossing zie jij helemaal zitten voor je slaapkamer? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!