Verven met een creatieveling! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Verven met een creatieveling!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Selected by Huizedop - Pure & Original: modern  door Pure & Original, Modern
Loading admin actions …

Ben je op zoek naar een leuke klus binnenshuis voor deze zomervakantie? Juist om die regenachtige dagen binnenshuis goed te gaan besteden? Denk er dan zeker over na om eens even flink met de verfkwast en roller in de weer te gaan! De prachtige verven van de experts van Pure & Original uit Lelystad kunnen dan een hele mooie optie zijn. Net even iets anders dan de ‘standaardkleuren’ die je bij de bouwmarkt haalt. En deze keer gaan we je inspiratie geven aan de hand van het interieur van de creatieve Instagrammer Judith Doppenberg. Met haar platform Huizedop kun je gaan verven met deze creatieveling. Een absolute aanrader!

Judith

Selected by Huizedop - Pure & Original: modern  door Pure & Original, Modern
Pure & Original

Selected by Huizedop – Pure & Original

Pure & Original

Hier zien we Judith in haar huis zitten. En we gaan dan ook een kijkje in haar huis nemen en leggen daarbij naast het met zorg vormgegeven interieur vooral de focus op de verschillende soorten verf die er zijn gebruikt. ‘Een kleurenpallet van naturellen, doorleefd hout, warm en stoer.’ Op die manier omschrijft Doppenberg haar interieur. De grote gashaard op de achtergrond bracht Judith op het spoor van Pure & Orignal. Standaard kon de haard niet in de gewenste kleur worden geleverd, maar de Marakech Walls bleek de perfecte verf voor de stijl en sfeer te zijn die ze in gedachten had. Zie hier het prachtige resultaat!

Prachtig grijs

Woonkamer met Marrakech Walls betonlook in de kleur Slate Grey van Pure & Original: modern  door Pure & Original, Modern
Pure & Original

Woonkamer met Marrakech Walls betonlook in de kleur Slate Grey van Pure & Original

Pure & Original

De Marrakech Walls is in allerlei verschillende tinten leverbaar en zorgt voor een robuust, stoer en tegelijk ook erg zacht effect. Juist die combinatie maakt deze verf zo aantrekkelijk! Hier is de muur in de woonkamer met een variant van deze verf geschilderd. Een plaatje om te zien. En kijk in deze woonkamer uiteraard ook even rond voor andere ideeën op het gebied van stijl en sfeer. In een woonkamer als deze woon je toch in een plaatje? Veel thuis verblijven is op deze manier absoluut geen straf.

In de keuken

Keuken met Marrakech Walls in de kleur Evening Shadow van Pure & Original: modern  door Pure & Original, Modern
Pure & Original

Keuken met Marrakech Walls in de kleur Evening Shadow van Pure & Original

Pure & Original

Zoals je misschien wel weet zijn deze verschillende soorten verf ook heel erg goed toepasbaar in de keuken of badkamer. Kies dan voor een variant die waterbestendig is. In de keuken van Judith geen tegeltjes op de muur, maar ook een variant van de Marrakech Walls die is gebruikt: de Evening Shadow. Een verf die voor zowel een industrieel als een rustiek effect kan zorgen. Het beste van beide werelden is in deze keuken prachtig met elkaar gecombineerd. Let ook even op de prachtige planken die hier zijn aangebracht: om door een ringetje te halen!

Donkergrijs

Slaapkamer geverf met Classico krijtverf in de kleur Slate Grey van Pure & Original: modern  door Pure & Original, Modern
Pure & Original

Slaapkamer geverf met Classico krijtverf in de kleur Slate Grey van Pure & Original

Pure & Original

Kleuren in de slaapkamer zijn uiteraard erg persoonlijk: de een heeft het liefst een lichte omgeving terwijl het de ander niet donker genoeg kan zijn. Donkergrijs kan, ik combinatie met de juiste meubels, accessoires en textiel, voor een heel aangenaam effect zorgen. Donker, maar in de juiste combi toch licht en opwekkend! Judith heeft dit schitterend toegepast in de slaapkamer door gebruik te maken van de Classico Slate Grey. Wat een weelde om hier in slaap te vallen en nog leuker om ’s ochtends je ogen te openen in zo’n inspirerende omgeving.

De eetkamer

Eetkamer geverf met Classico krijtverf in de kleur Slate Grey en Island White van Pure & Original: modern  door Pure & Original, Modern
Pure & Original

Eetkamer geverf met Classico krijtverf in de kleur Slate Grey en Island White van Pure & Original

Pure & Original

Ook de eetkamer, de laatste ruimte die we je in dit artikel laten zien, zijn de verven van Pure & Original zeer fraai toegepast. Twee varianten van de Classico-lijn zijn op dezelfde muur toegepast. Hierdoor wordt een heel fraai diepte-effect gecreëerd dat elke ruimte net even iets groter laat lijken. Ook erg leuk om dit idee in bijvoorbeeld de gang toe te passen. Ook weer een absolute aanrader. Wij zijn er in ieder geval erg enthousiast over. Geldt dat ook voor jou? Als je nu nog meer verschillende kleuren wilt bekijken dan verwijzen we je ook graag door naar dit Ideabook.

Welke kleur zou jij direct kiezen? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!