De mooiste verlichting in je huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De mooiste verlichting in je huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Ontwerp en Realisatie jaren 60 villa Moderne woonkamers van Ester Lipsch Creatief Ontwerp Modern
Loading admin actions …

Nu de langste dagen van het jaar aangebroken zijn ben je misschien niet zo heel erg veel met verlichting bezig, maar juist nu je meer tijd dan normaal thuis doorbrengt, kan het zeker leuk zijn om hier even beter naar te kijken. In dit geval doen we dat aan de hand van het werk van de creatieve expert Ester Lipsch Creatief Ontwerp uit het Gelderse Doorwerth. En daarbij komen ontzettend leuke lampen voorbij uit een tweetal huizen. Kijk maar rustig of zoiets ook in jouw interieur zou kunnen passen. En wie weet zit jij straks als de dagen weer korter er heerlijk licht bij!

Het totaalplaatje

Realisatie en ontwerp woonkamer Moderne woonkamers van Ester Lipsch Creatief Ontwerp Modern
Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Realisatie en ontwerp woonkamer

Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Je ziet hier eerst een totaalplaatje van alle verlichting die in deze woonkamer te vinden is. Gelijk valt op dat er allerlei soorten lampen te vinden: de ene vooral bedoeld voor de sfeer terwijl de ander meer voor algemene verlichting zorgt. Verder zie je ook een fantastisch ingericht interieur. Heerlijk is uiteraard ook die open haard. Je krijgt gelijk weer zin in heerlijke avonden knus op de bank met een knisperend haardvuurtje… !

De verschillende lampen

Ontwerp en realisatie woonhuis Moderne woonkamers van Ester Lipsch Creatief Ontwerp Modern
Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Ontwerp en realisatie woonhuis

Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Laten we even de verschillende soorten lampen die je hier kunt zien apart benoemen. Allereerst de prachtige lamp aan het plafond. Vaak zijn plafondlampen bedoelt om voor meer algemene verlichting te zorgen, maar hier is het juist meer een sfeerlamp. Een dimmer kan er in zo’n geval voor zorgen dat je dergelijke lampen multifunctioneel kunt gebruiken. De ingebouwde spotjes in het plafond zorgen voor een fraaie aanlichten en wat te denken van de prachtige lampen aan de muur?

Kleur

Ontwerp en realisatie woonhuis Moderne woonkamers van Ester Lipsch Creatief Ontwerp Modern
Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Ontwerp en realisatie woonhuis

Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Een blik richting de keuken van dit huis laat zien dat er in die ruimte met kleur gewerkt kan worden op het gebied van de verlichting. Ook erg leuk om daar een beetje mee te experimenteren! En vaak kun je zulke verlichting ook via je tablet of telefoon bedienen: gemak dient immers de mens! Zo heb je voor elke sfeer de juiste verlichting in een handomdraai.

Intieme woonkamer

Ontwerp en realisatie Villa Moderne woonkamers van Ester Lipsch Creatief Ontwerp Modern
Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Ontwerp en realisatie Villa

Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Deze intieme woonkamer laat een iets meer klassieke stijl zien dan het vorige interieur. Dat komt ook vooral door het charmante erkertje dat hier te vinden is. Hier zie je ook weer zeer sfeervol afgestemde verlichting. Een heerlijk lichte ruimte die ook weer niet te licht is, een ideale balans is hier te vinden.

Prachtige plafondlamp

Ben je op zoek naar iets unieks en bijzonders op het gebied van plafondlampen? Dan kun je deze lamp zeker overwegen! En kijk verder ook even rond in deze uiterst charmante ruimte, daar word je toch gelijk vrolijk van?

Unieke lamp

bank Piet Boon, Lamp Piet boon Moderne woonkamers van Ester Lipsch Creatief Ontwerp Modern
Ester Lipsch Creatief Ontwerp

bank Piet Boon, Lamp Piet boon

Ester Lipsch Creatief Ontwerp

Een unieke lees- of schemerlamp? Deze interieurarchitect heeft daarvoor een exemplaar van een echte designer, Piet Boon, gebruikt. Je ziet gelijk dat een dergelijke lamp een heel sterk accent aan de ruimte geeft. Even wat anders dan een lamp die je zo bij het woonwarenhuis haalt! En uiteraard een fijne lamp om lekker een boek mee te lezen. Ook de bank is overigens van deze designer afkomstig. 

Leeshoekje

De kans dat je veel tijd thuis doorbrengt is groot. Besteed je tijd dan ook eens aangenaam met een goed boek en denk er over na om je eigen leeshoekje in te gaan richten! Op deze plek kun je dan zeker voor inspiratie terecht. Wat een prachtige stoel en wat een fantastische inrichting. Uiteraard mag een goede leeslamp op zo’n plek dan ook niet ontbreken. En die is hier ook weer zorgvuldig uitgezocht. Wat heerlijk om hier lekke te kunnen zitten. We hopen dat je op het gebied van verlichting een beetje leuke inspiratie opgedaan hebt. Wil je meer zien? Neem dan ook hier een kijkje! 

Welke lamp is jouw favoriet? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!